ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland de 5 mest populära kurserna i Ecuador 2019

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Några av de äldsta universiteten i Amerika ligger i Ecuador, ge de studerande tillgång till utbildningsmöjligheter förankrade i historien. Samtidigt har Ecuador gjort anmärkningsvärda framsteg i innovation av teknik. Studenter i naturvetenskap, matematik och teknik kan finna studier i detta land särskilt givande.

Kontakta skolor direkt De mest populära kurserna i Ecuador 2019

sökresultat funna Filter

Naturligtvis - termin i Ecuador

Universidad Espiritu Santo
Campusstudier Heltid 1 termin September 2019 Ecuador Guayaquil

Studenter i terminen i Ecuador Program har möjlighet att lära sig, öva och finslipa sina spanska språkkunskaper under sin tid på UEES. Vi erbjuder sex nivåer av spanska språkundervisning, och två innehåll fokuserade nivåer för dem med avancerade färdigheter. Eleverna placeras i rätt kurs enligt deras visade nivån.

Galápagosöarna januari termen - marina ekosystem

IES Abroad
Campusstudier Heltid 3 veckor Januari 2020 Ecuador Puerto Baquerizo Moreno

Det finns ingen plats i världen som Galápagosöarna. Beläget 600 miles utanför Ecuador kust, är dessa 3,5 miljoner år gamla öar hem för några av de sällsynta arterna på planeten, och var där Charles Darwin först formulerade sin teori om naturligt urval.

Quito - områdestudier

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer Januari 2020 Ecuador Quito

Om du är intresserad av att förbättra dina spanska språkkunskaper, erbjuder detta program dig möjligheten att snabbt stärka din spanska genom en stringent språkkurs undervisad av IES Abroad . Du väljer resten av dina kurser från alternativen som finns på IES Abroad och ett av de mest framstående universiteten i Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ).

Quito Direkt Inskrivning - Universidad San Francisco de Quito

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer Januari 2020 Ecuador Quito

Medan du är i Quito, registrera dig direkt vid Universitetet i San Francisco de Quito (USFQ) och ta de flesta av dina kurser vid universitetet tillsammans med lokala studenter. Eftersom USFQ erbjuder nästan 1 500 kurser varje termin i ett brett spektrum av discipliner kan studenter med nästan alla akademiska intressen hitta spännande och utmanande inskrivningsalternativ.

Galápagosöarna Direkt Inskrivning - GAIAS

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 termin Januari 2020 Ecuador Puerto Ayora

Det finns en anledning till att många av världens mest kända forskare har besökt Galápagosöarna. Nu är det din tur att upptäcka en av världens vackraste och biologiskt olikartade öplatser. Det är här att du kommer att få praktisk erfarenhet av att studera ämnen som biologi, ekologi, miljöforskning, marin ekologi och sociologi.