close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Designstudier i Ryssland 2020

Ryssland är bästa valet för studier för studenter från hela världen. Studera design kurser i Ryssland kan ge studenterna en unik möjlighet att uppleva den ryska kulturen och samtidigt lära vid läroanstalter med hög akademisk standard. Design kurser i Ryssland kommer att ge studenterna kreativ och intellektuell stimulans när du deltar i högkvalitativa utbildningar. Det finns en mängd… Läs mer

Ryssland är bästa valet för studier för studenter från hela världen. Studera design kurser i Ryssland kan ge studenterna en unik möjlighet att uppleva den ryska kulturen och samtidigt lära vid läroanstalter med hög akademisk standard. Design kurser i Ryssland kommer att ge studenterna kreativ och intellektuell stimulans när du deltar i högkvalitativa utbildningar.

Det finns en mängd olika möjligheter i Ryssland att vidta design kurser. Studie alternativ inkluderar år och termin kurser samt kortare program. Eleverna kan välja ämnen som visuell forskning, mode och textil design, konst historia, grafisk design och visuell kommunikation. Med design kurser i Ryssland kan öppna många dörrar inom designområdet, både i Ryssland och globalt.

Du kan läsa mer om design kurser i Ryssland genom att bläddra i programmen nedan.Om du ser ett program som intresserar dig, fyll sedan i formuläret och du kan vara i direkt kontakt med skolan!

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Moscow Film School
moskva , Ryssland

Dräkt design spelar en viktig roll för att skapa den visuella av filmen. Kostymdesigner är ansvarig för varje

Dräkt design spelar en viktig roll för att skapa den visuella av filmen. Kostymdesigner är ansvarig för varje -
Kurser
Deltid
2 år
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält