ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland de 41 mest populära kurserna i Brasilien 2019

Brasilien är en perfekt plats att studera på för många människor från hela världen. Detta är ett område fullt av kultur och man kan få en helt unik erfarenhet genom att studera i Brasilien. Brasiliens växande ekonomi kan ge dem som går kurser i Brasilien massor av yrkesmässiga möjligheter.

Kurser i Brasilien täcker ett brett spektrum av ämnen inom en rad olika branscher och kan tas som en del av ett universitetsexamensprogram eller frittstående. Kurser i Brasilien erbjuds av unika och nya studieprogram som kombinerar interaktiva metoder med praktisk tillämpning. Dessa kurser kombinerar de senaste metoderna för vuxenutbildning med den senaste teknologiska utvecklingen. Blivande studenter kan välja bland kurser inom bland annat marknadsföring, ledning, hållbarhet och organisationsutveckling.

Ta en titt på programalternativen nedan för att lära dig mer om dina studiemöjligheter i Brasilien!

sökresultat funna Filter

Universitets erfarenhetsprogram i Brasilien

Via Mundo
Campusstudier Heltid Deltid 5 - 10 månader Juli 2019 Brasilien São Luís + 1 fler

Universitets erfarenhetsprogrammet ger dig möjlighet att uppleva universitetet i Brasilien för en termin eller ett helt akademiskt år.

Specialisering i filmredigering

Escola Britânica de Artes Criativas
Campusstudier Heltid 1 år Februari 2020 Brasilien Pinheiros

Kursprogrammet syftar till att bilda sanna redaktörer, inte bara redigera programvaruoperatörer. Perfekt för proffs som redan arbetar inom den audiovisuella sektorn och behöver fördjupa sina kunskaper och färdigheter, eller för studenter intresserade av högkvalitativ utbildning och som avslutar en examen i korrelataområdet.

OneYear Travel i Smycken Design

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campusstudier Heltid 184 öppettider April 2020 Brasilien São Paulo

JEWELRY DESIGN-kursen har blivit omsorgsfullt utformad för yrkesverksamma inom modebranschen, hantverkare, arkitekter och designers som söker master i tillverknings-, tillverknings- och designpraxis.

Saperfare Course i Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campusstudier Deltid 1 år Augusti 2019 Brasilien Rio de Janeiro

I Fashion Design-kursen utvecklar studenten en fullständig syn på marknaden och upptäcker i praktiken att arbetet på fältet är att sälja kläder inte räcker. Genom forskning, produktutveckling, kommunikation och affärsutseende står han inför utmaningen att skapa en samling med sin signatur under ledning av erkända marknadspersonal.

International Baccalaureate (IB) & Storbritannien, brittisk läroplan

English Training Lounge
Campusstudier Heltid September 2019 Förenade arabemiraten Abu Dhabi Argentina Buenos Aires Colombia Bogotá Brasilien Rio de Janeiro Chile Santiago Mexiko Buenavista Dubai Thailand Bangkok Kina Beijing Indien Delhi Vietnam Hanoi Hongkong Hong Kong Malaysia Kuala Lumpur Saudiarabien Riyadh Sydkorea Seoul Shanghai Singapore Taiwan Taipei Japan Tokyo Indonesien Jakarta Spanien Barcelona Tyskland Berlin Schweiz Bern + 40 fler

Engelska Utbildning Lounge - Den internationella Baccalaureate® (IB): Middle Years (MY), Career Related Program (CP) & Diploma Programme (DP) stöd kurser och undervisning.

Företagande centrum och internationalisering

Ibmec
Campusstudier Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Entreprenörskap och internationalisering Centre är en uppsättning av celler och projekt som ger studenten Ibmec en miljö för att utöva sina färdigheter och förmågor, med frihet och autonomi.

Direção de arte

Miami Ad School - São Paulo
Campusstudier Heltid 2 år Oktober 2019 Brasilien São Paulo

Se você quer ser um diretor de arte brilhante, a Miami Ad School/ESPM é a sua academia. Aqui você vai fazer, refazer e refazer de novo.

Kurser areella näringar

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Campusstudier Heltid Januari 2020 Brasilien São Paulo

Brasilien är ett av de största spannmål och kött producerande länderna i världen. Således discipliner som erbjuds syftar till engagerande studenter i flera aspekter som rör hållbar jordbruks-och djurproduktion i tropikerna

Naturligtvis - agribusiness i Brasilien

International Business School Americas
Campusstudier Heltid 2 - 3 veckor Januari 2020 Brasilien São Paulo

För att studera Agribusiness som en sekvens: före gården (ingångar), inne gården (produktion, gården själv) och efter gården (industri). Målet är att ha dessa tre makro teman sekvenser.

Gymnasiet med teknisk förvaltning

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
Campusstudier Heltid 3 år Mars 2020 Brasilien Belo Horizonte

Det är en skola för medel + teknisk utbildning i förvaltning och fokuserar på entreprenörskap och ledning, som förbereder eleverna för att genomföra sin framtid.

Förnyelsebara energikällor för online-kurs för hållbar utveckling

Gaia Education
Internet Heltid Deltid 8 veckor Augusti 2019 Storbritannien Forres Kanada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brasilien Rio de Janeiro + 7 fler

Detta onlineprogram ger en övergripande översikt över förnybar energi som ett medel för att möjliggöra en hållbar utveckling på global nivå. Det kommer att presentera fallet för hur förnybara energikällor representerar både en miljöbehov och en ekonomisk möjlighet.

Portugisiska undervisning för utlänningar

Olinda School
Campusstudier Heltid Öppen antagning Brasilien Olinda

Vi erbjuder regelbundna kurser i portugisiska språket undervisning för utlänningar i både grupp och privatlektioner för nybörjare, mellanliggande och avancerade studenter. För att få bästa lärandet, är gruppkurser begränsas till högst 6 personer per klass och varje klass möter måndag till fredag.

Skräddarsydda program: portugisiska språket och brasiliansk kultur för utlänningar

Unisul
Campusstudier Internet Heltid Deltid Mars 2020 Brasilien Florianópolis + 1 fler

Program som utformats särskilt för utländska universitet, med fokus på olika områden av undervisning, i enlighet med projektet valt varje institution, inklusive portugisiska språket och brasiliansk kultur och samhälle, sevärdheterna och studiebesök.

Portugisiska språket och kulturen

Dialogo - study in Brazil
Campusstudier Deltid 1 - 24 veckor Öppen antagning Brasilien Salvador

Huvudsyftet med kursen är att få eleverna att uppnå goda kunskaper i portugisiska, med framgång. Detta innebär att inte bara kommer att läras ut grammatik och vokabulär, men också att lyssna, läsa, skriva och muntlig produktion, vare sig formellt eller vardagliga sammanhang. En introduktion till den brasilianska livsstilen, seder och sociala sedvänjor, politik och kultur är också en viktig del av ...

Naturligtvis - miljöhistoria och natur i Brasilien

UniEVANGÉLICA
Campusstudier 3 veckor Mars 2020 Brasilien Ipameri

I slutet av modulen ska studenterna kunna: förstå betydelsen av natur och samhälle frågor i utformningen brasiliansk historia. Ha grundläggande kunskaper om de olika