Kurs i Franska

Jämför 81 kurser i Franska

Franska

Med en fransk språkkurs ger dig möjlighet att samtala med människor som talar detta språk. Detta kan ge dig tillgång till nya möjligheter, särskilt om du planerar att resa.

 

Vad är en språkkurs i franska?

En språkkurs lär människor att läsa, skriva och konversera med andra människor i franska. Det kan också ge dig en bra kulturell titt på Frankrike och andra fransktalande länder, vilket ger dig insikt i att leva och arbeta där.

 

Vilka är fördelarna med att ta en språkkurs på franska?

Utöka din utbildning och har förmågan att interagera med franska proffs när du tar en fransk kurs. Nu är den perfekta tiden med en internationell ekonomi så viktigt.

 

Hur mycket kostar det att ta en språkkurs på franska?

Kostnaderna för att ta dessa kurser varierar kraftigt från en skola till en annan. Längden och djupet av kursinnehållet kan också spela en roll i kostnaderna.

 

Vilka är kraven för en språkkurs i franska?

Oftast, du don 't måste ha någon speciell bakgrund för att ta dessa kurser. Du kan även kvalificera sig för dem om du bara har en gymnasieexamen eller motsvarande.

 

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en språkkurs på franska?

Ur företagsekonomisk synvinkel, du 'll finna att ha en utbildning i franska kan öppna dörrarna till förbättrad kommunikation. Det innebär att du kan bli av efterfrågan med företag som interagerar med franska företag.

 

Varför ta en online språkkurs på franska?

Med en online-språkkurs på franska gör det möjligt för dig att fortsätta din dagliga verksamhet och delta i annan utbildning som du önskar.

 

Om att ta en språkkurs på franska?

Många skolor, bland annat specialiserade utbildningar och online-skolor erbjuder franska språkkurser.

Hur att anmäla dig till en kurs i franska?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Studera Utomlands Kanada

Youth for Understanding USA
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Amerikas förenta stater Washington DC

År 1915 skrev författaren AA Milne Winnie the Pooh baserat på hans sons kärlek till en liten björngunga med namnet Winnepeg, från Manitoba, som han ofta besökte i djurparken. Som en YFU-student i Kanada kan du också hitta dina egna bästa vänner i Kanadas Hundred Acre Wood (mer som 2.250 miljarder Acre Wood)! [+]

År 1915 skrev författaren AA Milne Winnie the Pooh baserat på hans sons kärlek till en liten björngunga med namnet Winnepeg, från Manitoba, som han ofta besökte i djurparken. Som en YFU-student i Kanada kan du också hitta dina egna bästa vänner i Kanadas Hundred Acre Wood (mer som 2.250 miljarder Acre Wood)!

Blick

Stipendier tillgängliga

384 - YFU: s finansiella stödfond

Ålderskrav

Vårt avgång: 2 januari - 1 januari 2003. Hösten avgång: 1 september 2000 - 1 september 2003. Studerande som inte uppfyller detta åldersbegränsning eller som går ut på grundskolan före starten av sitt program kommer att betraktas för inresa på från fall till fall. Studenter kan inte vända 19 medan de är på programmet.... [-]


Franska Kurs: Människor

ILSC Education Group
Campusstudier Heltid Öppen antagning Kanada Montreal

Öva talade franska färdigheter genom att diskutera aktuella och historiska ämnen. Fortsätt personliga intressen genom biografier, presentationer, debatter och rollspel. Förbättra förståelseförmåga genom att analysera ett brett spektrum av texter och videofilmer. [+]

MÄNNISKOR

Öva talade franska färdigheter genom att diskutera aktuella och historiska ämnen. Fortsätt personliga intressen genom biografier, presentationer, debatter och rollspel. Förbättra förståelseförmåga genom att analysera ett brett spektrum av texter och videofilmer.

PLATSER

Montréal

SPRÅKNIVÅ

B1, B2, B3, B4, 11, 12, 13, 14, A1, A2, A3

Franska kurser

ILSC-Montréal erbjuder två typer av franska kurser. Core French-kurser (som vanligtvis erbjuds på morgonen) hjälper dig att fokusera på att utveckla viktiga språkkunskaper. Valfria kurser i franska kunskaper låter dig lära dig, öva och förbättra dina franska färdigheter genom att utforska unika ämnen som matchar dina intressen - färdighetskurser erbjuds vanligtvis på eftermiddagen.... [-]


Allmän Fransk Kurs - Alternativ 1

Institut Europeen De Francais
Campusstudier Deltid 1 - 48 veckor May 2018 Frankrike Montpellier

Vi rekommenderar våra allmänna franska kurser om du är minst 17 år eller en vuxen, och om du vill lära dig franska, eller för att förbättra dina språkkunskaper för personliga, skola eller affärsändamål med ett program för långsiktig eller kortvarig termisk nedsänkning. Flera alternativ är tillgängliga för dig. [+]

Vem är det till?

