close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Europeisk affärsverksamhet

En akademisk kurs är utformad för att förbereda studenterna för en viss karriärväg, eller det kan användas för att förbättra utbildningen av en aktuell professionell. Kurser kan vara allt från några dagar till några månader, och de erbjuds över hela världen. Du kanske undrar, vad är en kurs i det europeiska näringslivet? Detta är en klass som introducerar studenterna till olik… Läs mer

En akademisk kurs är utformad för att förbereda studenterna för en viss karriärväg, eller det kan användas för att förbättra utbildningen av en aktuell professionell. Kurser kan vara allt från några dagar till några månader, och de erbjuds över hela världen.

Du kanske undrar, vad är en kurs i det europeiska näringslivet? Detta är en klass som introducerar studenterna till olika aspekter av Europa, bland annat näringsliv, kultur, och integration. Medan varje program är olika, kan teman är europeisk politik och politik, tvärkulturella förhandlingar, mångkultur i organisationer, europeiska beslutsfattandet, den europeiska socialpolitiken och juridik, ekonomi av den europeiska integrationen, internationell politisk ekonomi, internationell företagsstrategi och internationell förvaltning. Om det tas utomlands kan kursen genom besök i Europaparlamentet och kommissionen.

Genom att lära om verksamheten och kulturen i Europa, eleverna blir mer accepterande av andra kulturer och människor.De har också många fler karriärmöjligheter runt om i världen. De kunskaper som lärs hjälpa dem att hantera andra och fatta bättre beslut på alla områden i livet.

Det finns många nationella och internationella möjligheter att ta en kurs i det europeiska näringslivet. Beroende på platsen, programlängd, och andra krav, kan kostnaden variera mycket. Kontakta din skola av intresse att ta reda på vad som kommer att förväntas.

Även om det inte leder direkt till en karriär, att ta en kurs i det europeiska näringslivet bygger en stiftelse som kan leda till många olika karriärmöjligheter. Det finns möjligheter till arbete i Europa, liksom i andra länder som är involverade med Europa på regelbunden basis. Det finns många karriär områden som eleverna kan bedriva inklusive finans, redovisning, marknadsföring och ledning, och sysselsättning finns i alla storlekar av företag.

Att hitta en europeisk företags kurs online är det snabbt och enkelt.Använd vår omfattande databas för att jämföra olika program tillgängliga och hitta din perfekta en. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor på skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Institute For Social and European Studies ISES
Kőszeg, Ungern

Sedan 1996 har ISES organiserat International Summer University i Kőszeg. Det årliga ämnet har alltid konstruerats kring samtida europeiska och globala frågor. International S ... +

Sedan 1996 har ISES organiserat International Summer University i Kőszeg. Det årliga ämnet har alltid konstruerats kring samtida europeiska och globala frågor. International Summer University är tvärvetenskapligt och erbjuder en fantastisk möjlighet för experter, aktivister, utövare och politiska beslutsfattare, forskare, samhällsvetare och studenter att möta och diskutera samtida utmaningar och internationellt samarbete. -
Kurser
Engelska, Ungerska
Sep 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här