ACADEMICCOURSES.SE

Jämför de mest populära kurserna Asien 2019

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Kontakta skolor direkt Kurser Asien 2019

sökresultat funna Filter

Japanskt språk, kultur, design i Yokohama

Yokohama Design College
Campusstudier Heltid 1 - 2 år April 2020 Japan Yokohama

Vi har japanska gymnasiet, även designavdelningen på campus, du kan göra vänner med japanska studenter på vårt college i vardagen. Ansökningsperioden för nästa intag, april 2020-programmet är från 1 september till 30 oktober.

Kinesiskt språkprogram med anpassad planerare

Tianjin International Chinese College
Campusstudier Heltid Öppen antagning Kina Nankai

Kinesiskt språkprogram är utformat för studenter som är villiga att lära sig kinesiska. När studenterna går med i programmet kommer de att placeras i olika klasser baserat på resultatet av placeringstestet. Efter avslutad utbildning ska eleverna förbättra sin kinesiska kompetens kraftigt, utnyttja kinesiska i daglig kommunikation och lägga en bra grund för skicklighetstester som Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) och Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

APICS Certified Supply Chain Professional (CSCP) kurs

Leoron Professional Development Institute
Campusstudier Heltid 5 dagar April 2020 Förenade arabemiraten Dubai

APICS Certified Supply Chain Professional (CSCP) -kurs är ett utbildningsprogram och certifieringsprogram som skapats för att möta de snabbt förändrade behoven hos försörjningskedjens ledningsområde. Den instruktörsledda versionen av programmet erbjuder delegater möjlighet att granska innehållet som presenteras i text- och webbaserade studieverktyg i en klassrumsinställning.

Kurs: Stamford English Program

Stamford International University
Campusstudier 3 månader Juli 2019 Thailand Bangkok

Stamford English Program förbereder dig för den moderna världen där kunskaper i engelska är en nödvändighet. En strukturen på flera nivåer betyder att dina engelskspråkiga studier kan börja på ett optimalt stadium för att få förtroende och lära sig effektivt. Stamford English Programmet är vägen till framgång för ditt sociala, akademiska och affärsliv.

Kabinbesättning Attestering

Crew Academy
Campusstudier Heltid 15 dagar Öppen antagning Cypern Larnaca

Kursen omfattar all teoretisk och praktisk utbildning enligt EU 290/2012, bilaga V och bilaga 1 till del CC.

Intensiv ryska språkkurs

Kazan Innovative University
Campusstudier Heltid 12 - 18 månader September 2019 Ryssland Kazan

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov erbjuder en intensiv kurs i studien av ryska som främmande språk, sammanställd av universitetets bästa specialister. Under året kan eleverna behärskar både ryska och sekundära discipliner, vilka är nödvändiga för antagning till alla ryska federationers universitet.

Kurs i japan studier

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Campusstudier Heltid April 2020 Japan Kofu

JSP (Japan Studies Program) består av Japan området Studies Program (JAS) och den japanska Language Program (JLP).

Kurs: Utvecklingsprogram

Asian Institute of Management
Campusstudier Heltid Öppen antagning Filippinerna Makati

Stephen Zuellig School of Development Management (ZSDM) Development Executive Programs (DEP) är korta icke-examina kurser om specialämnen som är relevanta för utvecklingsproffs.

Professionella kockkurser

Bangkok Thai Cooking Academy
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 8 veckor Öppen antagning Thailand Bangkok + 1 fler

Vi erbjuder träningsprogram på engelska för nybörjare och erfarna matlagare. Vi kan ta dig från var du nu är till högre nivåer av kulinariska färdigheter säkert.

Engelskspråkig lärande kurs

Suzhou Centennial College
Campusstudier Heltid 1 - 3 terminer September 2019 Kina Suzhou

Det engelska språkinlärningsprogrammet (ELL) som levererades vid Suzhou Centennial College är ett intensivt tre-nivå heltidsprogram för internationella studenter som vill förbättra sina engelska färdigheter. Detta program kan bidra till att bygga engelska språkkunskaper för framgång på college, universitet eller karriär.

Konditorivaror och bakverk

Thai Chef School
Campusstudier Heltid 1 - 4 veckor Öppen antagning Thailand Bangkok

Thai Chef School 's Pastry

Standardiserat arabic testet

Arabic-Online
Internet September 2019 Saudiarabien Saudi Arabia Online

Eftersom det kom in i tanken på att inrätta en arabisk program på Internet Arabic-Online.net Saudi University såg behovet av en standard elektronisk test som avser att mäta språkkunskaper arabiska elever i icke-infödda talare, som bevittnar en växande efterfrågan på att lära från hela världen. En av de största utmaningarna avsaknaden av en standard modern och omfattande test för att mäta den allmänna språkkunskaper arabiska elever som standardtester för några av världsspråk som bygger på exakta kriterier för att uppnå sina mål.

Express Kinesiskt Program - Lär dig kinesiska med bara en regel

Silk Mandarin
Campusstudier Heltid Öppen antagning Kina Shanghai

HSKs ökande betydelse har varit orsaken till att vi utformade vår Express Course. Det är utan tvekan det snabbaste sättet att skicka dina HSK-prov med bra resultat. I detta program sträcker vi studerandens språkkunskaper i högsta grad. Med vår undervisningsmetodik och speciellt med Slow Motion-tekniken lär du dig kinesiskt på ett snabbt, enkelt och smart sätt. Begär gratis information för att veta mer och prova vår metodik!

Engelska språkkurser

The UK College of Business and Computing (UKCBC)
Campusstudier Heltid 6 - 10 veckor September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

Engelska är det mest användbara språket globalt och talas allmänt här i UAE. Våra engelska språkkurser är ett bra sätt att förbättra dina kunskaper om du är en student som förbereder högskoleutbildning eller en yrkesmässig professionell intresserad av att förbättra dagliga konversationsfärdigheter. Tänker du förbättra dina engelska färdigheter? Sedan dra nytta av vår 6 veckors Allmänna Engelska kurs eller vår 10 veckors Intensiv engelskkurs och förbättra din engelska läskunnighet till en prisvärd kursavgift.

Kinesiskt språkprogram (icke-examen)

Dongbei University of Finance & Economics
Campusstudier Heltid September 2019 Kina Dalian

DUFE erbjuder olika icke-examens kinesiska och kinesiska program för att möta olika tidsplaner och krav på lärande. Internationella studenter från mer än 100 län studerar vid DUFE varje år, inte bara att förbättra språkkunskaper utan också lära känna den kinesiska kulturen och samhället. Kurser är indelade i 6 nivåer, allt från nybörjarnivå till avancerad nivå.