3 Kurs Program i Digital design i London, Storbritannien for 2024

Kurs Program i Digital design i London, Storbritannien for 2024Filter
    • London, Storbritannien

    Deltid

    6 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Det räcker inte att vara en fantastisk UX-designer nuförtiden. Du förväntas leda team, skala designverksamhet och veta vad som är hett i branschen. Denna serie mästarklasser hjälper dig med detta – den täcker UX-strategi, designprocess, innovation, AR, MR, VUI och digital hållbarhet. Glöm tråkig UX-träning och meningslösa UX-bootcamps – vi har noggrant sammanställt de senaste insikterna, ramverken och verktygen för att hjälpa dig att öka dina kunskaper, höja din karriär inom UX-design och förvandla bra till bra.

    • South Bank, Storbritannien

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Få ut det mesta av två fotoprogram inom branschstandard på en intensiv kurs - för människor som menar affärer! Morley College 'Adobe Pack' -kurser är utformade för att hjälpa dig att få en fot på branschstegen, riktad till nybörjare eller de som vill förbättra sina färdigheter för nya karriärmöjligheter.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 månader

    På Campus

    Engelsk

    Shillington är en global designskola som skapats av dagens yrkesverksamma för att hjälpa eleverna att utbilda och förändra karriär. På campus i New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne och Brisbane - den snabba, intensiva kursen lär ut de färdigheter som krävs för att lyckas som designer. Den innovativa läroplanen uppmuntrar experiment, kreativt tänkande och problemlösning - allt kopplat till verkliga designöversikter. Shillington behandlar studenter som designers från första dagen och täcker designprinciper, färgteori och typografi grunder. Shillington-studenter utexamineras med en professionell designportfölj och branschrelevant kompetens, som kommer att arbeta för topp kreativa studior, stora varumärken eller lansera sina egna företag - allt inom 3 månader heltid eller 9 månader på deltid (personligt eller online ).