24 Kurs Program i Arkitektur 2024

Kurs Program i Arkitektur 2024Filter
    • Bali, Indonesien

    Heltid

    15 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    • Florence, Italien

    Deltid

    1 månad

    På Campus

    Engelsk, Italienska

    Vakna till skönhet. Ett nytt koncept för inredning och möbeldesignskola. Karakteristiken för dessa kurser är att akademisk teori kombineras med praktik på en verklig arbetsplats.

    • 's Hertogenbosch, Nederländerna
    • Breda, Nederländerna

    På Campus

    Engelsk

    • Ipameri, Brasilien
    • Cidade Universitária, Brasilien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    MÅL: Att visa de viktigaste byggnaderna i brasiliansk arkitektur

    • Beerzel, Belgien

    Deltid

    3 dagar

    På Campus

    Engelsk

    I INNOCOMs mästarklass för agile arkitektur får du lära dig att bygga och dokumentera din arkitektur lagom. Utöver det får du också lära dig hur du utvecklar och hanterar arkitekturfärdplanen med integrerad kvalitet och säkerhet i ett agilt sammanhang.

    • Milan, Italien

    Heltid

    8 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    En SOS-certifierad kurs för dig som vill skaffa dig nödvändiga praktiska färdigheter för att bli miljökonsulter inom arkitektur och teknik.

    • Florence, Italien

    På Campus

    Italienska

    Den här kursen ger en introduktion till Florens historia, konst och arkitektur från "kommunen" och republiken från 1300- och 15-talet till domstolskulturen skapad av Medici-prinsarna. Genom att fokusera på ett urval av stora monument och nyckelverk som studerats i förhållande till deras stil, syfte och sammanhang utvecklar studenterna grundläggande färdigheter i visuell analys och historisk tolkning. De utvecklar en medvetenhet och förståelse för de material och metoder som konsthistoriker använder för att placera konstverk och arkitektur i deras lämpliga historiska, kulturella och kreativa sammanhang. Denna kurs uppmuntrar studenter att överväga den historiska bakgrunden till de stora monumenten och mästerverken i Florens medeltida konst och arkitektur från renässansen, och den utvecklar deras praktiska färdigheter för att identifiera, definiera och diskutera viktiga funktioner i specifika konstverk. Eleverna engagerar sig direkt med originalverk på sina klassbesök på platser och samlingar, där de studerar byggnader, målningar och skulpturer i detalj.

  • Deltid

    5 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Utforska Roms arkitektur och historia, gå runt en 3D-digital modell av den antika staden med denna gratis online-kurs.

    • Ottawa, Kanada

    På Campus

    Engelsk

    Enligt ett populärt schema för 2018 är RAIC glad att meddela att kursen Project Management for Architects, för dem som är intresserade av PMP®®-certifiering, kommer att äga rum i ytterligare städer över hela landet under 2019. Kommande städer inkluderar: Montreal och Victoria . Den här tvådelade kursen kommer att ge både projektledningskunskap inom arkitektonisk praxis och förbereda deltagarna för Project Management Institutes PMP®-certifieringsprov. Kursen är uppdelad på två sessioner, med två veckors mellanrum, varvid varje session löper från torsdagskvällen till lördag eftermiddag (totalt 41 timmar).

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Engelsk, Avestan

    Arkitektdesigners skapar funktionella och praktiska utrymmen i stads- och landsbygdsmiljöer med många olika material. Modern arkitektur kräver djupgående kunskaper inom matematik, teknik, konst, naturvetenskap och teknik för att designers ska förstå hur strukturer fungerar, egenskaperna hos material och former och så vidare. Framgången med en arkitektonisk design mäts från byggnadens skönhet, fasthet och nytta.

    • Merrimack, Amerikas förenta stater

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Under sin Rom-termin korsar Thomas More College andraåriga katakomber och kloster, piazzor och palazzor och utforskar hjärtat av den kristna västern. Kristendomens historia är skriven i stenarna och i taket, på gatorna och kyrkogårdarna, och horisonten domineras inte av skyskrapor utan av kyrkan St. Peters.

    • Fayetteville, Amerikas förenta stater

    Engelsk

    Grundläggande designfärdigheter; användning av prejudikat för att förstå principer för design och naturliga och formella beställningssystem; designutveckling med både iterativa och alternativa undersökningsmetoder i både 2-dimensionella och 3-dimensioner med analoga och digitala verktyg; fortsatt utveckling av visuella och verbala kommunikationsförmågor.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta program riktar sig specifikt till studenter som vill bryta sig in i den ständigt närvarande IT-branschen med verkliga färdigheter. Detta program är det perfekta äktenskapet mellan teori och praktiska färdigheter som behövs för att lyckas i IT-branschen.

    • Tekirdağ, Turkiet

    Engelsk, Turkiska

    Etableringsändamål eller uppdrag för vår fakultet: Att uppfostra individer som är aktiva inom områdena miljö, planering, design och konstnärlig, som kan tävla på nationell och internationell nivå, som är öppna för utveckling, som kan presentera sina verk på ett originellt sätt och som är benägna att lagarbete, med en samtida, gratis, akademisk och professionell kunskapsbaserad utbildning och utbildning.

    • San Juan, Argentina

    Spanska

    Universidad De Congreso försöker utbilda arkitekter som åtagit sig att ta hand om och bevara miljön och kulturarvet.