close

Filter

Visa resultat

Sök bland kurser i Affärer 2021 i florida i USA

Universitet och högskolor fastställa sina egna behörighetskrav för högskolestudier, så de varierar stort. Beroende på kursen, kan doktoranden kunna komma in i högre utbildning med en rad olika kvalifikationer. Om du 're ansöker att göra en kurs Foundation Degree, kanske du upptäcker att arbetslivserfarenhet beaktas tillsammans med några kvalifikationer du har. Vissa högskolor och… Läs mer

Universitet och högskolor fastställa sina egna behörighetskrav för högskolestudier, så de varierar stort. Beroende på kursen, kan doktoranden kunna komma in i högre utbildning med en rad olika kvalifikationer. Om du 're ansöker att göra en kurs Foundation Degree, kanske du upptäcker att arbetslivserfarenhet beaktas tillsammans med några kvalifikationer du har. Vissa högskolor och högskolor erbjuder Foundation år som förberedelse för en viss kurs. De brukar don 't resultat i separata kriterier som de helt enkelt kvalificera dig att ange graden själva programmet. Foundation Years aren 't inom räckhåll för alla utbildningar, dock.

En mästare 's verksamhet kommer att ge dig en väl avrundad utbildning av nästan alla aspekter av näringslivet. Klasser kommer att lära dig den senaste tekniken och trenderna i näringslivet.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Kurser i Affärer i florida i USA 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Ambra College
Orlando, Amerikas förenta stater

intyg om fullgörande av fortbildning (fortbildning) Utgiven av Ambra, som är ackrediterat av Florida Department of Education - kommissionen för Independent utbildning.

intyg om fullgörande av fortbildning (fortbildning) Utgiven av Ambra, som är ackrediterat av Florida Department of Education - kommissionen för Independent utbildning. -
Kurser
Deltid
4 dagar
Engelska, Portuguese (Brazil)
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här