ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland de 118 mest populära kurserna i Frankrike 2020

Det finns en rad alternativ för kurser i Frankrike. Oavsett om du är en professionell hålla sig uppdaterad på teknik eller metoder, som söker en karriär förändring, eller just har börjat i din karriär, det finns kurser i Frankrike som hjälper dig att nå dina mål. Studenter från hela världen välja kurser i Frankrike, inte bara för den utmärkta kvaliteten på utbildningen, men också för kultur, konst, musik, mat och spännande nattliv.

Några exempel på kurser i Frankrike finns flera inom näringslivet som strategisk ledning, projektledning, entreprenörskap och allmän förvaltning. Det finns också alternativ för studenter som är intresserade i sådana ämnen som mode, energi och turism, bland många andra. För flexibilitet i schemaläggning, kan eleverna välja deltid, heltid, och online kurser i Frankrike.

Du kan läsa mer om dina alternativ för kurser i Frankrike genom att bläddra programmen nedan eller begränsa din sökning med sökrutorna ovan.Du kan hitta program som hjälper dig att nå dina personliga och professionella mål!

sökresultat funna Filter

CLASS'ART Intensiv Ritning

Paris Academy of Art
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Frankrike Bois-Colombes

Class'Art är ett ettårigt teckningsintensivt program som är utformat för att ge en stark grund för studenter som planerar att fortsätta vidare studier i akademiska eller professionella konstskolor över hela världen eller för att hjälpa till med att förädla konstellationsteknikerna hos konstnärer med befintlig praxis. Övningar är utformade för att främja en rationell process för att översätta visuella fenomen med linje och värde. Den rigorösa läroplanen är centrerad på den traditionella studien av gipsrör och ritning från den levande modellen.

Franskspråk och civilisationskurs - Vårsemester 2020

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
Campusstudier Heltid 4 månader Frankrike paris

Från måndag till fredag erbjuder denna formel språkklasser som gör det möjligt för elever att utveckla franska (grammatik, verbkonjugering, stavning, ordförråd, metod till litterära texter, skriftligt och talat uttryck), fonetikundervisning som gör det möjligt för elever att förbättra sitt uttal och också deras förståelse och uttrycksförmåga, veckovisa föreläsningar om olika aspekter av den franska civilisationen.

Allmänna franska kurser - alternativ 3

Institut Europeen De Francais
Campusstudier Deltid 1 - 48 veckor Kontakt Skolan Frankrike Montpellier

Vi rekommenderar våra allmänna franska kurser om du är minst 17 år eller en vuxen, och om du vill lära dig franska, eller för att förbättra dina språkkunskaper för personliga, skola eller affärsändamål med ett program för långsiktig eller kortvarig termisk nedsänkning.

Ett år filmskapande programmet

EICAR
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Frankrike paris

The One år Filmmaking program är en introduktion till det väsentliga i filmproduktion. Studenterna introduceras till grunderna - regi, produktion, filmkonst, manus eller redigering - av konst och hantverk av filmproduktion i en övervägande hands-on-film läroplan med gratis teoretiska och filmkulturlektioner. Förutom workshops och en-mot-en handledning, ett år ...

ISAE Group Space Summer Program

ESTACA
Campusstudier Heltid 4 veckor juni 2020 Frankrike paris

ISAE Group Space Summer-programmet organiseras av de fyra högskolorna: Ecole de l'Air, ESTACA , ISAE-ENSMA, ISAE-Supaero. Space Summer-programmet är avsett för forskarstuderande främst för ISAE Groups partneruniversitet. Det kommer att ge studenterna en övergripande kunskap om flyg- och rymdfundament, sett ur ett europeiskt perspektiv. Innehållet inkluderar vetenskapliga och tekniska kurser men också allmänna konferenser och besök på flyg- och kulturplatserna.

Semesterkurs

Université de Reims Champagne-Ardenne
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer Januari 2020 Frankrike Reims + 1 fler

De årliga kurserna på CIEF består av 2 semestrar på 13 veckor vardera. CIEF erbjuder 6 olika nivåer, vardera sammansatta av 16 till 18 timmars veckokurser, med minst en timmes autonomt arbete i Språkresurscentret (CRL), styrd av en lärarhandledare.

