Kurs i Digital design i Tyskland

Jämför kurser i Digital design i Tyskland 2018/2019

Digital design

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

Eftersom området är så stort specialiserar sig digitala designers på många olika produkter och miljöer. Avancerade verktyg och visualiseringsmetoder kombineras med utbildning och talang för att göra det möjligt för designers att utforma särpräglade produkter för användning inom nästan alla branscher.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

De mest populära kurserna i Digital design i Tyskland 2018/2019

Läs Mer

3d / spel

exMedia
Campusstudier Heltid October 2018 Tyskland Cologne

Laboratoriet för dimensions forskning, Lab.D, är en primär form av Academy of Media Arts Köln för forskning och genomförande av tvärvetenskapliga projekt som undersöker / undersöka med hjälp av 3D-teknik utrymme, tid och spela som en viktig temaområde. [+]

Laboratoriet för dimensions forskning, Lab.D, är en primär form av Academy of Media Arts Köln för forskning och genomförande av tvärvetenskapliga projekt som undersöker / undersöka med hjälp av 3D-teknik utrymme, tid och spela som en viktig temaområde.

Vår tekniska utrustning är att stödja genomförandet av begrepp och testning av projektidéer. Vår verksamhet är bred, det når över karaktär animation till mobil teknik och orstspezifischen spel.

[-]

Media design

exMedia
Campusstudier Heltid October 2018 Tyskland Cologne

Ordföranden för Grunderna i media design behandlar elementära dimensioner mediedesign - färg, form, yta, geometri, material, rörelse, representation / sammansättning och aspekter av perception. Att lära sig genom erfarenhet är i form av design-experimentell studie i förgrunden. [+]

Ordföranden för Grunderna i media design behandlar elementära dimensioner mediedesign - färg, form, yta, geometri, material, rörelse, representation / sammansättning och aspekter av perception. Att lära sig genom erfarenhet är i form av design-experimentell studie i förgrunden.

Visuella grundläggande problem - Visuell grammatik - Elementära semiotik, visuella semantik, tecken och beteckningar - visuell perception, kreativ fenomenologi - Medial typografi och typ konstruktion - experimentell Fotografi - ljus, färg, projektion - grundläggande problemen i cross-media design - digitala, analoga och hybrid-formning - och designmetodik och praxis - utrustning, verktyg och teknik för bildproduktion och förädling på grunderna i mediedesign hänvisar inte bara till början av studierna. Den finner sin fortsättning på politiska frågor som följer av avancerad media och design praxis och huvudrollen i relevant forskning och utvecklingsstrategier och projekt. [-]