ACADEMICCOURSES

Se kurser i Företagsekonomi på distans i Orlando, Amerikas förenta stater 2020/2021

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

Studenter som vill arbeta med handel bör överväga att studera företagsekonomi. Företagsekonomiska studier hjälper studenterna att utveckla ledarfärdigheter, att förvalta pengar, marknadsföring och affärsetik.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

North Orlando, en stad i Florida och länet placerar i Orange County är smeknamnet som "Den vackra staden". Det finns en lång lista över högskolor och universitet som tjänar staden. På grund av naturskönhet och webbplatser turism, är miljön i denna stad perfekt för högre utbildning.

Be om information Kurser i Företagsekonomi på distans i Orlando i USA 2020/2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Orlando, Distansutbildning Filter

Medling expertis

Ambra College
Kurser
<
Heltid
<
Deltid
<
220 timmar
Engelska
Portuguese (Brazil)
Campusstudier
Internet

International School medling - EIM är ett innovativt utvecklingsprogram medlingsmetoder och samarbetsmetoder i Brasilien. Utvecklad av dialog och AMBRA College Institute, ligg ...

Läs mer