ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland de 3 mest populära kurserna i Egypten 2019

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Egypten är förmodligen världens 's äldsta civilisation. Egypten är officiellt känd som Egypten. Det officiella språket i Egypten är arabiska, men engelska och franska också förstås av många.

Kontakta skolor direkt De mest populära kurserna i Egypten 2019

sökresultat funna Filter

Effektiv risk- och säkerhetshantering

Zoe Talent Solutions
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 10 dagar Öppen antagning Förenade arabemiraten Dubai Malaysia Kuala Lumpur Egypten Cairo Kenya Nairobi Abu Dhabi Saudiarabien Riyadh + 10 fler

Detta program kommer att ge deltagarna en förståelse för de viktigaste aspekterna av effektiv risk- och säkerhetshantering. Utbildningsplanen är aktuell och relevant för marknadsplatsens krav, vilket ger en bra förutsättning för all analytisk förutsägelse av träningsbehov inom det angivna området. Ett anpassat förslag kan också ordnas, så att det passar träningsbehovet för ditt lag.

Informationsteknologi

EELU Egyptian E-Learning University
Internet Heltid September 2019 Egypten Egypt Online

Fakulteten för datateknik och informationsteknik syftar till att ge kandidater med kompetens och kunskap för att hjälpa dem att förvärva lämpliga karriärer efter examen inom IT.

Kurs: Den arabiska Language Institute (ALI) Intensive Program

AUC The American University in Cairo
Campusstudier Heltid September 2019 Egypten Cairo Amerikas förenta stater New York + 1 fler

AUC erbjuder internationella studenter möjlighet att fokusera sina studier på arabiska språket genom den arabiska Language Institute (ALI) Intensive Program.