close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Fastigheter i Italien 2021

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning. En utbildning i fastigheter kan förbereda studenterna för en mängd olika yrken inom hantering och handel med egendom. Program kommer att variera, men en del av de klasser som erbjuds kan omfatta förvaltning vakans, marknadsf… Läs mer

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

En utbildning i fastigheter kan förbereda studenterna för en mängd olika yrken inom hantering och handel med egendom. Program kommer att variera, men en del av de klasser som erbjuds kan omfatta förvaltning vakans, marknadsföring, finansiella instrument, kommunikation, bedömningar, kommersiella fastigheter och affärsetik.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära kurserna i Fastigheter i Italien 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
European School of Economics
florens, Italien

För att vara verkligt emanciperade yrkesverksamma inom fastighetsbranschen i lyxvärlden är det nödvändigt att omdefiniera hörnstenarna i deras roll.

För att vara verkligt emanciperade yrkesverksamma inom fastighetsbranschen i lyxvärlden är det nödvändigt att omdefiniera hörnstenarna i deras roll. -
Kurser
Heltid
3 månader
Italienska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här