ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland kurser i Biovetenskap på deltid 2019/2020

Kurser i juridik är avsedda för dem som vill främja sin personliga utveckling. Oavsett om du tar kurser i ett klassrum eller på nätet finns det en mängd olika specialiserade studieområden. Några av dessa inkluderar reglerande teori, handelsrätt och immaterialrätt.

När man studerar biologi och livsvetenskap lär sig studenterna om olika aspekter inom naturvetenskapen. Beroende på fokusområde kan studenterna studera den mänskliga kroppen, växtbiologi eller husdjursvetenskap för att hjälpa till med problem man stöter på i vardagen.

Be om information Kurser i Biovetenskap på deltid 2019/2020

8 Resultat i Biovetenskap Filter

Trädgårdsdesign kurs

Distance Learning Centre
Internet Deltid 120 timmar Öppen antagning Storbritannien UK Online

Garden Design - Nivå 3 Kurs kan hjälpa eleverna att lära sig principerna för design i trädgårdsodling, och få en god kunskap och erfarenhet av att använda växter och trädgårds funktioner. Detta hem studie kurs är utformad i lätt att följa enheter, med inställda övningar och uppgifter på vägen att se till att du förstår de områden som omfattas.

IGCSE kombinerade vetenskap kurs

UK Open College
Internet Deltid 300 timmar Öppen antagning Storbritannien UK Online

Den internationella GCSE i Science (dubbelt) syftar till att ge en systematisk kroppen av vetenskaplig kunskap och fakta, och en förståelse för vetenskapliga begrepp, principer, teman och mönster.

Kurs i trädgårdsodling

International Career Institute
Internet Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

En karriär inom trädgårdsodling är perfekt för personer som älskar trädgårdsarbete, älskar arbetar utomhus, och vill sätta sin ledning, design, planering, vetenskap och teknisk kompetens till god användning. På ICI, introducerar vi dig en omfattande trädgårdsodling kurs som förser dig med färdigheter som krävs för att lyckas i detta område.

Kurs i blomster konstruktion

International Career Institute
Internet Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

ICI låter din karriär blommar bokstavligt och bildligt med vår blomster design kurs. För att hålla jämna steg med industristandarder, är vår kurs speciellt utvecklad av erfarna florister. Vi är engagerade i att ge dig kvalitet blomster utbildning att bredda dina kunskaper och finslipa dina kunskaper inom området.

Kurs i Pet First Aid

International Open Academy
Internet Heltid Deltid 60 dagar Öppen antagning Storbritannien London + 1 fler

Håll lugnet och i kontroll när djur har olyckor. Från klippta tassar till hjärtstillestånd, lära försthjälpsmetoder för att lindra smärtan - och rädda liv!

Kurs i jordbruksföretag

Fundación Universitaria Popayán - Univida
Internet Heltid Deltid 9 terminer Öppen antagning Colombia Popayán + 1 fler

I utbildningsprocessen för chefen för jordbruksföretag främjas genom utveckling och förstärkning av färdigheter som gör att han kan ta tillvägagångssätt och ge lösningar på komplexa problem, främja lagarbete, flexibilitet, tänkande och kritisk inställning samt utveckling av muntliga och skriftliga kommunikationsförmågor.

Seminarium i agronomi inte Agronomer

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campusstudier Heltid Deltid 48 timmar Kontakt Skolan Mexiko Zapopan + 1 fler

Syftet med detta program är att känna till och tillämpa begreppen agronomi i agronomins ledningsverksamhet.

Online-kurs: LabVetEurope

University of Copenhagen
Internet Heltid Deltid 6 månader Öppen antagning Danmark Copenhagen + 1 fler

LabVet Europe-programmet kvalificerar dig att arbeta som utnämnd veterinär för laboratoriedjur enligt EU-direktivet från 2010 om produktion av djur som används för vetenskapliga ändamål, tidigare känd som FELASA-kategori D.