Kurs i Filmvetenskap

Jämför 49 kurser i Filmvetenskap

Filmvetenskap

En kurs är en högre utbildning klass öppen för studenter som har ett minimum av gymnasiet examen. De lär sig vanligtvis vid universitet eller institutioner där högre grader erbjuds och kommer i många olika format, inklusive korttid och studier utomlands.

Vad är kurser i filmstudier? Dessa är klasser som fokuserar på de konstnärliga och tekniska färdigheter som krävs för att producera både långformade och kortformade filmer. Vissa klasser täcker också filmens historia och dess inverkan på samhället, i motsats till konsten att skapa filmer. Det finns också specialiserade kurser som fokuserar på en aspekt av filmskapande, till exempel screenwriting eller skådespelare för filmer. Vissa kurser kan erbjuda spännande alternativ för praktikplatser för att ytterligare träna och stärka växande färdigheter.

Studenter som är inskrivna i en kurs i filmstudier lär sig ofta flera viktiga färdigheter, bland annat design, kameraoperation och lagarbete. Dessa kan ge dem en solid grund för att komma in i filmindustrin och också gynna vardagen.

Kurser i filmstudier finns tillgängliga över hela världen och i många olika format. Vissa studerar utomlands, vissa är årslånga, vissa är kortsiktiga. På grund av denna mångfald av tillgänglighet varierar kostnaderna för ett program mycket. Eleverna bör göra grundlig forskning innan de väljer en kurs.

Filmindustrin har många olika karriärvägar, som alla kan dra nytta av kurser i filmstudier. En examen med denna kursupplevelse kan hitta anställningstillfällen som filmkritiker, en regissör eller en casting agent. Någon som är mer intresserad av att vara framför kameran än bakom den kan använda denna utbildning för att vidareutveckla sin skådespelare, medan en författare kan utveckla specifika kunskaper och kunskaper för att bli en manusförfattare.

Filmstudier håller internationell överklagande och kurser finns på många institutioner runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Story Academy - En MasterClass I Screenwriting

Storyutbildningen
Online Heltid 1 år August 2018 Sverige Fårösund

Ett års heltidskurs i scriptwriting för kommersiella filmsekvenser och dramaserier. [+]

Ett års heltidskurs i scriptwriting för kommersiella filmsekvenser och dramaserier.

MasterClass Story är en exklusiv ettårig heltidskurs för dig med beprövad kunskap och professionell erfarenhet som manusförfattare. Det ger unika möjligheter, kunskap, inspiration, verktyg och tekniker för att skärpa din berättande och fördjupa din skrivskärmskarriär med föreläsningar och personliga handledning från några av de främsta och mest kända lärarna i den amerikanska filmindustrin (Hollywood) .

Kursen omfattar:

Föreläsningar och personliga handledning av välrenommerade Hollywood-lärareFördjupade studier av koncept- och karaktärsutvecklingVerktyg och tekniker som förbättrar berättelsen och ökar effektivitetenBygg din plattform som professionell manusförfattareFrämja och radera ditt skript och idéer med professionell försäljningsargumentationTre flerdagars möten - där kurshantering, studenter och lärare samlas för workshops och seminarier... [-]

Filmskapande årsprogram

Prague Film School
Campusstudier Heltid 2 terminer September 2018 Tjeckien Prague

Prags filmskola är en av Europas ledande skolor som erbjuder praktisk utbildning inom kärnteknikens filmdisciplin. Skolans accelererade program, dess internationella fakultet och faciliteter i världsklass drar studenter från hela världen böjda på att konvertera en långvarig passion för film till ett livstids yrke.

[+]

7 september 2018 - 25 maj 2019

Filmer gjorda under året programmet återspeglar en gradvis utveckling från grunderna i filmproduktion till slutförandet av en väl utformad film. Varje steg i processen utvecklas under överinseende av fakulteten vars kurser täcker teoretiska och tekniska frågor som syftar till att fördjupa kunskaperna och finslipa tekniska färdigheter.

Året Programmet är indelat i två terminer. Första halvåret, avslutar varje elev grundkurser i manusskrivande, regi, foto och redigering. Studenter anmäla även i två valbara kurser samtidigt som han får ytterligare utbildning i ljud, ljus, kamerarörelser och grepp.

