ACADEMICCOURSES

Jämför kurser i Design i Storbritannien 2020

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Designstudier är viktiga för kläddesigners, landskapsarkitekter, stadsplanerare och produktforskare. Kurser i olika ämnen hjälper studenter att tillämpa sina kunskaper på nya designområden, såsom bärbar teknik.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

De mest populära kurserna i Design i Storbritannien 2020

2 Resultat i Design, Storbritannien Filter

Förlängda mellanliggande vecterworks

Kensington and Chelsea College
Kurser
<
Deltid
<
5 veckor
Engelska
Campusstudier

Detta 5 veckors kurs är för studerande som vill vidareutveckla sina 2D Vector färdigheter. Du bör ha slutfört kursen i Mellanvector på KCC. Varje 2,5 timmars session kommer at ...

Läs mer

FLA: Designtänkande och innovationsvecka

Future London Academy
Kurser
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Ett unikt program för servicedesigners, kreativa entreprenörer och företagsägare - introducerar dig till Londons mest innovativa företag och avslöjar de senaste metoderna för ...

Läs mer