Vi rekommenderar våra allmänna franska kurser om du är minst 17 år eller en vuxen, och om du vill lära dig franska, eller för att förbättra dina språkkunskaper för personliga, skola eller affärsändamål med ett program för långsiktig eller kortvarig termisk nedsänkning. Flera alternativ är tillgängliga för dig.

Beskrivning

Kommunikativ metod och uppgiftsbaserat inlärning baserat på CEFR (gemensam europeisk referensram för språk).Utveckling av olika färdigheter: muntlig / skriftlig förståelse, muntligt / skriftligt uttryck.Användning av franska i vardagliga situationer: studier, arbete, resor eller för personligt nöje med olika källor, bland annat tidningar, sånger, bilder, ljud, video.Små grupper på 7 personer i genomsnitt (Max 12).... [-]

Franska Online-kurs - 1-till-1-handledning

Lingoci
Online Deltid

Njut av online franska lektioner med en erfaren handledare via Skype. Följ en plan som är skräddarsydd för dina personliga behov. Vi har betygsatt 4,8 stjärnor av 5 av studenter från hela världen. [+]

Lär dig franska snabbt

Njut av online franska lektioner med en erfaren handledare via Skype. Följ en plan som är skräddarsydd för dina personliga behov. Vi har betygsatt 4,8 stjärnor av 5 av studenter från hela världen.

Interaktiv, anpassad

Förbättra dina franska snabbt med lektioner som skräddarsys för dina mål, nivå och intressen. Du lär dig online med en särskild handledare, kommunicerar och delar läromedel som du skulle i ett klassrum.

Lär dig någonstans när som helst.

Lär dig ibland som passar dig från vilken plats som helst. Vår avancerade schemaläggningsteknik gör att du enkelt kan boka lektioner. Du kan till och med lägga till dem direkt i din online kalender och få email och SMS påminnelser för att hålla dig organiserade.... [-]


Franska Som Främmande Språk

La Rochelle Education Group
Campusstudier September 2018 Frankrike La Rochelle

I hjärtat av La Rochelle Education Group har franska språkinstitutet (FLI) specialiserat sig på undervisning i franska som främmande språk. Institutet erbjuder ett utbud av en-till-en-gruppkurser, för privatpersoner, yrkesverksamma och studenter på flera områden. [+]

I hjärtat av La Rochelle Education Group har franska språkinstitutet (FLI) specialiserat sig på undervisning i franska som främmande språk .

Institutet erbjuder en rad en-till-en och gruppkurser, för privatpersoner, yrkesverksamma och studenter inom följande områden:

Franska - allmänt språkFranska - affärsspråkMetodikutbildning för lärare i franska som främmande språkFranska - specialiserade språkkurser

FLI har fått Qualité FLE-etiketten .

Denna certifiering delas ut av tre olika ministerier (ministeriet för nationell utbildning, högre utbildning och forskning, ministeriet för kultur och kommunikation och utrikesdepartementet och internationell utveckling) och är en kvalitetsgaranti för de erbjudna tjänsterna (inträde, välkommen, boende , administrativt stöd, anläggningar), utbildningen och de erbjudna programmen.... [-]


CIDEF: French language courses

West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest
Campusstudier Heltid July 2018 Frankrike Angers

Lär dig franska i Angers, i hjärtat av Loiredalen! De kommer från överallt i världen (ca 60 nationaliteter representerade) och studera på ett campus som ligger i centrum av Angers, 10 min från tågstationen. [+]

Lär dig franska i Angers, i hjärtat av Loiredalen

Lång vistelse / intensiva utbildning / skräddarsydda program

Skapad 1947, är CIDEF centrum av franska som ett främmande språk vid det katolska universitetet i västvärlden (l'Université Catholique de l'Ouest), i Angers, Frankrike.

Med etikett qualité FLE, CIDEF kurser välkomna mer än 1500 elever och lärare per år. De kommer från överallt i världen (ca 60 nationaliteter representerade) och studera på ett campus som ligger i centrum av Angers, 10 min från tågstationen. CIDEF är en del av området för humaniora.

