ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland de 97 mest populära kurserna i Frankrike 2019

Det finns en rad alternativ för kurser i Frankrike. Oavsett om du är en professionell hålla sig uppdaterad på teknik eller metoder, som söker en karriär förändring, eller just har börjat i din karriär, det finns kurser i Frankrike som hjälper dig att nå dina mål. Studenter från hela världen välja kurser i Frankrike, inte bara för den utmärkta kvaliteten på utbildningen, men också för kultur, konst, musik, mat och spännande nattliv.

Några exempel på kurser i Frankrike finns flera inom näringslivet som strategisk ledning, projektledning, entreprenörskap och allmän förvaltning. Det finns också alternativ för studenter som är intresserade i sådana ämnen som mode, energi och turism, bland många andra. För flexibilitet i schemaläggning, kan eleverna välja deltid, heltid, och online kurser i Frankrike.

Du kan läsa mer om dina alternativ för kurser i Frankrike genom att bläddra programmen nedan eller begränsa din sökning med sökrutorna ovan.Du kan hitta program som hjälper dig att nå dina personliga och professionella mål!

sökresultat funna Filter

Allmän fransk kurs - alternativ 2

Institut Europeen De Francais
Campusstudier Deltid 1 - 48 veckor Mars 2020 Frankrike Montpellier

Vi rekommenderar våra allmänna franska kurser om du är minst 17 år eller en vuxen, och om du vill lära dig franska, eller för att förbättra dina språkkunskaper för personliga, skola eller affärsändamål med ett program för långsiktig eller kortvarig termisk nedsänkning.

Franska som främmande språk

La Rochelle Education Group
Campusstudier September 2019 Frankrike La Rochelle

I hjärtat av La Rochelle Education Group har franska språkinstitutet (FLI) specialiserat sig på undervisning i franska som främmande språk. Institutet erbjuder ett utbud av en-till-en-gruppkurser, för privatpersoner, yrkesverksamma och studenter på flera områden.

Ett år filmskapande programmet

EICAR
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

The One år Filmmaking program är en introduktion till det väsentliga i filmproduktion. Studenterna introduceras till grunderna - regi, produktion, filmkonst, manus eller redigering - av konst och hantverk av filmproduktion i en övervägande hands-on-film läroplan med gratis teoretiska och filmkulturlektioner. Förutom workshops och en-mot-en handledning, ett år ...

CLASS'ART Intensiv Ritning

Paris Academy of Art
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Bois-Colombes

Class'Art är ett ettårigt teckningsintensivt program som är utformat för att ge en stark grund för studenter som planerar att fortsätta vidare studier i akademiska eller professionella konstskolor över hela världen eller för att hjälpa till med att förädla konstellationsteknikerna hos konstnärer med befintlig praxis. Övningar är utformade för att främja en rationell process för att översätta visuella fenomen med linje och värde. Den rigorösa läroplanen är centrerad på den traditionella studien av gipsrör och ritning från den levande modellen.

Fransk choklad

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campusstudier Heltid 2 månader Maj 2019 Frankrike Yssingeaux

Ett intensivt 2-månaders program för att lära sig alla grundläggande och utarbetade tekniker för choklad och konfektyrkonster.

Kurs: Sommar session 2019

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Campusstudier Heltid 1 - 5 veckor juni 2019 Frankrike Paris

EIML Paris erbjuder möjlighet till internationella studenter att förvärva grunden och inse att lyx framförallt är en unik kunskapskonst, produkter och tjänster som kräver en djup känsla av kvalitet. Tack vare våra högkvalitativa träningskurser kommer dina färdigheter och kompetenser att förstå de specifika koderna och språken i lyxindustrin att blomma.

Formation Data Sciences

Jedha
Campusstudier Heltid Deltid 40 öppettider Juli 2019 Frankrike Paris + 1 fler

Vill du bli datavetenskapare? Vårt karriärteam hjälper dig gärna. I slutet av programmet får du ett certifikat i datavetenskap som du kan lägga till i ditt CV och LinkedIn-profil.

Vårterminen i vatten och miljöledning

UniLaSalle
Campusstudier Heltid 5 månader Januari 2020 Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 fler

Vårterminen i vatten och miljöledning är ett tvärvetenskapligt program som fokuserar på processer som påverkar överföringar och kvaliteten på yt- och grundvatten.

Kort kurs i modehändelseplanering

IFA Paris
Campusstudier Heltid 3 veckor Juli 2019 Frankrike Paris

Från den mest fantastiska banan visar till de mest utarbetade partierna; någonsin undrar hur dessa fantastiska händelser kommer samman? Med denna korta kurs kommer du att lära dig "ins och outs" för att producera en meningsfull händelse. Utforska de olika typerna av händelser, lära dig hur du skapar och hanterar en budget, curate en utsökt meny och håll dig organiserad med en grundlig show-run.

Sup'Infograph: animerad film skola - datorgrafik utbildning

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Frankrike Paris Nice Rennes Belgien Brussels + 4 fler

Sup'infograph skapades i ESRA 1997 för att möta de växande behoven av handel utbildning inom datorgrafik 2D / 3D, särskilt de i förverkligandet av animation, spel video, specialeffekter i film och TV dressing.

GAP årsprogram

Global School for Entrepreneurship
Campusstudier Heltid 8 månader September 2019 Nederländerna Amsterdam Frankrike Paris Tyskland Berlin Italien Florence + 6 fler

Varje destination har ett ämne och en vistelse på två månader. I Amsterdam kommer du att upptäcka ditt företagande DNA i sällskap med läckra holländska pannkakor och träskor. I Paris kommer du att släppa lös din kreativitet med inspiration från ost och vin. I Berlin kommer du att bli nedsänkt i Digital World och urban inredning av bratwurst och öl. Slutligen, i Italien, hittar du dig själv och firar den här upptäckten med bra pizza

Studera utomlands i Frankrike Semesterprogram

CEFAM French-American Business School
Campusstudier Heltid 1 termin September 2019 Frankrike Lyon

Programmet CEFAM-studie utomlands ger studenterna möjlighet att bo i Frankrike för ett år, en term eller en månad samtidigt som de bedriver sin högskoleutbildning. På CEFAM lärs alla kurser på engelska av professorer med avancerad utbildningsnivå och stor erfarenhet inom sitt specifika yrkesområde. CEFAM-studenterna dra nytta av en nära arbetsmiljö och kontaktperson för hög professor-student för att säkerställa optimala förutsättningar för en företagsutbildning i en internationell miljö.

Paris - Studio Art, Dance & Music

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer Januari 2020 Frankrike Paris

Grand Ecole Program

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
Campusstudier Heltid 3 - 5 år Oktober 2019 Frankrike Paris

Behärskar de nödvändiga förvaltningsverktygen och lyckas med övergången mellan högskola och högre utbildning: autonomi, ansvarsskyldighet, allmän kultur och metodik. Få de nödvändiga stiftelserna för att förstå de teoretiska och praktiska grundarna i företagsvärlden. Ha en praktisk erfarenhet i företagslivet med en första yrkeserfarenhet under praktik. Anmäl dig till "Entrepreneurial-student" spåret (från 1 till 5 år) för dem som vill skapa eller ta över ett befintligt företag och kunna fullfölja både sina studier och deras entreprenörskap.

Franska kurser - intensivt program -

CAVILAM
Campusstudier Heltid 1 - 52 veckor September 2019 Frankrike Vichy

Denna kurs är utformad för att säkerställa en systematisk förbättring i alla aspekter av skriftlig och muntlig franska.