9 Kurs Program i Costa Rica for 2024

Kurs Program i Costa Rica for 2024Filter
    • San José, Costa Rica

    Deltid

    4 Veckor

    På Campus

    Spanska

    Kursen är utformad för att ge allmän brottsbekämpningspersonal ingen tidigare spansk erfarenhet av de verktyg som behövs för att interagera med inhemska spanska talare. Under denna 4-veckors kurs ska eleverna arbeta genom simulerade interaktioner med spansktalande patienter för att förvärva den grundläggande språkliga kunskapen och färdigheterna som gör det möjligt för dem att bekvämt hantera dessa interaktioner när de återvänder hem.

    • San José, Costa Rica

    Deltid

    20 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    I den här kursen kommer vi att utforska de olika marina ekosystemen på Stillahavssidan av Costa Rica genom uppslukande fältstudier, vi kommer att fokusera på steniga revekologi, mangrove-ekosystem, ekologi mellan tidvattenzoner, planktonekologi, marin biologisk mångfald, naturvårdsmetoder, lokalt fiske, och genetikens roll i marin bevarande.

    • San José, Costa Rica

    Heltid

    12 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    Nyckeln till välbefinnande och lycka är att hitta medel, metoder och tankegångar för att leda en hållbar livsstil. Hälsa är mer än bara ett fysiskt tillstånd. Att bli medveten om några av de viktiga elementen för välbefinnande, och stressprevention är avgörande för bättre livskvalitet.

    • San José, Costa Rica

    Heltid

    5 dagar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna workshop fokuserar snabbt på prototypens värde, oavsett tidigare designupplevelse, och introducerar olika prototypfidelities, tips och tricks och processer för planering och mätning av framgången för en prototyp. Vi kommer att demonstrera hur man prototyper i olika vågar, från gränssnitt till produkter till hela tjänster.

    • San José, Costa Rica

    Heltid

    5 dagar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Lär dig hur du integrerar ett tankesätt och övning av integration i din designprocess. Inkluderande design är processen att utforma för mångfalden i människors behov och erfarenheter. Det börjar med att förstå flera dimensioner av mångfald - till exempel kön, etnicitet, fysisk förmåga, socioekonomisk bakgrund och därefter - för att överväga olika perspektiv i hela designprocessen.

    • Heredia, Costa Rica
    • Sámara, Costa Rica

    Heltid

    1 vecka

    På Campus

    Engelsk

    Vill du lära dig mer än bara spanska?! Funderar du på att kombinera spanska fördjupningskurser med ett volontärprojekt, privata surf- eller latindanskurser eller är du en läkarstudent som söker ett extra fokus på medicinsk spanska? Då kan något av våra följande spanska PLUS-aktivitetsalternativ vara lämpligt för dig.

    • Heredia, Costa Rica
    • Sámara, Costa Rica

    Heltid

    1 vecka

    På Campus

    Engelsk

    Vårt spanska fördjupningsprogram ger en komplett spansk fördjupningsmöjlighet. Vårt program är baserat på fyra integrerade komponenter: dagliga lektioner, dagliga kulturaktiviteter, familjer för hemvistelse (valfritt men rekommenderas starkt) och vår "Endast spanska regel" på campus. Detta för att se till att våra elever får ut det mesta av sina spanska studier samtidigt som de är i våra skollokaler, genom att tillhandahålla en 100 % fördjupningsmiljö och upplevelse för alla elever. Lär dig hur du faktiskt talar spanska i meningsfulla, verkliga situationer, med våra roliga och dynamiska klasser. Klasssessionerna innehåller effektiva och autentiska inlärningsaktiviteter som passar alla inlärningsstilar, kulturer och åldrar.

    • San José, Costa Rica

    Heltid

    5 dagar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna intensiva femdagarsverkstad erbjuder en djupdyk introduktion till konceptet och praxis för designtänkande för tjänster, processer och produkter. Förstå varför designtänkande har blivit det bästa sättet för innovation inom olika branscher, och lära dig att tillämpa det efter dina egna behov.

    • Heredia, Costa Rica
    • Sámara, Costa Rica

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Vårt Heredia stadscampus har nyligen blivit ett officiellt SIELE-examenscenter där studenter kan ta sitt SIELE-prov och ta lektioner i förväg för att förbereda sig därefter. Våra ackrediterade spanskakurser är i linje med den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR).