Kurs i Flyginstruktör

Jämför 16 kurser i Flyginstruktör

Oavsett om du är intresserad av att lära andra att flyga eller är helt enkelt en flygande polera själv, flyginstruktörskurser erbjuder ett sätt att övergången till denna karriär eller helt enkelt fortsätta din hobby. Med dessa kurser kommer ytterligare din pilotens förmåga eller ger dig ett bredare fönster i en värld av flygningen.

Du kanske undrar, vad är exakt en flyginstruktör kurs ändå? Flyg instruktör kurser erbjuder steg-för-steg, omfattande undervisning i bemanning olika flygplanstyper, notably enmotoriga flygplan. Typiska kurser kombinerar klassrumsundervisning med praktisk flygtid. Minimikrav för flygtider varierar beroende på land och institution. Flyginstruktörskurser erbjuds av ackrediterade skolor över hela världen och börja vid olika tider på året. Kurser är tidsbaserade snarare än termin baserad grund av den sekventiella karaktär flyg instruktion.

Individer väljer att ta flyginstruktörskurser för en rad olika skäl, men främst för att vinna deras instruktör licens. Kurserna erbjuder grundlig utbildning i metoder och flygteknik luftfart.

Kostnaderna flyginstruktörskurser varierar kraftigt. Primära överväganden omfattar platsen för skolan eller akademi, mängden flygande tid som krävs, och bränslekostnader.

Individer som tar flyginstruktörskurser, och särskilt de som slutföra en flyginstruktör program, gynnas av ett högt specialiserat område som praktiskt taget garanterar ett jobb väntar på dem i slutet av sin utbildning. Faktum är graden av anställbarhet flyginstruktörer i den 90: e percentilen eller högre, vilket är goda nyheter i denna ekonomi. Lades fördelarna med att ta dessa kurser är ökad kunskap om flyghistoria, design och prestanda.

Det finns många möjligheter att ta flyginstruktörskurser i USA och runt om i världen. Det finns också många online-kurs alternativ som erbjuds som är både föreläsning- och flight-simulering baserad. För att komma igång med en flyginstruktör kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Karriär program för direkt

San Diego Flight Training International
Campusstudier Heltid 29 veckor Öppen antagning Amerikas förenta stater San Diego

Även om du kan alltid träna en-mot-en med vår pool av personal instruktörer, kan du njuta av fördelarna med SDFTI Airline Direct Academy Karriär Direct Program som erbjuder en komplett primär luftfartsutbildning på cirka bara 29 veckor. [+]

Även om du kan alltid träna en-mot-en med vår pool av personal instruktörer, kan du njuta av fördelarna med SDFTI Airline Direct Academy Karriär Direct Program som erbjuder en komplett primär luftfartsutbildning på cirka bara 29 veckor.

Klasser bildar nu. Klasserna är begränsade till 10 studenter.

Med Career Direct Program kan du tjäna en privat pilot certifikat (licens), instrumentbehörighet, Commercial Pilot Certificate, och flermotoriga Betyg i cirka 29 veckor. Denna kurs innehåller följande undervisningstimmar:

Riktad Ground Study [112 timmar] Pre / Post Flight - Mark Instruktion [90 timmar] Kunskap Test Preparation Ground Instruktion [48 timmar] Dual Cessna 172 Flight Time [77,5 timmar] Dual Piper Arrow Flygtid [10 timmar] Dual Twin Engine Flight Time [15 timmar] Solo Cessna 172 Flight Time [80 timmar] Solo Piper Arrow Flygtid [5 timmar] Dual Advanced Flight Training Device (Simulator) [22,5 timmar] Privat, Instrument, G1000 och Commercial Pilot Training Kits Privat, Instrument och kommersiell kunskap Test Undersökningar Privat, Instrument, kommersiella och flermotoriga praktiska prov ... [-]

VAR EN CERTIFIERAD PILOT

Aviation Consultancy Services Corporation
Campusstudier Heltid 2 - 3 månader November 2019 Filippinerna Silay City

ACSC, I partnerskap med vår partnerflygträningskola, Aeronavigation Academy International, tillhandahåller vi nedan listade kurs i utmärkta lokaler, utöver grundläggande grundskola och flygträning. [+]

ACSC, i partnerskap med vår partnerflygträningsskola, tillhandahåller vi nedan listad kurs i utmärkta lokaler, utöver grundläggande grundskola och flygutbildning.

