ACADEMICCOURSES

Jämför 2 kurser i Flyg-och rymdteknik

Kurser ger studenterna möjlighet att öka kunskapen om ett specialiserat studieområde. En kurs innehåller vanligtvis både handledning och testning och kan kräva så lite som några månader till så många som några år att slutföra. Beroende på akademiska institutionen kan eleverna ta kurser på plats eller på nätet.

Vad är kurser inom rymdteknik? Flygteknik omfattar teknik, forskning, design, tillverkning och provning av flygplan. Kurser i ämnet ger studenterna grundläggande kunskap om fysik och avancerad matematik. Beroende på den specifika kursen kan deltagarna lära sig om aerodynamik, datorteknik, kalkyl, strukturell design, flygsystemanalys och motorer.

Det finns många fördelar med att delta i kurser som dessa. Färdigheter i matematik och vetenskap kan hjälpa eleverna i deras strävanden att hitta yrken eller vidareutbilda sig inom rymdteknik. Andra färdigheter, som kritiskt tänkande och problemlösning, kan hjälpa deltagare oavsett vilket yrkesfält de anger.

Priserna på flygteknik kurser varierar från land till land. Den akademiska institutionen, programvaraktighet och specifikt fokus hjälper alla att bestämma totala kostnader. Studenter ska kontakta skolan direkt och fråga om undervisningspriser för att få realistiska förväntningar på kostnader.

Efter att ha tagit kurser inom rymdteknik och tjänar vidare akademisk utbildning, blir utexaminerade ofta flygtekniska ingenjörer för att hjälpa till att designa och skapa sådana mekanismer som flygplan, satelliter eller rymdfarkoster. Vissa arbetar för ett lands regering att utveckla, utvärdera och förbättra nationella försvar eller rymdutforskningssystem. Andra potentiella karriärer inkluderar driftsteknik, produktionschef, kvalitetsanalytiker och automotive ingenjör.

De som vill utöva dessa typer av kurser kan hitta alternativ i institutioner över hela världen. Vissa kurser kan också vara tillgängliga online. För att hitta ett lämpligt alternativ för dina kvalifikationer och mål, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Flyg-och rymdteknik Filter

Kurs: Aerospace Engineering Techniques / Dec-Bac i rymdteknik 280.B0

École nationale d’aérotechnique
Kurser
Aug 2021
<
Heltid
<
3 år
30 Mar 2021
Franska
Campusstudier

Detta program kommer att lära dig hur man utformar och tillverkar flygplansdelar med hjälp av en dator (CAD-CAM); planera tillverkning och montering av flygplan, motorer och a ...

Läs mer

ISAE Group Space Summer Program

ESTACA
Kurser
<
Heltid
<
4 veckor
Engelska
Campusstudier

ISAE Group Space Summer-programmet organiseras av de fyra högskolorna: Ecole de l'Air, ESTACA , ISAE-ENSMA, ISAE-Supaero. Space Summer-programmet är avsett för forskarstuderan ...

Läs mer