ACADEMICCOURSES.SE

Kurs Asien

Jämför de mest populära kurserna Asien 2019

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Kontakta skolor direkt Kurser Asien 2019

Results

Grönt lärlingsprogram

Kibbutz Lotan Center for Creative Ecology
Campusstudier Heltid 4 veckor March 2019 Israel Hevel Yavne Regional Council

Gå med i ett 4-veckors praktiskt träningsprogram i praktisk hållbar teknik, systemdesign och kooperativ levande. Vi lär oss om att utforma, bygga och driva hållbara projekt samtidigt som vi kopplar samman ekologiska, sociala, ekonomiska och kulturella aspekter till en helhet. Vi utvecklar färdigheter genom praktiskt arbete i vårt miljöutbildningscenter, ekologiska trädgårdar och alternativa / naturliga byggprojekt. Vi bor i EcoCampus - vackra handgjorda kupoler - i Kibbutz Lotan, en ökenost. I slutet av kursen får deltagarna en internationellt erkänd Permaculture Design Certification. www.kibbutzlotan.com/ga


Japanskt språk, kultur, design i Yokohama

Yokohama Design College
Campusstudier Heltid 1 - 2 år April 2019 Japan Yokohama

Vi har japanska gymnasiet, även designavdelningen på campus, du kan göra vänner med japanska studenter på vårt college i vardagen. Ansökningsperioden för nästa intag, oktober 2019-programmet är från 1 mars till 30 april.


Intensiva kinesiska program - Lär dig kinesiska med bara en regel

Silk Mandarin
Campusstudier Heltid Öppen antagning Kina Shanghai

Med våra intensiva program får du möjlighet att fördjupa sig fullt på kinesiskt språk och kultur. Lyssna, tala, skriva och läsa kommer alla att läras på ett balanserat sätt. Våra program är den perfekta lösningen om du vill lära dig kinesiska snabbt och fullt ut. Med vår undervisningsmetodik och speciellt med Slow Motion-tekniken lär du dig kinesiskt på ett snabbt, enkelt och smart sätt. Begär gratis information för att veta mer och prova vår metodik!


Intensive Business English Courses

Q LANGUAGE
Campusstudier Heltid 1 - 48 veckor January 2020 Hongkong Hong Kong

Om du vill lära dig Business English i Hong Kong, erbjuder både vår Intensive 24 Business English Course och vår Intensive 15 Business English Course lokala och utländska studenter på heltidsstudier på vårt (Hong Kong) Center med Hongkongs studentvisumsponsoring.


Kinesiskt språkprogram med anpassad planerare

Tianjin International Chinese College
Campusstudier Heltid Öppen antagning Kina Nankai

Kinesiskt språkprogram är utformat för studenter som är villiga att lära sig kinesiska. När studenterna går med i programmet kommer de att placeras i olika klasser baserat på resultatet av placeringstestet. Efter avslutad utbildning ska eleverna förbättra sin kinesiska kompetens kraftigt, utnyttja kinesiska i daglig kommunikation och lägga en bra grund för skicklighetstester som Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) och Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).


Kinesiska studier semester utomlands program

The Beijing Center for Chinese Studies
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2020 Kina Beijing

Om du söker en sann fördjupning i Kina, är Peking Center (TBC) ditt mål! Stå ut från mängden när vi guidar dig längs en 2-veckors utflykt i södra provinsen Yunnan eller Silk Road Trade Route i västra Kina.


Kinesiska språkprogram

Zhejiang Wanli University
Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2019 Kina Ningbo

Detta program är utformat för studenter som är intresserade av att lära sig kinesiska språket. Kurserna inom programmet fokuserar på språkkunskaper för att lyssna, tala, läsa och skriva


Kurs: Stamford English Program

Stamford International University
Campusstudier 3 månader July 2019 Thailand Bangkok

Stamford English Program förbereder dig för den moderna världen där kunskaper i engelska är en nödvändighet. En strukturen på flera nivåer betyder att dina engelskspråkiga studier kan börja på ett optimalt stadium för att få förtroende och lära sig effektivt. Stamford English Programmet är vägen till framgång för ditt sociala, akademiska och affärsliv.


EF Gap Year or Semester in Japan

EF Gap Year
Campusstudier Heltid 6 - 12 månader Öppen antagning Japan Tokyo

Kurs: Utvecklingsprogram

Asian Institute of Management
Campusstudier Heltid Öppen antagning Filippinerna Makati

Stephen Zuellig School of Development Management (ZSDM) Development Executive Programs (DEP) är korta icke-examina kurser om specialämnen som är relevanta för utvecklingsproffs.


Arabiska i verkliga livet programmet

Al Baher Arabic Language Training Center
Campusstudier Heltid 5 - 10 veckor January 2020 Jordanien Amman

Om ditt mål är att utveckla flytande med hjälp av vår talade dialekt (Ammiya / colloquial), erbjuder AL-Baher det här programmet för att maximera din dagliga interaktion och kommunikation. Studenterna kommer att kunna använda arabiska i en mångkulturell anda som kan hjälpa dem att bredda sina horisonter och bredda sina sociala nätverk.


Kurs i japan studier

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Campusstudier Heltid April 2019 Japan Kofu

JSP (Japan Studies Program) består av Japan området Studies Program (JAS) och den japanska Language Program (JLP).


Kinesisk språk vårkurs

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campusstudier Heltid 1 termin February 2020 Kina Suzhou

Kom till XJTLU att lära sig det mest talade språket i världen på ett ledande kinesisk-britisk universitet. Upplev kvalitetsundervisning i kulturrikt, historiskt Suzhou.


Kurs: Gruppkurser

XMandarin Chinese Language Centre
Campusstudier Online Deltid 4 - 24 veckor Öppen antagning Kina Qingdao + 1 fler

Gå med i gruppklassen för att få nya vänner från hela världen och studera kineser med elever på samma nivå som dig. Tillsammans med dina klasskamrater kan du gå med i våra extracurricular aktiviteter som matlagningskurser, vandring i bergen, besöka en traditionell tekonststudie etc. för att komma i kontakt med den kinesiska kulturen.


Engelskspråkig lärande kurs

Suzhou Centennial College
Campusstudier Heltid 1 - 3 terminer September 2019 Kina Suzhou

Det engelska språkinlärningsprogrammet (ELL) som levererades vid Suzhou Centennial College är ett intensivt tre-nivå heltidsprogram för internationella studenter som vill förbättra sina engelska färdigheter. Detta program kan bidra till att bygga engelska språkkunskaper för framgång på college, universitet eller karriär.