Att bli en professionell pilot är en gateway till otroliga livsmöjligheter. Med ACSC kommer vi att sträva efter att länka dig till skolan som är bäst för dig.

Våra partnerskolor är utrustade med utmärkta faciliteter, oöverträffad säkerhetskonto, oöverträffad.

Vi säkerställer högsta standard för utbildning med utmärkt kvalitetskontroll genom att anta och attityd "No Compromise"

Kurser:

.PPL - Privata Pilot License Course... [-]


Flyginstruktörkurser - Helikopter

Eurotech Flight School
Campusstudier Heltid October 2019 Italien Caiolo

Flight Instructor Course kommer att leda dig till en Kvalifikation Vilka rättigheter för att träna studenter för ppl och för typbehörighet på flygplansmotorer. [+]

privilegier

Flyginstruktörskursen leder dig till en Kvalifikation som berättigar till träning av eleverna för Ppl och typtypen för flygplan Single Engine. Flyginstruktören kan träna CPL Student Pilots efter att ha flugit 200 träningstimmar och kan också instruera praktikantinstruktörer efter att ha flugit 500 träningstimmar.

Instrumentell betygsinstruktör kan träna för Ifr-delen av modulära kurser, integrerade kurser och för förlängning på en helikopter med flera motorer om han / hon har tri-kraven.

Typ Betygsinstruktör kan träna för Typ Betygskurser på Me Helicopters.

Förutsättningar

För flyginstruktörer Kandidater: Cpl-innehavare måste ha 250 helikopterflygtimmar, varav 100 timmar som Pic; Ppl innehavare måste ha 200 helikopterflygtimmar som bild och måste också ha passerat Cpl eller Atpl Theory Examination.... [-]


Flight Instructor Courses FI(A) – CRI(A) – IRI(A)

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA
Campusstudier Heltid September 2019 Spanien Barcelona

[+]

Vid EAS Barcelona

FI (A) Flight Instructor Course CRI (MEP) Multi Engine Instructor Course IRI (A) Instrument Instructor Course [-]

PPL - Privata Pilotlicens

Skies Airline Training
Campusstudier 4 - 5 månader September 2019 Sverige Stockholm

Inflyttningscertifieringen på inträdesnivå är det privata pilotlicensen (PPL). Som innehavare av ett PPL-licens kan du flyga små, enmotoriga flygplan privat. [+]

De mest populära kurserna i Flyginstruktör.

Inflyttningscertifieringen på inträdesnivå är det privata pilotlicensen (PPL). Som innehavare av ett PPL-licens kan du flyga små, enmotoriga flygplan privat.

Skies Airline Training PPL-program tar dig från nollupplevelse till innehavare av en privat pilotlicens på mindre än 4 månader.

Kursinnehåll100 timmars teoretisk träning52 timmar flygträningGrundskolans materialFlyginstruktörsavgifterFlygplanshandböckerLuftfart Engelska SpråkkunskaperMedicinsk undersökningFörst försök CAA undersökningsavgifterExaminatoravgifter och alla tillämpliga skatterVaraktighet

Totala kursens längd: 4-5 månader... [-]


Flyginstruktör utbildning fi (a)

Baltic Aviation Academy
Campusstudier September 2019 Litauen Vilnius

Känner du en djup passion för flyget? Du har redan vunnit CPL (A), ATPL (A) eller PPL (А) men ändå inte kan sitta på ett ställe? Tänk om vi sagt att du kan göra mycket mer med det? Tänk om vi sagt att du kan göra mycket mer med det? [+]

Kort beskrivning Flight Instructor Training Course (FI (A)) vid Baltic Aviation Academy är avsedd för styrning av certifikatinnehavare som vill bli pilot träningsinstruktörer.

