Filter
Kurser
Egypten Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland de 3 mest populära kurserna i Egypten 2019

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Egypten är förmodligen världens 's äldsta civilisation. Egypten är officiellt känd som Egypten. Det officiella språket i Egypten är arabiska, men engelska och franska också förstås av många.

Kontakta skolor direkt De mest populära kurserna i Egypten 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Zoe Talent Solutions

Detta program kommer att ge deltagarna en förståelse för de viktigaste aspekterna av effektiv risk- och säkerhetshantering. Utbildningsplanen är aktuell och relevant för ... [+]

Detta program kommer att ge deltagarna en förståelse för de viktigaste aspekterna av effektiv risk- och säkerhetshantering. Utbildningsplanen är aktuell och relevant för marknadsplatsens krav, vilket ger en bra förutsättning för all analytisk förutsägelse av träningsbehov inom det angivna området. Ett anpassat förslag kan också ordnas, så att det passar träningsbehovet för ditt lag.

Vem ska delta?

De som är involverade eller associerade med risk- och säkerhetshantering, från ledande beslutsfattare till förstahandsstyrning.

Kursplan

Komponenter av träningsprogrammet:

Risker, hot, möjligheter, sårbarheter, kapacitet, säkerhet, osäkerhet, sannolikhet och frekvens.Riskbedömning och kategorisering, riskhanteringsstrukturer och processer, registrering och kommunikation av risk, granskning och revision.Kursmål... [-]
Egypten Cairo
Öppen antagning
Heltid
Deltid
3 - 10 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
EELU Egyptian E-Learning University

Fakulteten för datateknik och informationsteknik syftar till att ge kandidater med kompetens och kunskap för att hjälpa dem att förvärva lämpliga karriärer efter examen i ... [+]

informationsteknik

Fakulteten för datateknik och informationsteknik syftar till att ge kandidater med kompetens och kunskap för att hjälpa dem att förvärva lämpliga karriärer efter examen inom IT. Det kan också hjälpa dem att bedriva forsknings- eller utbildningsstudier inom detta område. Dessutom, med den grundläggande bakgrunden de förvärvar kan de följa upp tekniska framsteg och genomföra en livslångt lärande karriär.

Dekanus

Dr Manal Ahmed Ismail Shoman är professor i datateknik vid Helwan University, Faculty of Engineering. Hon tog sin doktorsexamen i datorer och systemteknik från fakulteten för teknik, Ain Shams University, 1996.

För närvarande är hon direktör för IT-programmet vid Egyptisk E-Learning University (EELU).... [-]

Egypten Egypt Online
September 2019
Heltid
Internet
Läs mer på svenska
AUC The American University in Cairo

AUC erbjuder internationella studenter möjlighet att fokusera sina studier på arabiska språket genom den arabiska Language Institute (ALI) Intensive Program. ... [+]

Kurs: Det arabiska Language Institute (ALI) Intensive Program

AUC erbjuder internationella studenter möjlighet att fokusera sina studier på arabiska språket genom den arabiska Language Institute (ALI) Intensive Program. Detta är en tydlig program ägnas åt studier i arabiska språket och egyptisk kultur.

Programmet erbjuder tre nivåer av studien; elementära, mellanliggande och avancerade kurser. Förutom poängskurser, ALIN erbjuder Noncredit kurser i kalligrafi, musik och drama. Programmet erbjuder också resor och dagsturer till olika platser i och runt Kairo.

Fördelarna med att studera vid institutionen för arabiska språk Instruktion Lär modern standard och vardagligt arabiska i ett arabisktalande land Fullt ackrediterad i Egypten och USA, med en 80-årig historia av spetskompetens Stödjande inlärningsmiljö Oslagbar sightseeing och resmöjligheter Fritidsaktiviteter ger en möjlighet att träffa egyptiska studenter ... [-]
Egypten Cairo
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska