305 Kurs Program i Asien for 2024

Kurs Program i Asien for 2024Filter
    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    En BGU upplevelse är mer än din typiska utlandsstudie. Här kommer du att fördjupa dig i vår pulserande campusgemenskap, leva och ta kurser tillsammans med både israeliska och internationella studenter. Du kommer att möta nya perspektiv och bli vän med en mångsidig grupp studenter från hela världen. Utöver dina akademiska studier kommer du att ta del av BGU :s dynamiska kalender med sociala evenemang och aktiviteter, och ha möjligheter att resa över hela Israel.

    • Online Canada
    • London, Storbritannien
    • + 4 more

    Heltid

    12 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Sluta vänta. Ta steget till en ny karriär inom design av användarupplevelser. Vår heltidsanställda UX Design Bootcamp ger dig rätt utbildning, en-till-en karriärcoachning och kontakter för att få dig anställd – och på vägen mot att skapa meningsfulla och relevanta upplevelser.

    • Haifa, Israel

    Heltid

    1 termin

    På Campus

    Engelsk

    Technions semesterstudier utomlands i teknik och naturvetenskap är utformade för att ge internationella studenter en unik akademisk upplevelse, liksom en chans att lära känna Israel, ”Start-Up Nation.”

    • Kfar Giladi, Israel

    Deltid

    3 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Kursen i akut stressprevention och psykologisk första hjälpen undersöker nuvarande kunskap om att ingripa i stress- och krissituationer och verktygen för att hjälpa individen.

    • Bali, Indonesien

    Heltid

    15 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    Bali är en av de mest populära resmålen i världen, välsignad med en unik blandning av konstfull, traditionell arkitektur och även moderna västerländska influenser. Hotell- och villaarkitekturen kännetecknas av byggnader som harmoniskt kombinerar österländska och västerländska designkoncept för att ge ett bedårande yttre utseende. Det 15 veckor långa programmet "Tropical Architecture, Interior & Green Design" vid Institut Desain & Bisnis Bali (IDB Bali), tidigare känt som Sekolah Tinggi Desain & Bisnis Bali (STDBali), är designat uteslutande som en termin utomlands för internationella studenter och akademiker.

    • Ningbo, Kina

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Kinesiska, Engelsk

    Detta program är utformat för studenter som vill lära sig det kinesiska språket. Kurserna inom detta program fokuserar på språkkunskaper i lyssnande, tal, läsning och skrivande

    • Thon Buri, Thailand
    • Pattaya City, Thailand

    Heltid

    8 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    Engelska för företag och akademiska studier EBAS gör dig redo att behärska det engelska språket och låsa upp färdigheterna inom dig. Du har förmågan att uttrycka dig med lätthet. Det är dags att låta din engelska lysa. Vår innovativa undervisning hjälper dig att bemästra de engelska språkkunskaperna du behöver för att lyckas på AIHM och vidare.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    På Campus

    Engelsk

    • Sydney, Australien
    • Moore Park, Australien
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Kursen behandlar många olika aspekter av miljöledning relevanta för yrkesutövare inom ingenjörsvetenskap, planering, arkitektur, lag, lantmäteri, hälsa och byggande. Ingenjörer, forskare, stadsplanerare och andra yrkesgrupper som arbetar inom detta område har en övertygande plikt att se till att de negativa effekterna av utvecklingen på den totala miljön minimeras. De ämnen som erbjuds i den här kursen följer en integrerad strategi för yrkesutövningen genom ett urval av obligatoriska ämnen i professionell teknik, miljöteknik hantering och en elektiv.

    • Singapore, Singapore

    Heltid

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    LSBF Singapore , belönad med Platinum Approved Learning Partner Status av Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), erbjuder studenterna allt de behöver för att med säkerhet klara sina ACCA-tentamen: mycket erfarna handledare, examensbaserade studiematerial, flexibla studiearrangemang och mycket mer, alla utformade med studenten i åtanke.

    • Shanghai, Kina
    • Beijing, Kina
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    1 vecka

    Blandad

    Engelsk, Kinesiska

    Vi förbereder alla: din programplan, studentvisum, kulturaktiviteter, assistans till ditt boende till lägsta kostnad. Klicka för att läsa mer.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    5 dagar

    På Campus

    Engelsk

    Denna praktiska kurs kommer att förbereda dig för en spännande karriär inom HR Management och Ledarskap. Förbättra dina möjligheter till karriärutveckling genom att använda detta program som grund för vidare studier inom detta snabbt växande område.

    • Tokyo, Japan

    Heltid

    På Campus

    Även om ekonomin och vetenskapen och tekniken har utvecklats underbart, är det en värld som inte kan inse att varje människa blev lycklig. Snarare summan av människor försvagas, antalet människor som lider av hjärtat ökar, syftet med livet är svårt att se. Kärleken är kall, hoppet blir osäkert. Även religion är en tid som kan ses med blickande ögon.

    • Dalian, Kina

    Heltid, Deltid

    100 timmar

    På Campus

    Kinesiska

    Short Term Språkprogram

    • Manila, Filippinerna

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Delta Air International Aviation Academy, Inc. (DAIAA) ursprungligen startades 2001 av en grupp unga, idealistiska piloter som väntat en växande efterfrågan på utbildning kvalitet flyget till rimliga avgifter. Uppbackad av en pool av kompetenta ledande piloter som tjänstgör som flyginstruktörer, växte skolan för att bli en av de största i Filippinerna, räkna stolta studenter från Filippinerna, Indien, Pakistan och USA genom åren.