Som flyginstruktör kommer du att:

få nya och användbara kvalifikationer; underhålla dina teoretiska och flygande färdigheter; dela din kunskap och spridning flyg feber; samla dina flygtimmar; få en värdefull fördel som professionell.

Flyginstruktör FI (A) examen ger en möjlighet att undervisa elever som PPL (A) och / eller CPL (A) kurser. Under flyginstruktör kurs på Baltic Aviation Academy kommer deltagarna att gå igenom och lära sig de teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter som behövs för att bli en framgångsrik flyginstruktör. ... [-]


Flyginstruktör kurs

Royal Jordanian Air Academy
Campusstudier Heltid 12 veckor September 2019 Jordanien Amman

Mål utbildning för Flight Instructor (Airplane) är att utbilda Pilot-Kandidat till den kompetensnivå som krävs för att flygträning för PPL (A) och CPL (A). [+]

Flight Instructor Course

Kurs mål

Mål utbildning för Flight Instructor (Airplane) är att utbilda Pilot-Kandidat till den kompetensnivå som krävs för att flygträning för PPL (A) och CPL (A).

FI (A) Kursen ska ge särskild vikt till rollen av de enskilda i förhållande till vikten av Human Factors i Människa-maskin och teoretiska kunskaper miljöinteraktion bör särskild uppmärksamhet ägnas åt sökandens Mognad och dom Inklusive en förståelse för vuxna, deras beteenden och Variabla utbildningsnivåer.

Förutsättning / Pre post Åtminstone ett CPL (A) eller PPL (A) som genomfört minst 200 timmars flygtid varav 150 timmar som pilot -in- Command; Träffade kunskapskraven för ett CPL (A). ... [-]

Flyginstruktör utbildning (fi)

Horizon International Flight Academy
Campusstudier Heltid 14 veckor September 2019 Förenade arabemiraten Abu Dhabi

Syftet med Flight Instructor kursen är att ge den kandidat med förmåga att undervisa en elev till den nivå som krävs för utfärdande av en licens. [+]

Syftet med kursen

Syftet med Flight Instructor kursen är att ge den kandidat med förmåga att undervisa en elev till den nivå som krävs för utfärdande av en licens.

Kursplan Kursens Teoretiska kunskaper: 125 timmar Flygutbildning: 31,5 timmar Längden på utbildningen: 14 veckor

Struktur Kursens

FI (H) är en heltid utbildningsprogram student instruktörer öva planeringen av klassrummet lektionstider och utveckla sin förmåga att ge korta och långa genomgångar. Under denna fas student instruktör kommer att lära sig att demonstrera och utvärdera alla övningar från högersätet.

Behörighet Ett giltigt UAE GCAA CPL eller ATPL Ett giltigt UAE GCAA Klass 1 Medicinsk Goda kunskaper i engelska är väntat - ICAO Nivå 3 innan du börjar kursen och ICAO Nivå 4 på certifikatutfärdande Ha genomfört minst 250 timmars helikopter flygtid varav minst 100 timmar ska vara som pilot befälhavare om att hålla ett ATPL (H) eller ett CPL (H) eller minst 200 timmar som pilot-kommandot över helikoptrar om att hålla ett PPL (H) [-]

Faa flygutbildning för CPL - CPL

Flying Academy, International Flight Training Center
Campusstudier Heltid 2 månader September 2019 Tjeckien Prague Brno Amerikas förenta stater South Miami Heights + 3 fler

Den kommersiella Pilot certifikat är en examen som ger innehavaren rätt att agera som en pilot på ett flygplan mot ersättning. [+]

Den Commercial Pilot Certificate är en examen som ger innehavaren rätt att agera som en pilot på ett flygplan mot ersättning.