Sup'Infograph: animerad film skola - datorgrafik utbildning

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Frankrike paris Trevlig Rennes Belgien bryssel + 4 fler

Sup'infograph skapades i ESRA 1997 för att möta de växande behoven av handel utbildning inom datorgrafik 2D / 3D, särskilt de i förverkligandet av animation, spel video, specialeffekter i film och TV dressing.

Kurs: Sommar session 2019

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Campusstudier Heltid 1 - 5 veckor Kontakt Skolan Frankrike paris

EIML Paris erbjuder möjlighet till internationella studenter att förvärva grunden och inse att lyx framförallt är en unik kunskapskonst, produkter och tjänster som kräver en djup känsla av kvalitet. Tack vare våra högkvalitativa träningskurser kommer dina färdigheter och kompetenser att förstå de specifika koderna och språken i lyxindustrin att blomma.

Vårterminen i vatten och miljöledning

UniLaSalle
Campusstudier Heltid 5 månader Kontakt Skolan Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan paris + 2 fler

Vårterminen i vatten och miljöledning är ett tvärvetenskapligt program som fokuserar på processer som påverkar överföringar och kvaliteten på yt- och grundvatten.

Kort kurs i Future Fashion Tech

IFA Paris
Campusstudier Heltid 5 dagar Juli 2020 Frankrike paris

Kommer robotar att ta över? Är artificiell intelligens att utrota jobb inom mode? Är modebranschen någonsin att komma ikapp med digital innovation? Dessa är bara några av de brinnande frågorna som kommer att granskas på denna unika kort kurs vid IFA Paris . Genom att kombinera teoretiskt och praktiskt lärande tillsammans inom mode- och teknologidisciplinerna kommer din veckas intensiva resa att introducera dig till de senaste innovationerna som stör designbranschen. Du kommer att styras genom en rad debatter för att utöka ditt analytiska och kritiska tänkande, samt möjligheten att komma i kontakt med maskiner och programvara för att antända din kreativitet och tekniska kompetens. Du kommer att utforska och se teknik teman som 3D-utskrift, mode datavetenskap, Internet av saker (IoT) och artificiell intelligens.

Fransk bakverk campus

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campusstudier Heltid 2 månader Mars 2020 Frankrike Yssingeaux

Har du alltid velat lära känna franska bakverk? Ducasse Education ger dig möjlighet att ta ett intensivt 2-månaders program för att lära sig alla grundläggande tekniker för franska konditorier.

GAP årsprogram

Global School for Entrepreneurship
Campusstudier Heltid 8 månader September 2020 Nederländerna amsterdam Frankrike paris Tyskland berlin Italien florens + 6 fler

Varje destination har ett ämne och en vistelse på två månader. I Amsterdam kommer du att upptäcka ditt företagande DNA i sällskap med läckra holländska pannkakor och träskor. I Paris kommer du att släppa lös din kreativitet med inspiration från ost och vin. I Berlin kommer du att bli nedsänkt i Digital World och urban inredning av bratwurst och öl. Slutligen, i Italien, hittar du dig själv och firar den här upptäckten med bra pizza

Kurs: Perfekt din förhandling att följa

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar December 2019 Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Hitta varaktiga avtal för höga insatser. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna förbereda och förbereda sig för komplexa förhandlingar; förhandla om parternas respektive intressen identifieras, diskuteras; att i sina framtida förhandlingar införliva viktiga områden för förbättring; ta ett steg tillbaka för att bättre analysera situationer och personer involverade.

Grand Ecole Program

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
Campusstudier Heltid 3 - 5 år Kontakt Skolan Frankrike paris

Behärskar de nödvändiga förvaltningsverktygen och lyckas med övergången mellan högskola och högre utbildning: autonomi, ansvarsskyldighet, allmän kultur och metodik. Få de nödvändiga stiftelserna för att förstå de teoretiska och praktiska grundarna i företagsvärlden. Ha en praktisk erfarenhet i företagslivet med en första yrkeserfarenhet under praktik. Anmäl dig till "Entrepreneurial-student" spåret (från 1 till 5 år) för dem som vill skapa eller ta över ett befintligt företag och kunna fullfölja både sina studier och deras entreprenörskap.

Studera utomlands i Frankrike-programmet

CEFAM French-American Business School
Campusstudier Heltid 1 - 12 månader Januari 2020 Frankrike Lyon

Programmet CEFAM-studie utomlands ger studenterna möjlighet att bo i Frankrike för ett år, en term eller en månad samtidigt som de bedriver sin högskoleutbildning.