ACADEMICCOURSES.SE

Kurs i Centralamerika och Karibien

Jämför de mest populära kurserna i Centralamerika och Karibien 2019

Universitet och högskolor fastställa sina egna behörighetskrav för högskolestudier, så de varierar stort. Beroende på kursen, kan doktoranden kunna komma in i högre utbildning med en rad olika kvalifikationer. Om du 're ansöker att göra en kurs Foundation Degree, kanske du upptäcker att arbetslivserfarenhet beaktas tillsammans med några kvalifikationer du har. Vissa högskolor och högskolor erbjuder Foundation år som förberedelse för en viss kurs. De brukar don 't resultat i separata kriterier som de helt enkelt kvalificera dig att ange graden själva programmet. Foundation Years aren 't inom räckhåll för alla utbildningar, dock.

Centralamerikanska och karibiska nationer är rikt på kultur, historia och kultur. De är stolta över sin forntida historia, och de flesta av medborgarna tar stolthet och glädje i att visa sitt land till internationella ögon. Den unika kulturella landskapet ger en one-of-a-kind upplevelse som är oskiljaktig från en känsla av spänning och erfarenhet. Centralamerika är en idealisk plats att jorda sig i medan du njuter av mer än ett fåtal av livets största njutningar.

Kontakta skolor direkt Kurser i Centralamerika och Karibien 2019

Results

Internationell samhällsbaserad forskning

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campusstudier Heltid 9 - 52 veckor September 2019 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires Indien Udaipur Nicaragua Managua + 10 fler

FSD Research Internships tillåter deltagare att engagera sig med FSD-samhällspartners för att undersöka lokala problem och utveckla potentiella lösningar. Med samhällsbaserad deltagande forskning definieras forskningsfrågan och fynd analyseras tillsammans med samhället.


Internationellt utvecklingsgap år

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campusstudier Heltid 9 - 56 veckor September 2019 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires Indien Udaipur Nicaragua Managua + 10 fler

FSD Gap Year-programmet är ett intensivt, fördjupande program för förskolestudenter (17+) som vill ha internationell utvecklingsutbildning och erfarenhet. Det är ett spännande sätt att utforska och lära sig innan du börjar college.


Internationell utvecklingsutbildning och praktik

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campusstudier Heltid September 2019 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires Indien Udaipur Nicaragua Managua + 9 fler

FSD International Development Internships är en möjlighet för studenter och unga yrkesverksamma att få praktisk erfarenhet av hållbar utveckling och insikt i andra kulturer som endast kan erhållas genom att delta i arbetet på marken.


Ilisa språk institution - vinterprogrammet

ILISA Language School
Campusstudier Heltid 2 - 3 veckor Öppen antagning Costa Rica San Pedro

Spanska för din karriär - ilisa språkskola Costa Rica

ILISA Language School
Campusstudier Online Heltid Öppen antagning Costa Rica San Pedro

För många ILISA studenter, spanska färdigheter är en nödvändighet i sin nuvarande eller framtida arbetsplats. För dig är språkutbildning en investering i din yrkeskunskaper. Flera av ILISA program kan skräddarsys för att uppfylla dina behov för att försäkra dig kommer att vara bättre förberedda för de utmaningar som en alltmer tvåspråkig arbetsplats.


Volontär i Costa Rica med ilisa

ILISA Language School
Campusstudier Heltid 1 - 12 veckor Öppen antagning Costa Rica San Pedro

Vår volontärprogram fokuserar på att ge individer en praktisk erfarenhet; Därför spelar en stor roll i utvecklingen av sin karriär. Volontärer kommer att delta i aktiviteter som svarar mot identifierade behov i samhället i syfte att öka medvetenheten om aktuella frågor. Studenten ska kunna utveckla sina analytiska förmåga, social kompetens, och etiska ansvar.


Total spanska immersion - en-mot-en instruktion

ILISA Language School
Campusstudier Heltid Öppen antagning Costa Rica San Pedro

LISA Instituto de Idiomas erbjuder en-till-en handledning idealiska för personer med mycket specialiserade behov språk. Vi erbjuder privatlektioner för 2, 4, 3 eller 6 timmar per dag. Detta program är tillgänglig för alla nivåer och följer samma schemaläggning som koncern 4 och Grupp-4 Plus program.