Praktiska övningar är integrerade i läroplanen och varje elev riktar 4 filmer medan du arbetar på en annan 16 till 20 produktioner i vissa besättningen kapacitet.... [-]


DHEC Scenario / Produktion

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle
Campusstudier Heltid September 2018 Frankrike Paris

Hautes Etudes Cinematic Scenario syftar till att utbilda yrkesverksamma som kan uppfylla förväntningarna hos programindustrin i alla frågor som påverkar skrivandet av innehållet. Under sina två år av träning, eleverna lär sig att scénariser någon typ av arbete eller audiovisuella genre, om det är film (fiktion och dokumentär), TV eller media i deras olika format och innehåll specifik. [+]

MÅL Hautes Etudes Cinematic Scenario syftar till att utbilda yrkesverksamma som kan uppfylla förväntningarna hos programindustrin i alla frågor som påverkar skrivandet av innehållet. Under sina två år av träning, eleverna lär sig att scénariser någon typ av arbete eller audiovisuella genre, om det är film (fiktion och dokumentär), TV eller media i deras olika format och innehåll specifik.

I slutet av sina studier är studenter slutföra en 90-minuters fiction scenario. Detta arbete är föremål för en pedagogisk uppföljning under hela året och ger upphov till ett försvar.

I detta arbete läggs en avhandling om ett ämne med anknytning till den utbildning de fått.... [-]


Videoproduktion

Access Creative College
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Storbritannien Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York + 6 fler

Om du älskar allt om videoproduktion och fotografi och vill jobba på det här området, är denna nivå 3-kurs det perfekta sättet att förbereda sig för universitet eller kreativt arbete. [+]

Om du älskar allt om videoproduktion och fotografi och vill jobba på det här området, är denna nivå 3-kurs det perfekta sättet att förbereda sig för universitet eller kreativt arbete.

PLAN, SKOTPlanera och skript videokoncept i samarbete med kunder där det behövs. Direkt video skott, arbetar med skådespelare / presenterade människor för att få bästa resultat. Redigera och producera videon med Adobe Premiere, lägga till grafik och effekter i Adobe After Effects.BYGGA EN FOTOGRAFISK PORTFOLIOUtveckla en portfölj med iögonfallande bilder med hjälp av DSLR-kameror och bildmanipulation / -organisation med hjälp av Adobe Photoshop och Lightroom. Applicera dessa på webbapplikationer.UTVECKLA SÄRSKILDIGHETERLär dig om video- och fotograferingssektorn och kreativ affärspraxis.Starta din kreativa karriär... [-]

Costume Film Course

Roma Film Academy
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Rome

Loppet av film kostym är en tvåårig kurs och omfattar alla industri- och affärssiffror kopplade till kostym avdelningen. De timmar är anordnade ungefär 950, som varierar beroende på de planerade produktioner. [+]

Loppet av film kostym är en tvåårig kurs och omfattar alla industri- och affärssiffror kopplade till kostym avdelningen. De timmar är anordnade ungefär 950, som varierar beroende på de planerade produktioner.

Året - historia och tekniker

Dräkterna för bio är en viktig del i skapandet och byggandet av karaktärerna och historien, liksom utseendet och sättet för en film. Som med människor, kan kostym aldrig vara generella, men det är verkligheten; Detta är anledningen till att kostym arbete kan liknas vid den i en antropolog. Det första året fokuserar därför på grunderna och grunderna i historia film kostymer, avdelningens organisation, hantverk och skräddarsy tekniker, parallellt med filmspråk och skrivkunnighet av alla avdelningar och grundläggande informationsteknik.... [-]


Ableton Kurs Och Tryck

DJ Productor
Campusstudier Heltid 1 månad September 2018 Spanien Madrid

Under produktionen i Ableton Live och Push har skapats av en certifierad instruktör Ableton kommer kursen att upptäcka de kreativa och tekniska musik produktionsverktyg, oavsett genre eller stil. [+]

Den kurs i Ableton Live produktion och Push har skapats av en certifierad instruktör Ableton kommer kursen att upptäcka de kreativa och tekniska musik produktionsverktyg, oavsett genre eller stil. Introduktion till syntes, sampling och verktyg för att spela live. Vår personliga förhållningssätt och metoder gör dig igenom DJ Producer är en komplett musikupplevelse.

DJ Producer är den första och enda Ableton Certified Training Center i Madrid, som kommer att ha en exklusiv stödprogram och specialiserade studier.

Producent DJ som student kan du köpa en pedagogisk licens till en betydande rabatt Ableton.

Tidsplan: 2 timmar per klass 3 dagar i veckan Lektionerna börjar: Från 1 till 10: e varje månad Under morgontimmarna: måndag, onsdag och fredag ​​från 10:00 till 12:00 Rätters timmar: måndag, onsdag och fredag ​​från 19:30 till 21:30 Intensiva Lördagar: 10:30 14:30 Plats: School of Music Production "DJ Producer" - Calle Virgen del Portillo 55, Madrid Capital Agenda Varje klass 120 minuter Skevhet och scener: Första spåret Enklare: Ljudet grundval av elektronisk musik Vispa göra I Introduktion till Analog-syntes Vispa göra II Ljudeffekter och Racks Creative Music - MIDI-effekter Strukturering, dekonstruktion och tekniker för att bygga våra låtar Automation och Modulation: Kreativitet butt! Behandling loopar: "Sanningen är ute" Skapa en remix avancerade lansering klipp och scener termer Max 5 personer per kurs. Inskrivning på 50 € (ingår inte i kurspriset) Att reservera en plats, måste du betala undervisning. Förmåga att återställa ett förlorat klass. [-]

Kreativ Medieproduktionskurs

Cardiff and Vale College
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Storbritannien Cardiff

Denna Creative Media Production-kurs ger branschrelevant utbildning och utbildning för dem som avser att arbeta, eller som redan arbetar inom den kreativa mediesektorn. [+]

Kvalifikationer:

90 kreditbetyg i Creative Media heltidsnivå 3 - år 1 Utökat examen i Creative Media Level 3 i år 2 Väsentliga färdigheter Wales 6 Kvalifikationer över 2 år samt en BTEC Work Skills Qualification

Kursöversikt:

Denna Creative Media Production-kurs ger branschrelevant utbildning och utbildning för dem som avser att arbeta, eller som redan arbetar inom den kreativa mediesektorn.

Kursen ger dig möjlighet att uppnå en nationellt erkänd nivå 3 yrkeskvalifikation, vilket gör det möjligt för dig att antingen anställa anställning i den kreativa mediesektorn eller att gå vidare till högre utbildning. Kvalificeringen ger dig möjlighet att utveckla kunskaper, kunskaper och förståelse som är relevanta för medieindustrin. Det ger också möjlighet att utveckla en rad färdigheter och tekniker som är nödvändiga för framgångsrik prestanda i arbetslivet.... [-]


Guion Naturligtvis Resplan

Escuela de Escritores
Online Campusstudier Deltid 2 år October 2018 Spanien Spain Online Madrid + 2 fler

Resplan Guion (film, tv och nya medier) är en läroplan av två nivåer - fördelat på två läsår - särskilt utformade för utbildning av manusförfattare. [+]

Hur man skriver ett manus

Den Guion resplan (Film, tv och nya medier) är en läroplan av två nivåer - sträcker sig över två läsår - särskilt utformade för utbildning av manusförfattare.

Även den naturliga namnet på skriptet är film det är säkert att det vore absurt att påstå att år 2016, inte finns Internet eller TV. Och även om det är sant att de delar en gemensam grund med morfar celluloid, är det också involverar uppkomsten av nya förutsättningar, nya möjligheter och därför kräver viss skicklighet manusförfattare att anpassa och mutera sitt arbete.

Mål för resväg

Syftet med resväg Guion är att studenterna förvärvar tekniker och verktyg berättelser skrivna och struktureras för att ta itu med mer eller mindre komplexa projekt och grundläggande kunskaper som man kan försvara sig på ett sådant stort och nya audiovisuella marknaden metod.... [-]


Ett år Filmskapande Programmet

EICAR
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Frankrike Paris

The One år Filmmaking program är en introduktion till det väsentliga i filmproduktion. Studenterna introduceras till grunderna - regi, produktion, filmkonst, manus eller redigering - av konst och hantverk av filmproduktion i en övervägande hands-on-film läroplan med gratis teoretiska och filmkulturlektioner. Förutom workshops och en-mot-en handledning, ett år ... [+]

Ett år Filmmaking Program

The One år Filmmaking program är en introduktion till det väsentliga i filmproduktion

Studenterna introduceras till grunderna - regi, produktion, filmkonst, manus eller redigering - av konst och hantverk av filmproduktion i en övervägande hands-on-film läroplan med gratis teoretiska och filmkulturlektioner.

