ACADEMICCOURSES.SE

Jämför de mest populära kurserna Europa 2020

Europa kan bjuda på en rad utbildningsinstitutioner med högkvalitativ utbildning för studenter, oavsett om de är ute efter yrkesutveckling eller ett karriärbyte. Det finns många platser studenter kan välja mellan för att gå kurser i Europa. Förutom utmärkt utbildning väljer studenter kurser i Europa också på grund av möjligheterna de får utanför klassrummet, med olika kulturella upplevelser, konst, musik, mat, vackra landskap och möjligheter till att resa.

Studenter från hela världen väljer att gå kurser i Europa i ämnen såsom leveranskedja och logistik, marknadsföring, gästfrihet, mode, management inom ideella organisationer, design, internationell handel och kommunikation. Hur långa kurserna är och vilka antagningskrav de ställer varierar beroende på programmet och skolan. Studenter kan också välja mellan heltid, deltid och nätbaserade kurser, beroende på vilka behov de har för flexibilitet.

För att få veta mer om kurser i Europa kan du se igenom programmen nedan och begränsa din sökning genom att använda sökrutorna ovan. Ta nästa steg för att se om du inte hittar exakt vad du söker!

sökresultat funna Filter

Executive Data Science

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Campusstudier Heltid 4 dagar April 2020 Storbritannien london

Kursen ger delegater en översikt över aktuella datatrender och teknologier som påverkar affärsmodeller och informerar strategier. Delegaterna kommer att lära sig om datastyrda ledarkulturer, affärsprocesser och praxis och gräva in i verktyg och tekniker som kan användas för att generera värde ut av data.

Anpassad mentorskap

London Academy of Trading
Campusstudier Heltid 1 dag Öppen antagning Storbritannien london

Vårt skräddarsydda mentoralternativ en-mot-en har utformats för att hjälpa eleverna att utveckla sina handelsförmågor genom ansikte-till-ansikte-diskussioner med en rad professionella handeln. Du har möjlighet att prata med LAT-mentorer och handledare för att förbättra dina färdigheter och få råd om hur du utformar din handelsstrategi för att uppnå konsekvens och framgång.

Första Officer Program

OSM Aviation Academy
Campusstudier Heltid 20 månader Mars 2020 Norge oslo

First Officer Programmet (FOP) är ett omfattande integrerat flygutbildningsprogram där teori- och flyglektioner blandas, vilket ger dig en spännande balans mellan akademiska studier och praktisk flygupplevelse. First Officer Programmet tar dig från lite eller ingen flygande erfarenhet för att ha alla licenser och betyg du behöver jobba som en första tjänsteman för europeiska flygbolag på 20 månader.

Professionellt bakverk och konfektioner

Culinary Institute Kul IN
Campusstudier Heltid 2 månader Januari 2020 Kroatien Sisak

Denna intensiva tvåmånaders kurs i modernt bakverk och konfektioner är utformat för att ge studenterna en fast grund och avancerade tekniker för ambitiösa bakverkskockar. Små klassstorlekar tillåter våra erfarna professorkockar att ge eleverna mycket uppmärksamhet och individuell feedback. Studenter spenderar 80% av klasstiden och får praktisk praktisk erfarenhet i köket. Kursen omfattar bageri och konfektyrprodukter, söta och salta bakverk, samt grundläggande italienska och franska bakverk. Dessutom introduceras studenter till vinparing och företagsledning, och de kan välja att göra praktik i en elit restaurang, hotell eller konditori.

Grundkursen i industriell design intensiva

Umeå Institute of Design - Umeå University
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Sverige Umeå

Industrial Design Intensiove är en ettårig kurs paket som löper över ett helt läsår, från hösten till våren sikt. Höstterminen är tillägnad grundläggande metoder inom industriell design med fokus på produktutvecklingen, medan vårterminen ingår

Intensiv ryska språkkurs

Kazan Innovative University
Campusstudier Heltid 12 - 18 månader Januari 2020 Ryssland Kazan

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov erbjuder en intensiv kurs i studien av ryska som främmande språk, sammanställd av universitetets bästa specialister. Under året kan eleverna behärskar både ryska och sekundära discipliner, vilka är nödvändiga för antagning till alla ryska federationers universitet.

