ACADEMICCOURSES

De mest populära kurserna i Ipameri Brasilien 2021

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Några av de bästa universiteten i Latinamerika är baserade i Brasilien, ett land som har mer än 2.000 högskolor. Universiteten i Brasilien kan delas upp i följande klasser: Federala regeringen hanterade universitet, statliga myndigheter kontrollerade universitet, kommunstyrelsen hanterade universitet och privata universitet.

Ligger centralt i Brasilien, tjänar detta tillstånd studenter från hela landet. De högre utbildningsanstalter som Universidade Federal de Goiás har producerat anmärkningsvärda yrkesverksamma i landet.

Hitta kurser i Ipameri i Brasilien 2021

sökresultat funna Filter

Naturligtvis - miljöhistoria och natur i Brasilien

UniEVANGÉLICA
Kurser
<
3 veckor
Engelska
Campusstudier

I slutet av modulen ska studenterna kunna: förstå betydelsen av natur och samhälle frågor i utformningen brasiliansk historia. Ha grundläggande kunskaper om de olika

Läs mer

Brasiliansk Arkitektur - Strukturell Analys av framstående byggnader

UniEVANGÉLICA
Kurser
<
Heltid
<
3 år
Campusstudier

MÅL: Att visa de viktigaste byggnaderna i brasiliansk arkitektur

Läs mer

Kurser - Brazilian Business

UniEVANGÉLICA
Kurser
<
Heltid
<
3 veckor
Campusstudier

MÅL.Att ge studenterna en helhetsbild av verksamheten i Brasilien, capacitating dem att inleda det aktivitet eller för dem som redan har utvecklat sin egen verksamhet, kan

Läs mer