ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland de 4 mest populära kurserna i Danmark 2020

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.

Trots sin lilla befolkning, Danmark rankas som en av världens 's mest innovativa länder tack vare en stark betoning på forskning och utbildning av hög kvalitet. Du kommer också att studera i en trygg, vänlig och innovation-driven miljö.

Kontakta skolor direkt De mest populära kurserna i Danmark 2020

sökresultat funna Filter

Mobbning och trakasserier på arbetsplatsen kurs

NIVA Education
Campusstudier Heltid 3 dagar Danmark köpenhamn

Baserat på den senaste forskningen, kommer kursen att uppdatera deltagarnas kunskaper om orsaker, riskfaktorer och konsekvenser av mobbning på arbetsplatsen. Kursen kommer också att diskutera strategier för förebyggande och hantering av mobbning och trakasserier på arbetsplatsen. Särskilt fokus kommer att ligga på förebyggande och hantering av mobbning på arbetsplatsen, utredning av fallen, liksom behandlingen av mål för mobbning.

Mager och arbetsmiljöutbildning

NIVA Education
Campusstudier Heltid 4 dagar Danmark köpenhamn

Kursen kommer att bestå av en blandning av föreläsningar och diskussioner om den roll som mager, arbetsmiljö och hållbara produktionsprocesser i praktiken lean genomförande eller deltagarens forskningsprojekt. Grundläggande mager litteratur kommer att distribueras till deltagarna innan kursen.

Film foundation programmet

European Film College
Campusstudier Heltid 8 - 9 månader Kontakt Skolan Danmark Ebeltoft

Den 8½-månadersprogram vid European Film College är en plats möjligheter. Möjlighet att utforska och utveckla dina idéer, din talang och dig själv. Möjlighet att ta chanser och göra misstag och att göra det på ett säkert, uppmuntrande och inspirerande miljö.

Online-kurs: LabVetEurope

University of Copenhagen
Internet Heltid Deltid 6 månader Öppen antagning Danmark köpenhamn + 1 fler

LabVet Europe-programmet kvalificerar dig att arbeta som utnämnd veterinär för laboratoriedjur enligt EU-direktivet från 2010 om produktion av djur som används för vetenskapliga ändamål, tidigare känd som FELASA-kategori D.