close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Arkivvetenskap

Detaljerade journalföring tekniker har alltid varit oerhört viktigt för historiker och forskare. De som är utbildade i en kurs i arkivvetenskap har den kompetens som krävs för att bevara viktiga register och dokument som referens kommande generationer. Vad är en kurs i arkivvetenskap? Det är en klass som normalt erbjuds till dem som är intresserade av historia, biblioteksvetenskap eller… Läs mer

Detaljerade journalföring tekniker har alltid varit oerhört viktigt för historiker och forskare. De som är utbildade i en kurs i arkivvetenskap har den kompetens som krävs för att bevara viktiga register och dokument som referens kommande generationer.

Vad är en kurs i arkivvetenskap? Det är en klass som normalt erbjuds till dem som är intresserade av historia, biblioteksvetenskap eller forskningsyrken. Tyngdpunkten i dessa kurser är hanteringen av viktiga poster som inte längre av nuvarande användning. Eleverna lär sig värdet av att bevara noggranna beskrivningar för framtida forskningsprojekt och kommer att förstå de organisatoriska metoder som är mest effektiva. Ämnen av studien omfattar bedömningen av historiska dokument, juridiska oro dela information, dokumenthantering, och forskningsmetoder.

Efter att ha avslutat ett av dessa program, kommer en examen har den kompetens som krävs för att ordna och beskriva historiska dokument noggrant. Eleverna får lära sig att tänka systematiskt när du skapar planer och kan organisera nya system för lagring av viktiga dokument. Studenter också utveckla färdigheter för att arbeta med det senaste inom digital teknik. De kan överföra äldre medier av registrering, såsom pappersdokument, mikrofilm och ljud- och videoband inspelningar till mer permanenta digitala databaser.

Undervisning, avgift och materialkostnader varierar beroende på institution. Eleverna ska kontakta antagnings avdelningar institutioner under övervägande för specifika detaljer.

Många av dessa elever börjar sin karriär på bidragsprojekt. Deras förmåga att förstå och komma åt information i organisationsstrukturer gör dem särskilt väl lämpade för roller som forskarassistenter. Akademiker är ofta anlitad av bibliotek, museer och historiska platser.Stads regeringarna kan använda dessa studenter att fylla roller i sina lokala register avdelningar. En del arbete för akademiska institutioner, och många räknas som tjänstemän i sin yrkeskarriär.

Studenter som är intresserade av dessa klasser uppmuntras att överväga alla möjliga alternativ när du väljer ett program för undersökning. Traditionella campus stil föreläsningar är populära, men Internet kurser erbjuder också utmärkta möjligheter till utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Haverford College
Haverford, Amerikas förenta stater

Våra studenter utforskar datastrukturer och algoritmer i en dynamisk och samarbetsvillig akademisk miljö.

Våra studenter utforskar datastrukturer och algoritmer i en dynamisk och samarbetsvillig akademisk miljö. -
Kurser
Engelska
Sep 2021
Campusstudier