ACADEMICCOURSES

Jämför kurser i Designstudier i Singapore 2020

Universitet och högskolor fastställa sina egna behörighetskrav för högskolestudier, så de varierar stort. Beroende på kursen, kan doktoranden kunna komma in i högre utbildning med en rad olika kvalifikationer. Om du 're ansöker att göra en kurs Foundation Degree, kanske du upptäcker att arbetslivserfarenhet beaktas tillsammans med några kvalifikationer du har. Vissa högskolor och högskolor erbjuder Foundation år som förberedelse för en viss kurs. De brukar don 't resultat i separata kriterier som de helt enkelt kvalificera dig att ange graden själva programmet. Foundation Years aren 't inom räckhåll för alla utbildningar, dock.

Designområdet är otroligt brett i sin omfattning och erbjuder en mängd olika karriärmöjligheter. De som arbetar inom detta område använder sin kreativitet och sina problemlösningsfärdigheter för att svara på konsumenters, företags och institutioners behov inom både den offentliga och den privata sektorn.

Singapore (新加坡) är en stad-stat i Sydostasien. Grundades som en brittisk handel koloni år 1819, sedan självständigheten har det blivit en av världens 's mest välmående länder och har världens ' s mest trafikerade hamn. Singapore har sex nationella universitet och är i regel väl ansedda och lockar utbytesstudenter från hela världen.

De mest populära kurserna i Designstudier i Singapore 2020

2 Resultat i Designstudier, Singapore Filter

Kurs i grafiska illustrationer och design fundamenta (Adobe Illustrator)

First Media Design School
Kurser
<
Heltid
<
65 timmar
Engelska
Campusstudier

Denna kurs är speciellt utformad för att undervisa elever en helhetssyn för att uppskatta och tillämpa design grunderna, varumärkesbyggande och produktens förpackning i 2D och ...

Läs mer

Kurs - Adobe Photoshop (Grundläggande)

First Media Professional Learning Centre
Kurser
<
Heltid
<
24 timmar
Campusstudier

Att utveckla en grundläggande förståelse för digital bildbehandling, bildbehandling och affisch design genom att använda Adobe Photoshop.

Läs mer