16 Kurs Program i Digital design 2024

Kurs Program i Digital design 2024Filter
    • Stockholm, Sverige

    Deltid

    12 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna omfattande onlinekurs erbjuder en balanserad blandning av grundläggande UX-metoder och omedelbar praktisk tillämpning. Du kommer att använda branschrelevanta metoder och samarbetsverktyg på distans. Lär dig och träna UX-färdigheter individuellt och med kamrater som du omedelbart kan tillämpa på jobbet.

    • Vancouver, Kanada

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Lär dig de efterfrågade färdigheterna för att bli en interaktiv användarupplevelse eller professionell inom rörelsedesign.

    • Vancouver, Kanada

    8 månader

    På Campus

    Engelsk

    Skapa uppslukande upplevelser och bygg morgondagens verktyg för den bransch du väljer.

    • Cologne, Tyskland

    Heltid

    På Campus

    Engelsk, Tysk

    Laboratoriet för dimensions forskning, Lab.D, är en primär form av Academy of Media Arts Köln för forskning och genomförande av tvärvetenskapliga projekt som undersöker / undersöka med hjälp av 3D-teknik utrymme, tid och spela som en viktig temaområde.

  • Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Våra datorassisterade design (CAD) lektioner skapades med modedesigner, modebutiker och produktutvecklare / teknisk designer i åtanke. Du kommer att lära dig grundläggande till avancerade lektioner, inklusive att använda Adobe Illustrator® for Flats till Adobe Photoshop® för ytdesign.

    • Cologne, Tyskland

    Heltid

    På Campus

    Tysk

    Undervisningsområdets grunder i mediedesign behandlar elementära dimensioner av mediedesign - färg, form, yta, geometri, material, rörelse, representation/komposition samt aspekter av perception. Att lära genom erfarenhet står i förgrunden i form av kreativt-experimentellt studiearbete.

    • Kelowna, Kanada

    Heltid

    15 månader

    På Campus

    Engelsk

    Är du en animationsfanatiker? Den typ av person som hatar att vakna till en väckarklocka för skolan men kan alltid hoppa ur sängen för lördag morgontecknad film? Med "anteckningar" i klassen betyder det hela tiden doodling och dagdrömmer om avlägsna fantasivärldar och färgglada karaktärer? Om så är fallet, 2D Animation

    • London, Storbritannien

    Deltid

    6 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Det räcker inte att vara en fantastisk UX-designer nuförtiden. Du förväntas leda team, skala designverksamhet och veta vad som är hett i branschen. Denna serie mästarklasser hjälper dig med detta – den täcker UX-strategi, designprocess, innovation, AR, MR, VUI och digital hållbarhet. Glöm tråkig UX-träning och meningslösa UX-bootcamps – vi har noggrant sammanställt de senaste insikterna, ramverken och verktygen för att hjälpa dig att öka dina kunskaper, höja din karriär inom UX-design och förvandla bra till bra.

    • Milan, Italien

    Heltid

    1 vecka

    Distansutbildning

    Engelsk

    En SOS-certifierad kurs för dig som vill skaffa de nödvändiga praktiska färdigheterna för att bli känd i användningen av 3d-modellering och parametrisk designmjukvara.

    • Reykjavík, Island

    På Campus

    Isländska

    Studenterna lär sig att designa och sammanställa material för tryck- och skärmmedier med tonvikt på grafik, grafisk design, multimedia och digital redigering. Eleverna lär sig att använda programvara för bildbehandling, layout och webb.

    • South Bank, Storbritannien

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Få ut det mesta av två fotoprogram inom branschstandard på en intensiv kurs - för människor som menar affärer! Morley College 'Adobe Pack' -kurser är utformade för att hjälpa dig att få en fot på branschstegen, riktad till nybörjare eller de som vill förbättra sina färdigheter för nya karriärmöjligheter.

    • Online USA

    På Campus

    Engelsk

    Grafisk design trivs i Montserrats konst. Vårt grafiska designprogram erbjuder kurser för att lära designers att fånga idéer och strukturera information med hjälp av typ, bilder och ljud för en mängd olika plattformar.

    • Budapest, Ungern

    Engelsk

    Studenterna lär sig att använda de nödvändiga verktygen för linjär algebra, såsom transformation mellan olika koordinatsystem och några grundläggande resultat i fysik, vissa optiska lagar i synnerhet, tillsammans med principerna för datorgrafik, 2D- och 3D-modellering, animationssystem, etc. i kursen "Datorgrafik"

    • New York, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    3 månader

    På Campus

    Engelsk

    Shillington är en global designskola som skapats av dagens yrkesverksamma för att hjälpa eleverna att utbilda och förändra karriär. På campus i New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne och Brisbane - den snabba, intensiva kursen lär ut de färdigheter som krävs för att lyckas som designer. Den innovativa läroplanen uppmuntrar experiment, kreativt tänkande och problemlösning - allt kopplat till verkliga designöversikter. Shillington behandlar studenter som designers från första dagen och täcker designprinciper, färgteori och typografi grunder. Shillington-studenter utexamineras med en professionell designportfölj och branschrelevant kompetens, som kommer att arbeta för topp kreativa studior, stora varumärken eller lansera sina egna företag - allt inom 3 månader heltid eller 9 månader på deltid (personligt eller online ).

    • Salt Lake City, Amerikas förenta stater

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Aldrig tidigare har designutbildningsgrupperna kommit ihop på ett mer elektriskt sätt! Introduktion till V School användarupplevelse designkurs. Vi har bokstavligen sammanställt grundare / skapare på några av de bästa kreativa organen i landet, för att skapa en läroplan undervisa de konceptkoncept som leder branschen. V School färdighetsbyggare (deltid) är konstruerad för individen inom utvecklingsfälten för design eller frontend och vill göra en omställning till UX Design eller nivåera upp sina övergripande färdigheter.