$close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Bakning i Frankrike 2022

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader. Kulinariska studenter som vill s… Läs mer

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Kulinariska studenter som vill specialisera sig på bakverk, inklusive bakverk, kakor, tårtor, pajer och bröd, bör överväga ett bakverk. De kan lära sig tekniker som kan förbereda dem för en karriär som bakare eller konditor.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

De mest populära kurserna i Bakning i Frankrike 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Frankrike
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrike

Intensiva tvåmånadersprogram för kulinariska och konditionsentusiaster, karriärväxlare och entreprenörer.

Intensiva tvåmånadersprogram för kulinariska och konditionsentusiaster, karriärväxlare och entreprenörer. -
Kurser
Heltid
2 månader
Engelska
Campusstudier
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Frankrike

Lärlingen på denna kurs breddar sina teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i konditorivaror och bakning. Han instruerar de grundläggande teknikerna för brödtillverkni ... +

Lärlingen på denna kurs breddar sina teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i konditorivaror och bakning. Han instruerar de grundläggande teknikerna för brödtillverkning och både vanliga och moderna viennoiseriemetoder, tillsammans med kanalerna som leder till dess produktion, samtidigt som han lär sig att vara autonom. Mål: Gör och baka de olika typerna av bröd (klassiskt bröd, restaurangbröd, buffébröd, specialbröd) Gör och baka olika bakverk (croissanter, pains au chocolat, smördekor, buffékreationer, kreativa och dekorerade bakverk, boutiquebageri kontra restaurangbageri, etc.) Bemästra de preliminära förberedelserna (Knådning, jäsning, jäsning, vikning, utrullning, gjutning) Identifiera internationella kulturer enligt brödproduktion Förstå de sociala effekterna av brödkonsumtion Identifiera utrustning och lär dig hur du använder den Kategorisera livsmedel och tillsatser Identifiera kvalitetskriterierna i livsmedel Välj de produkter som är bäst lämpade för en given produktion Förstå leveranskedjan för spannmål-mjöl-bröd Utveckla professionell trovärdighet och effektivitet (professionell gastronomisk kultur, god praxis för utmärkt service, fältbesök). Organisera de olika lagrings- och produktionslokalerna (design av lokalerna, huvudsakliga ergonomiska standarder, livsmedelshantering och förvaringsmetoder, olika kretsar) Respektera hälso- och säkerhetsstandarder (identifiera goda hygienrutiner som garanterar anställdas och kunders säkerhet, vet hur man tolkar och tillämpar de viktigaste reglerna i den dagliga praktiken, underhåller professionella utrymmen genom rengöring och desinfektion) Pedagogisk metod: Lära sig Förstå Öva Bedöma Kontrollera Bakverk Degar (mördeg, söt deg) Krämer (smörkräm, Crème Anglaise, konditorivaror...) Smördeg (inverterad smördeg, traditionell) Choux bakverk (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Moderna tårtor (choklad, marängtårta, frukttårta) Viennoiserie kurs Croissant, Chokladcroissant, Kouglof, Brioche, smördegsbrioche Brödbakningskurs Klassisk baguette, Traditionell baguette, Lantbröd, Fullkornsbröd, Pain Brié, Surdegsbröd, Rågbröd, Dinkelbröd, Fullkornsbröd; Ciabatta Antagningskrav Denna certifikatkurs är öppen för 18-åriga sökande och uppåt som vill utöka sin erfarenhet och utöka sin kompetens, eller de som byter till ett annat expertområde och som inte har en standard akademisk bakgrund. Om du vill ansöka till detta program, vänligen skapa en onlineprofil, ladda upp ditt CV, personligt brev och en kopia av ditt ID-kort. En intervju med vår akademiska styrelse kommer att schemaläggas efter att vi har behandlat din fil. Karriärmöjligheter Möjlighet att integrera ett bakteam -
Kurser
Deltid
3 månader
Engelska, Franska
04 Okt 2022
Campusstudier
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrike

Intensiva tvåmånadersprogram för kulinariska och konditionsentusiaster, karriärväxlare och entreprenörer.

Intensiva tvåmånadersprogram för kulinariska och konditionsentusiaster, karriärväxlare och entreprenörer. -
Kurser
Heltid
2 månader
Engelska
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrike

Har du alltid velat lära dig hemligheterna i French Pastry? Ecole Ducasse ger dig möjligheten att ta ett intensivt 2-månadersprogram för att lära dig alla grundläggande teknik ... +

Har du alltid velat lära dig hemligheterna i French Pastry? Ecole Ducasse ger dig möjligheten att ta ett intensivt 2-månadersprogram för att lära dig alla grundläggande tekniker i French Pastry Arts. -
Kurser
Heltid
2 månader
Engelska
Campusstudier