ACADEMICCOURSES

Jämför 3 kurser i Blomsterhandlare

En kurs som tas på en högskola, universitet eller teknisk skola innehåller flera klasser som befinner sig i en ämnesområdet. Kurser kan pågå ett par månader, ett år eller längre. Många studenter tar en kurs före eller förutom att bedriva en högskoleexamen.

Vad är en kurs i floristik? En college kurs i studien av blomster ger studenterna en fördjupad förståelse av hur blommor växer, hur man skörda och lagra dem, och hur man arrangerar snittblommor i buketter som är tilltalande för ögat. Klasser kan innefatta blommönster, med en tonvikt på att skapa anpassade handknutna arrangemang, bröllop buketter och designs för minnesmärken. Eleverna kan också lära dig de bästa metoderna för att köpa kommersiellt tillgängliga blommor och hålla dem fräscha. Färdigheter som är viktiga för att driva en florist företag får också lära sig. Bedömningar är vanligtvis praktiskt och portföljer kan också krävas.

Genom att fylla i en kurs i floristik, kan man ha en ökad chans att hitta sitt drömjobb i blommönster. Många studenter väljer också att starta eget företag.

College kurser varierar i kostnad, beroende på längden av kursen och några böcker eller betydande avgifter som krävs. Det är alltid klokt att vara säker på att en kurs kommer att uppfylla sina behov innan inskrivning i den.

Förutom att bli en blommig designer, kan examen från en kurs i floristik få arbete som blomster grossister, inredare för varuhus eller företagsbyggnader, eller blomsterhandlare-on-personal på större orter och hotell. Florist industrin lockar människor som är kapabla att framkalla känslor från smakfull design och visning av vackra blommor. På grund av detta, florister som trivs är individer som har en passion för människor samt blommor.

Det finns många skolor i världen som erbjuder en kurs i floristik.Medan vissa klasser kan erbjudas på nätet, kan den praktiska aspekten av området kräver plats kurser. Att ta det första steget i att starta din kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

3 Resultat i Blomsterhandlare Filter

Kurs i blomster konstruktion

International Career Institute
Kurser
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

ICI låter din karriär blommar bokstavligt och bildligt med vår blomster design kurs. För att hålla jämna steg med industristandarder, är vår kurs speciellt utvecklad av erfarn ...

Läs mer

Trädgårdsdesign kurs

Distance Learning Centre
Kurser
<
Deltid
<
120 timmar
Engelska
Internet

Garden Design - Nivå 3 Kurs kan hjälpa eleverna att lära sig principerna för design i trädgårdsodling, och få en god kunskap och erfarenhet av att använda växter och trädgårds ...

Läs mer

Program i trädgårdsdesign

Inchbald School of Design
Kurser
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Den Inchbald School of Design pionjärer trädgård design utbildning i Storbritannien, ger kurser som fokuserar på trädgårdsdesign för hemmiljön. Detta är fortfarande vår specia ...

Läs mer