Kurs behörighet: Minimiålder 18 år Andra klass läkarintyg Minst PPL (A) (Private Pilot License) hållare med 250 timmar total flygtid av vilka 100 som befälhavare. kunskaper i engelska

Privilegier: Utöva alla de rättigheter som innehavare av ett PPL (A); Lagen som co-pilot (First Officer) i kommersiella lufttransporter Lagen som pilot befälhavare eller biträdande pilot på ett flygplan (CPL (A)) som används i verksamhet som inte är kommersiell flygtransport. Lagen som pilot befälhavare i kommersiell flygtransport på enpilotsflygplan ... [-]

Flyginstruktör (fi) kurs

Barcelona Flight School
Campusstudier Heltid 9 veckor September 2019 Spanien Barcelona

Flight Instructor (FI) Course är den första och enklare sätt att lägga flygerfarenhet till loggbok innan du ansöker till ett flygbolag. Efter att ha genomgått erforderlig utbildning, kommer flyginstruktörsbehörighet kan du agera som flyginstruktör, undervisning Groundschool och ge Inflygning till andra studenter. Att ta ett jobb för flyginstruktör på en Flygskolan är en av de bästa möjlig sätt ... [+]

Flight Instructor (FI) Course är den första och enklare sätt att lägga flygerfarenhet till loggbok innan du ansöker till ett flygbolag.

Efter att ha genomgått erforderlig utbildning, kommer flyginstruktörsbehörighet kan du agera som flyginstruktör, undervisning Groundschool och ge Inflygning till andra studenter.

Att ta ett jobb för flyginstruktör på en Flygskolan är en av de bästa möjliga sätt att bygga timmar medan utbildning andra piloter, och konsolidera dina flygande färdigheter i ett ingångsjobb i flyg som kommer samtidigt, gör att du kan hålla kontakten med Airline Pilot arbetsmarknaden.

Barcelona Flygskolan är en anläggning med tillstånd av Agencia Estatal de Seguridad Aérea enligt EASA Part-FCL med ATO nummer E-ATO-037 för att tillhandahålla flygutbildning, med över 60 års erfarenhet.... [-]


Utbildningsledare kurs (tmc)

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Campusstudier Heltid 1 vecka July 2019 Jordanien Amman

ICAO TRAINAIR PLUS Training Managers Course (TMC) tar upp de operativa aspekterna av att hantera en flygutbildningsorganisation som uppfyller de nödvändiga standarderna för drift, utbildning och kvalitetsledning. Det kommer att göra det möjligt för deltagarna att tillämpa ICAOs utbildningsorganisationens bedömningsriktlinjer för att förbereda sin träningsorganisation att uppfylla och upprätthålla drifts- och kvalitetsnormer för ICAO-erkännande. [+]

Lärandemål: Efter avslutad kurs kommer deltagarna att kunna hantera sina operativa team för att: Identifiera krav för upprättandet av en luftfartsutbildningsorganisation; Utvärdera nivån på ett träningscenter med ICAO-bestämmelser Utarbeta en handlingsplan för att säkerställa att en utbildningsorganisation överensstämmer med relevanta internationella krav.

Målgrupp: De som är ansvariga för att etablera, förvalta eller driva en flygutbildningsorganisation, inklusive nuvarande och framtida utbildning: Styrelseledamöter. chefer; Avdelningschefer; Operations chefer.

[-]

Flyginstruktörs kurs (fi)

Martinair Flight Academy
Campusstudier Heltid Deltid 6 - 12 månader September 2019 Nederländerna Lelystad + 1 fler

Utbildningen för flyginstruktör (Flight Instructor = FI) samt utbildning för instrumentflygning instruktör (Instrument Rating Instructor = IRI och Multi Engine Instructor = MEI) är specialiserade utbildningar. [+]

Utbildningen för flyginstruktör (Flight Instructor = FI) samt utbildning för instrumentflygning instruktör (Instrument Rating Instructor = IRI och Multi Engine Instructor = MEI) är specialiserade utbildningar.

FI - Flight Instructor Utbildningen för flyginstruktör (grundutbildning) har redan varit en del av Martinair Flight Academy under många år. Kraven för att starta utbildningen är ett giltigt CPL med september klass (EASA License). En minimal på 5 timmar har som skall flygas under de senaste 6 motnhs föregår början av kursen och en ingång test måste passeras. Detta test är obligatoriskt.