Vår pedagogik [-]

Paris - French Studies Course

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Frankrike Paris Hongkong + 1 fler

[+]

Musikstudie i Paris genom IES Abroad är begränsad till Ecole Normale; IES Abroad kan inte anpassa musikstudie vid andra institutioner i Paris.

Studenter som kvalificerar kan ta upp till fyra 3-kurser på École Normale, förutom franska och andra kurser på IES Abroad Paris Centre. Instrumentalister kan studera undervisning eller prestanda, medan sångare fokuserar på prestanda bara. Kursutbud är begränsade under vårterminen, och vissa specialiteter, som slagverk, lärs inte på École Normale. Antagningsbeslut fattas av École Normale de Musique.

Instrument som lärs ut på École Normale inkluderar:

Alto fiolin Förstärkning ... [-]

French Language Program

EPITA Graduate School of Computer Science
Campusstudier Heltid 2 - 4 månader September 2018 Frankrike Paris

[+]

I sommar program kommer att pågå från

[-]

Intensivkurser: DUEF

University Of Avignon
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Frankrike Avignon

Denna universitetsexamen är öppen för alla som har ett examensbevis för gymnasieutbildning. [+]

Offentlig:

Denna universitetsexamen är öppen för alla som har ett examensbevis för gymnasieutbildning. Kursen kan ge tillgång till studerande.

Anmälan:

Håll ett diplom av gymnasieutbildning. Föranmälan registreras vid mottagandet av det ifyllda och undertecknade anmälningsblanketten med de begärda uppgifterna på sidan 6 i formuläret. Slutlig registrering valideras på plats efter att du har fyllt i och undertecknat mappen "administrativa register" tillsammans med alla nödvändiga element (inklusive en visering för längre vistelse som gäller i hela utbildningstiden för medborgare i länder utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet). Alla dessa formaliteter har fullgjorts sedan kan du få status och studentkort.... [-]


Franska Språket Och Civilisationen Kurs - Vårterminen

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
Campusstudier Heltid 3 månader Frankrike Paris

Från måndag till fredag, erbjuder denna formel språkkurser som tillåter eleverna att gå vidare för att lära sig franska (grammatik, verb, stavning, ordförråd, förhållningssätt till litterära texter, skrivna och talade uttryck), fonetik klasser som tillåter eleverna att förbättra deras uttal och även deras förståelse och uttrycksförmåga, vecko föreläsningar om olika aspekter av franska civilisationen. [+]

Session: Spring 2017 Vecko volym: 20 timmar per vecka Utbildning erbjuds: praktiska kurser franska språket fonetik med laborationer civilisation föredrag Registrering i Paris: till 1 februari 2017 Datum för kurser: från 8 februari 2017 till 27 maj, 2017 Visum: denna kurs kräver en "student" visum O nline registrering: ja

Presentation Från måndag till fredag, erbjuder denna formel: språkkurser som tillåter eleverna att gå vidare för att lära sig franska (grammatik, verb, stavning, ordförråd, förhållningssätt till litterära texter, tal och skrift uttryck), fonetik klasser som tillåter eleverna att förbättra deras uttal och även deras förståelse och uttrycksförmåga, vecko föreläsningar om olika aspekter av franska civilisationen.... [-]


Intensiva Franska Fördjupningskurser

Montreal International Language Centre
Campusstudier Heltid 90 öppettider September 2018 Kanada Montreal

Om du planerar att bedriva högre utbildning i franska eller föreställa bor och arbetar i en miljö där franska används, registrera MILC 's Intensiva franska Immersion Kurser och snabbt [+]

Intensiva franska fördjupningskurser

&nbsp

Om du planerar att bedriva högre utbildning i franska eller föreställa bor och arbetar i en miljö där franska används, registrera MILC 's Intensiva franska fördjupningskurser och snabbt förbättra din läsning, skriva, lyssna och verbala språkkunskaper. Nivå 6 inkluderar en förberedelse modul för TEFAQ testet.

