ACADEMICCOURSES

Se kurser i Detaljhandel på deltid i Johannesburg, Sydafrika 2020/2021

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Studiet av detaljhandel är utformad för att lära eleverna hur tillsynen fungerar inom ett detaljhandels sammanhang. Ämnen som behandlas i ett av dessa program kan inkludera personalhantering, kundrelationer, lagerstyrning, köpa strategier eller försäljnings principer.

Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i sig en fantastisk destination rik på kultur, fauna och flora och historia.

Johannesburg city är den största källan av guld och diamanter i södra Afrika. Det är basen för Sydafrikas författningsdomstol och är den största och rikaste staden i Gauteng provinsen. Det är hem till University of Johannesburg.

Be om information Kurser i Detaljhandel på deltid i Johannesburg i Sydafrika 2020/2021

2 Resultat i Detaljhandel, Johannesburg Filter

Kurs i partihandel och detaljhandel - lagerhållaren och Stock Kontroll

Damelin Part Time
Kurser
Feb 2021
<
Deltid
<
64 timmar
Campusstudier

Efter avslutad programmet kommer eleven få Damelin Short programmet lagerhållaren och Stock kontrollintyg.

Läs mer

Kurs i partihandel och detaljhandel - Tillsyn av lagerhållaren

Damelin Part Time
Kurser
Feb 2021
<
Deltid
<
80 timmar
Campusstudier

Efter avslutad programmet kommer eleven få Damelin Short programmet Handledning av lagerhållaren och Stock kontrollintyg.

Läs mer