ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Coaching på distans i Europa 2020

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Idrottsbussar hjälper idrottsmän att förbättra sina färdigheter och lyckas med konkurrenskraftiga evenemang. Karriär inom idrottstrening involverar i allmänhet att skapa träningsplaner, utveckla lagstrategier, instruera spelare under spel och följa utvecklingen av alla lagmedlemmar.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Coaching på distans i Europa 2020

4 Resultat i Coaching, Europa, Distansutbildning Filter

Expert på executive coaching och ledarskapsutveckling

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL
Spanien, Barcelona
Kurser
September 2020
<
4 månader
Spansk
Online

Vad är en coach: En coach är den person som stimulerar och följer andra / s för att uppnå specifika mål inom ramen för professionell utveckling.

Läs mer

Level 3 Football Coaching Course

Storbritannien, Ilkeston + 1 Mer
Kurser
Augusti 2020
<
Heltid
<
6 månader
Engelska
Campusstudier

The Derby County Community Trust Education and Football programme gives aspiring young footballers the opportunity to develop their 11-a-side football skills while studying Le ...

Läs mer

Programma sports coaching

La Salle International Graduate School IGS
Spanien, madrid
Kurser
September 2020
<
Deltid
<
5 månader
Campusstudier

Sports Coaching har skapats som svar på en allt mer akut behov av att balansera tekniska framsteg och konkurrenskraft i sportvärlden

Läs mer

Expert inom idrottspsykologi coaching och hög prestanda

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL
Spanien, Barcelona
Kurser
September 2020
<
5 månader
Spansk
Online

Vad är det? Sport coaching är konkurrensen som kombinerar kommunikation och analytisk förmåga som varje professionella idrotten måste behärska för att flytta sin sport kunskap ...

Läs mer