Förutom workshops och en-mot-en handledning, Ett års film programstudenter kan välja upp till 60 poäng av kurser från EICAR engelskspråkiga BFA film läroplan. I programmet ingår även 4 månader "på uppsättningen" student filmproduktion där ettårigt program har eleverna möjlighet att arbeta i de olika inläggen från filmproduktion tillsammans med studenter från kandidat och masterprogram. Programmet fungerar som en kraftfull språngbräda för studenter som vill börja sin filmutbildning.... [-]


Film Företagsledning, Deal-making, Marknadsföring Och Försäljning

European School of Economics
Campusstudier Heltid Öppen antagning Italien Rome Storbritannien London + 2 fler

Med alla sina ljus och skuggor, förblir filmindustrin en av de starkaste sektorerna i världen, och det är utan tvekan den mest inflytelserika. Syftet med kursen är att ge de studerande med grunderna i filmproduktion och kommer att uppnå en solid grund på vilken du kan växa i någon riktning. Väl där, kommer kursen att hjälpa dig att välja ditt intresseområde och ger dig med rätt verktyg för att specialisera sig. [+]

När det gäller rå siffror, är filmindustrin en av de största inkomstkällorna för den amerikanska, och filmstudier erbjuds i hundratals högskolor och universitet runt om i världen. Vår Short Course ger de nödvändiga kunskaper och färdigheter för att kunna komma in i filmbranschen, tillsammans med fördelarna med att studera i en internationell miljö. Allt detta plus erfarenhet av att ha tillbringat 3 månader i den eviga staden.

Börja leva "La dolce vita" nu!

Programmet består av 4 moduler och en verkstad. Varje modul innebär en tre-tim session per vecka under 10 veckor, plus en extra 3-månaders praktik program efter slutförandet av alla moduler. Modulerna vi erbjuder är: - filmbranschen: Strategi & Management - Introduktion till Ekonomi & Finans - International Marketing - International Strategic Management - Legal och Film affärskontrakt verkstad Praktik: Finns; Studenter måste vara berättigade till att ta en praktikplats (lämna ett CV,... [-]


Agerar Och Filmregi Kurs

In Florence Academy
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 6 månader Öppen antagning Italien Florence + 1 fler

Lär dig att bli en aktör med en steg-för-steg agerar erfarenhet och utbildning i skärmen fungerar. Lär dig att bli filmregissör. Theorical och praktiska lektioner. [+]

Tillförordnad förordnad~~POS=HEADCOMP Course

Lär dig att bli en aktör med en steg-för-steg agerar erfarenhet och utbildning i skärmen fungerar.

Tillförordnad kurs funktioner: Program: Agera för filmer, audition tekniker, film hantverk, röst och rörelse, studera scener, monologer, Meisner metod. Vid slutet av seminariet får varje student en cd-rom som innehåller verk gjort, en vinstandelsbevis, och möjligheten att ta en audition i den berömda byrå "La Bottega degli attori" i Rom. engelska tillgängligt 1 lektion = 50 minuter Kurs priser och varaktighet: 2 månader Kurs:4 lektioner, 2 dagar i veckan, 150 € 6 lektioner, 3 dagar i veckan, 180 € 4 månader Kurs:4 lektioner, 2 dagar i veckan, 100 € 6 lektioner, 3 dagar i veckan, 180 € 6 månader Kurs:4 lektioner, 2 dagar i veckan 100 € 4 lektioner, 2 dagar i veckan 120 € (privat) Film Course ... [-]

London Direct Inskrivning - Queen Mary

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Storbritannien London

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till ett London universitet. Med sju prestigefyllda institutioner att välja mellan hittar du en partnerskola och ett program som matchar dina behov. [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till ett London universitet. Med sju prestigefyllda institutioner att välja mellan hittar du en partnerskola och ett program som matchar dina behov.... [-]


