ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Arkitektur 2021 i Fayetteville i USA

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Arkitekturstudier förbereder studenter på att utforma bostäder och byggnader för privata kunder och företag. Studenterna kan lära sig att använda en mängd olika datorprogram för att utforma ett funktionellt utrymme. De får också lära sig att på ett professionellt sätt samarbeta med kunder och kollegor.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Fayetteville är den tredje största staden i delstaten Arkansas och rankas som en av de bästa ställena att gå i pension. The University of Arkansas är stadens mest berömda plats och flaggskeppet universitetet i större stat. Staden är känd för att erbjuda arkitektur examen och masterprogram bland andra.

Be om information Kurser i Arkitektur i Fayetteville i USA 2021

1 Resultat i Arkitektur, Fayetteville Filter

Grundläggande designmetodik

University of Arkansas
Kurser
Sep 2021
Engelska

Grundläggande designfärdigheter; användning av prejudikat för att förstå principer för design och naturliga och formella beställningssystem; designutveckling med både iterativ ...

Läs mer