De väsentliga i den teoretiska delen av utbildningen för flyginstruktör är särskilt undervisar studerande piloter om aerodynamik och flyg lag och lära sig att ge klassisk genomgångar.... [-]


Faa flygutbildning

Naples Air Center
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Naples

FAA Private Pilot Certificate kurs är ingångs kurs för alla piloter, oavsett om du fortsätter till ett flygbolag karriär eller önskar stanna kvar som ett rekreationsområde pilot detta är den första kursen som vi alla utföra. Under din träning kommer du att lära dig de grundläggande färdigheter som krävs för att manövrera ett flygplan, navigationsteknik samt grundläggande instrument flygande färdigheter för ... [+]

FAA Part 141 Flight Training

FAA Private Pilot Certificate kurs är ingångs kurs för alla piloter, oavsett om du fortsätter till ett flygbolag karriär eller önskar stanna kvar som ett rekreationsområde pilot detta är den första kursen som vi alla utföra. Under din träning kommer du att lära dig de grundläggande färdigheter som krävs för att manövrera ett flygplan, navigationsteknik samt grundläggande instrument flygande färdigheter för flygning i dag visuella väderförhållanden. Utbildning utförs normalt i en enmotoriga flygplan.

35 timmars flygutbildning (20 timmar med en instruktör) - 20 timmar marken skolan FAA Part 141 - Karriärpilotkurser

Följande kurser har förpackats tillsammans för den som vill komma till Neapel Air Center och 7 månader senare lämna redo för en pilot karriär.... [-]


ICAO-easa cpl / ir / MEP övergångsutbildning

Global Aviation
Campusstudier Heltid 10 dagar September 2019 Grekland Pireas

Syftet med kursen är att utbilda en ICAO CPL / IR / MEP hållaren den kompetensnivå som krävs för att göra det möjligt för honom att fungera som co-pilot på flerpilot, flera motor flygplan i kommersiell luftfart, enligt EASA Part-FCL . [+]

Dear Sir, Först av allt, tack för ditt intresse. Låt mig presentera oss. Global Aviation är den äldsta professionell pilot akademi i Grekland, en internationell luftfart organisation med 20 års erfarenhet av professionell pilotutbildning. Global Aviation har sitt säte i Luftfarts flygplats Pachi (LGMG), Aten, Grekland och är godkänd av EASA att erbjuda kommersiella flygplan pilotutbildningar som ATPL integrerad, ATPL Modular, CPL, IR, MEP och MCC. Som exklusiv distributör av Piper flygplan i Grekland och på Balkan, sedan 1997, använder Global Aviation en modern flotta av 6 enskilda, 2 flermotoriga skolflygplan och 2 FNPT II flygsimulatorer (inklusive MCC) som är baserade i civil luftfart flygplats Pachi i Aten Grekland. All teoretisk och flygutbildning sker i Aten, Grekland, där vädret tillåter oss att flyga cirka 350 dagar per år. Dessutom är Global Aviation en EASA godkänd underhållscenter och den enda certifierade Piper servicecenter i regionen. Nedan följer en kort presentation av konverteringskurs. Mer information finns i bilagor. Commercial Pilot License ICAO Konvertering är en enda kurs där studenten har en ICAO CPL (A) IR / MEP och efter avslutad utbildning han kommer att tilldelas en del-FCL CPL (A) IR / MEP med ATPL teori kredit. Pre-Behörighet  Ge oss en kopia av ICAO CPL (A) IR / MEP med instrumentbehörighet och Multi Engine klass  Ge oss en kopia av ICAO Medical (klass 1) Certificate  Ge oss en kopia av EASA Medical (klass 1 ) Intyg  Ge oss en kopia av en Pilot Loggbok  Ge oss en kontroll... [-]


Instructor’s Course

Mideast Aviation Academy
Campusstudier Heltid 2 - 4 månader September 2019 Jordanien Amman

[+]

Ska ha minst CPL eller slutföra 200 timmar flygtid, varav 150 timmar som PIC om PPL hålls. Uppfattade kunskapskraven för CPL enligt bilaga I till FCL 1.470.

Varaktighet:

4 månader

Teoretiska timmar:

125 timmar

Flygtimmar:

[-]