Totala spanska nedsänkning - grupp 4 plus programmet

ILISA Language School
Campusstudier Heltid Öppen antagning Costa Rica San Pedro

Lär dig spanska i Costa Rica genom Group 4 Plus, den mest populära program på ILISA Instituto de Idiomas. Den kombinerar programgruppen plus två timmar privat handledning på eftermiddagen. De privatlektioner kommer att anpassas för att matcha dina personliga intressen och behov. Dessa eftermiddagen klasser betonar utvidga din aktiva ordförråd och förbättra dina kunskaper. De är ett bra komplement till de morgonklasserna.


Totala spanska nedsänkning - grupp 4-programmet

ILISA Language School
Campusstudier Heltid Öppen antagning Costa Rica San Pedro

Lär dig spanska i Costa Rica! Detta program ger dig en grupp med studenter på samma nivå. Med högst fyra elever per grupp är ditt deltagande säker och dina framsteg är garanterad. Klasserna är schemalagda från 08:00 till 12:00, med en 20 minuters paus vid 10:00 Detta program ger gott om tid för spanska instruktion samtidigt tillåta tillräckligt med tid att njuta av vår kostnadsfria kulturella aktiviteter under veckan.


Kurs i spanska i Nicaragua

Kulturstudier
Campusstudier Heltid 1 termin August 2019 Nicaragua León

I Nicaragua erbjuder vi spanska studier på tre nivåer, från nybörjare till avancerad. Dessutom gör dig latinamerikanska studier. Studierna erbjuds i samarbete med Nicaragua näst största offentliga universitet, UNAN-Leon.


Kurs i mångkulturella pedagogik

Kulturstudier
Campusstudier Heltid 1 termin August 2019 Nicaragua León

På Stillahavskusten i Nicaragua, erbjuder vi en unik akademisk termin program i mångkulturella pedagogik uppdelad i två kurser positiv psykologi och lärande och mångkulturella pedagogik. Programmet ges i samarbete med Universidad Nacional Autonoma de Nicaragua, Leon, som är Nicaragua näst största offentliga universitet.


Naturligtvis - OSHA måste ett spillsanerings utbildning

Bermuda College
Campusstudier Heltid September 2019 Bermuda Hamilton

Denna kurs är utformad för att fullt ut följa alla regelstandarder och är anpassad till de särskilda behoven hos din verksamhet (t.ex. fokuserad räddningsinsatser). Måste ett spillsanerings ger kunskaper och färdigheter som behövs för att hjälpa till med korrigerande operationer som omger en farliga material tillbud och använder en kombination av klassrumspresentation och "hands-on" bords övningar.


Kurs - utformning och genomförande av utbildningsprogram

Bermuda College
Online Deltid September 2019 Bermuda Hamilton

Du kommer att lämna den här kursen med förmågan att planera en enhet av undervisning, skriver användbara lektionsplaner, och leverera innehåll med större tillförsikt och med optimal möjlighet att tillgodose behoven hos elever och undervisningen uppgiften, om du undervisar fakta, begrepp , processer, rutiner, eller principer.


Naturligtvis - OSHA 10-timmars konstruktion utbildning

Bermuda College
Campusstudier Heltid 2 dagar September 2019 Bermuda Hamilton

OSHA-10 Hour Construction Utbildning är en två (2) dagars kurs utformad för att ge byggentreprenörer, deras arbetsledare och arbetare, med auktoritativ kunskap om säkerhets- och hälsofrågor inom byggbranschen. Det ger en pedagogisk överblick över de tio vanligaste områdena säkerhetsrisk.


kurs i kulturell intelligens

Bermuda College
Campusstudier Online Heltid Deltid 2 - 6 dagar November 2019 Bermuda Hamilton + 2 fler

Bermuda College posits nu ytterligare en faktor. Vår forskning identifierar interkulturellt perspektiv som en annan viktig faktor att beakta när hantera förändringar i dagens arbetsmiljö: Environmental, politisk, interkulturell, sociologisk, teknisk, juridisk, ekonomisk. Därför är en förkortning som förebådar vår varumärkesprogram EPISTEL ™.