Fortsatt Professionell Utveckling - Redigering Och Efterproduktion (EPP)

London South Bank University
Campusstudier Heltid 12 veckor September 2018 Storbritannien London

Vidareutveckling (CPD) Redigerings- och efterproduktionsmoduler riktar sig till filmskapare och yrkesverksamma inom branschen som vill förbättra de färdigheter som de redan har och lära sig nya färdigheter inom det valda ämnet. [+]

Vidareutveckling (CPD) Moduler för redigering och efterproduktion riktar sig till filmskapare och yrkesverksamma inom branschen som vill förbättra de färdigheter de redan använder och lära sig nya färdigheter för att utveckla sin yrkesutövning.

CPD-modulerna gör att du kan utveckla avancerad kunskap, förståelse och färdigheter inom modulens ämnesområde. Du kommer att vara beredd på framtida karriärutveckling och avancera filmskapande tekniker. Undervisningen levereras av branschpersonal och den betonar professionell samverkande arbetsflöden och rollen för all personal i Redigeringsavdelningen i samband med digital filmproduktion. Ämnen som omfattas är: att arbeta med digitala biografkamerainspelningsformat (t.ex. Arri's Log C-format), färgkvalitet, ljudpostproduktion och leveransplattformar.... [-]


Kreativ Dokumentär Och Bildjournalistik Av Magnum Photos & Speos

Spéos Paris-London Photographic Institute
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Frankrike Paris

Magnum Photos och Speos Fotoskolan samarbetar för att skapa en ny och unik ettårig master class för Creative Dokumentär & Photojournalism i Paris. [+]

Creative Dokumentär & Photojournalism program är utformat för studenter som vill göra karriär i dokumentärfotografi och / eller bildjournalistik i Magnum Photos tradition av visuella berättande.

Kursen utrustar eleverna med historiska och kontextuella ram som krävs för att utveckla och engagera sig i kritiskt tänkande om dokumentärfotografi, samt ge teknisk rådgivning och handledning för att utveckla elevernas individuella dokumentär praktik. Studenterna har unik tillgång till Magnum s fotografer och dess erfaren personal, med inslag av kursen undervisat vid Magnum Photos kontor i centrala Paris.

Den formella programmet levereras av Speos och dess utsedda lärare och kompletteras med Magnum fotografer och personal.... [-]


Kurs I Ww1 Hjältemod: Genom Konst Och Film

FutureLearn
Online Deltid 2 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Hundraårsminnet av första världskriget är en tid för eftertanke och prospektering. I denna korta kurs kommer du att upptäcka bara några av de sätt som hjältemod är porträtteras genom konst och film. [+]

Hundraårsminnet av första världskriget är en tid för eftertanke och prospektering. I denna korta kurs kommer du att upptäcka bara några av de sätt som hjältemod är porträtteras genom konst och film.

Du kommer att undersöka rekryterings affischer och de meddelanden som de porträtteras både de som ska åka till krig och de som bor hemma, samt forska WW1 konst och reflektera över en målning som du har valt. Du kommer sedan gå vidare för att utforska samtida tysk film, konsolidera din inlärning genom att granska en nyutkommen bok, film eller TV-program om första världskriget.

Vilka ämnen kommer du täcka? Analys av rekryterings affischer och de meddelanden som de porträtteras både de som ska åka till krig och dem som bor hemma Forska affischer: användning av ord och bilder att åberopa känslor om hjältemod World War 1: hur idéer om hjältemod ändrats från 1914 och framåt Hjältemod och film: undersöka skillnaderna mellan nuvarande bilder av World War 1 hjältar i Tyskland, Frankrike och Storbritannien Filmrecensioner: kontrasterande hur innebörden av första världskriget 1 är konstruerad och diskuteras i Tyskland i dag Vad kommer du att uppnå? Reflektera över hur första världskriget påverkade heroiska ideal nittonde och tidiga nittonhundratalet. Bedöm WW1 affischer och tolka budskapet att varje affisch skulle ha gett dem registrerar sig under krigsåren. Utforska konst från WW1 och diskutera tankar med andra studenter. Kyrkoherden en utställning med målningar av WW1 hjältar och hjältinnor för att reflektera över hur idéer om hjältemod har ändrats från 1914 och framåt. Undersöka hur... [-]