Kurs - Mode Designer de Luxe

Swiss Mode
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Schweiz Montreux

Fashion Designer de Luxe kursen är en kombination av våra Fashion Designer och Dressmaker kurser. I denna kurs kommer du att förvärva kunskaper och färdigheter i hela Fashion Design-processen och få kompetens inom klädtillverkning och därigenom utförandet av en design i ett plagg. Denna de Luxe kurs ger dig också extra timmars timmar för att realisera projekt och arbeta nära lärarna, så du lämnar kursen med beprövad Fashion Design-expertis.

CLASS'ART Intensiv Ritning

Paris Academy of Art
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Frankrike Bois-Colombes

Class'Art är ett ettårigt teckningsintensivt program som är utformat för att ge en stark grund för studenter som planerar att fortsätta vidare studier i akademiska eller professionella konstskolor över hela världen eller för att hjälpa till med att förädla konstellationsteknikerna hos konstnärer med befintlig praxis. Övningar är utformade för att främja en rationell process för att översätta visuella fenomen med linje och värde. Den rigorösa läroplanen är centrerad på den traditionella studien av gipsrör och ritning från den levande modellen.

Entrepreneur Lab Emerge

Entrepreneur Lab by CIEE
Campusstudier Heltid Deltid 6 veckor Kontakt Skolan Tyskland berlin Storbritannien london + 3 fler

Generera och utveckla en livskraftig affärsidé, ta sedan det från koncept till färdig affärsplan och investerarens färdiga tonhöjd. Ta med ett affärsproblem som du vill lösa eller vi kommer att tillhandahålla ett från ett riktigt företag - ta itu med det och testa dina lösningar. Polska ditt CV och tjäna ett värdefullt certifikat medan du får en smak av startkulturen, skaffa dig grundläggande färdigheter och få en internationell utmaning.

Mästarens förberedelseprogram

NCUK
Campusstudier Heltid 10 - 30 veckor Kontakt Skolan Storbritannien manchester

Ett program av exceptionell kvalitet, utformad med och för universitet. Mästarens förberedelsekvalificering är den bästa förberedelsen för framgång på din valda forskarutbildning och i din framtida karriär - det garanterar att du kommer in och går på.

Franska januari-kurser

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
Campusstudier Heltid 3 veckor Frankrike paris

Denna kurs på tre veckor, måndag till fredag kompletterar höst / höst och vårsemester genom att tillhandahålla specialiserade språkutvecklingskurser.

Allmänna franska kurser - alternativ 3

Institut Europeen De Francais
Campusstudier Deltid 1 - 48 veckor Kontakt Skolan Frankrike Montpellier

Vi rekommenderar våra allmänna franska kurser om du är minst 17 år eller en vuxen, och om du vill lära dig franska, eller för att förbättra dina språkkunskaper för personliga, skola eller affärsändamål med ett program för långsiktig eller kortvarig termisk nedsänkning.

LRM Study Abroad Program

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Campusstudier Heltid 20 veckor September 2020 Spanien Marbella

En termin utomlands är mer än ett akademiskt äventyr, det är en upplevelse som kan berika ditt liv och förändra din karriärväg. Många elever, särskilt från Kanada och USA, kommer till Les

Sommarprogram

CIE Oxford
Campusstudier Heltid 1 - 9 veckor juni 2020 Storbritannien oxford

Vårt populära sommarprogram är tillgängligt för studenter från 10 års ålder och är indelat i vårt specialiserade juniorprogram och seniorprogram. Den har många aktiviteter och utflykter och har flexibla startdatum under sommaren för att passa dina behov.

Illusionism Program

Royal University Center Maria Cristina
Campusstudier Deltid 8 månader September 2020 Spanien madrid

Illusionsprogrammet som erbjuds av Royal University Centre Escorial-María Cristina är ett erkännande av illusionism som en av de finska konsterna.