&nbsp

Vi erbjuder:

&nbsp

12 sessioner per år (en gång i månaden) 10 nivåer av franska 22,5 timmar per vecka av klass tid (90 timmar per nivå) 15 elever max per grupp 1 dag per session tilldelas en placering test

* I händelse av en kurs inställd på grund av otillräcklig registrering, kan du ersätta de intensiva franska fördjupningskurser med franska privatlektioner. ... [-]


Franska Språket Etrangere

INSEEC Chambéry campus
Campusstudier Heltid 1 termin October 2018 Frankrike Chambéry Schweiz Genève + 2 fler

I regionen Rhône-Alpes och departementet Savoie, hämtar sin styrka från deras geografiska läge [+]

behörighet

NIVÅ SPRÅK Minimikravet för A2 (europeiska referensramen för språk)

akademisk nivå Kandidat att bestrida Evolution 1 och 2 INSEEC Grande Ecole: Bac 2 - Bac + 3-4 Kandidat i tävlingen EGC: Kandidatexamen eller motsvarande

Grunder underhåll På franska Inflyttning Chambery kandidat eller fjärranslutning på plats eller per telefon

volym Schema 315 timmars undervisning ansikte mot ansikte

Academic innehåll

Franska främmande språk (FLE) Fördjupning av de fyra språkkunskaper: Lyssna Läsförståelse Oral produktion Skriftlig produktion Logik och minne Resonemang och problemlösning Engelska Analys, syntes och utarbetande av autentiska dokument Förberedelse för muntliga prov av motivation ... [-]

Franska Kurser

Groupe Global Institution
Campusstudier Heltid 1 - 10 månader September 2018 Frankrike Paris

Upptäck franska livsstilen och språk samtidigt. Det är möjligt! Våra kurser är öppna för alla studenter som kommer till Frankrike och som vill ta franska kurser samtidigt upptäcka Paris och dess kultur. Upptäck det franska språket och kulturen och framsteg i muntlig och skriftlig kommunikation genom omfattande utbildning [+]

Upptäck franska livsstilen och språk samtidigt. Det är möjligt! Våra kurser är öppna för alla studenter som kommer till Frankrike och som vill ta franska kurser samtidigt upptäcka Paris och dess kultur. Upptäck det franska språket och kulturen och framsteg i muntlig och skriftlig kommunikation genom omfattande utbildning. GGI har specialiserat sig på yrkesutbildning för franska och utländska studenter, och tar hänsyn till behoven hos sina utländska studenter språk av o ering franska språkuppgraderingskurser. Dessa kurser, med nivåer som motsvarar den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR), gör någon student som vill bedriva yrkesutbildning och arbete i Frankrike, för att skaffa sig en nivå av franska tillräcklig för att kommunicera i det dagliga och yrkesliv. Ledda av mycket erfarna tränare i utbildning för asiatiska studenter (Japan, Kina, Korea), kan franska uppgraderings kurser integreras på alla nivåer (A0 stor nybörjare, A1, A2, B1, B2) och fortsätter från nivå B2 som en kurs i professionell Franska, ge de studerande med de språkverktyg som behövs för att uppnå sina mål. Kurserna (A0 stor nybörjare, A1, A2, B1, B2) är baserade på så kallade lärdomarna av "General French" och innehåller även workshops för studenter. Dessa workshops fokusera på att förbättra speci ka färdigheter såsom grammatik, fonetik, skriva, tala och även förberedelse för tentor som DELF / DALF / TCF, etc.... [-]


Standard French Course

Voxea Language School
Campusstudier Heltid 1 - 12 veckor Öppen antagning Schweiz Lausanne

Våra franska kurser är utformade för att stödja människor att öka sin kunskap och flyt. De får lära sig i små grupper om cirka 10 elever, som alla är på liknande nivåer av måluppfyllelse. [+]

Standard French Course Planerat för Progress

Våra franska kurser är utformade för att stödja människor att öka sin kunskap och flyt. De får lära sig i små grupper om cirka 10 elever, som alla är på liknande nivåer av måluppfyllelse.

Lektionerna hålls under dagen, från 8:30 till 00:00 eller 13:00 till 16:30, beroende på graden av studenter.

Deltagare

5-12

NÄR:

Måndag till fredag

8:30 till 12:00 eller 13:00 till 16:30 Fee

CHF 430.-

1 vecka, 20 lektioner

CHF 1610.-

4 veckor, 80 lektioner

CHF 4,300.-

12 veckor, 200 lektioner

[-]

Lära Sig Franska - Kurs

Alpadia Language Schools
Campusstudier Heltid Deltid February 2019 Schweiz Montreux

Vi erbjuder ett varierat utbud av franska språkkurser i våra året skolor. Från standard till intensivkurser, från privatlektioner till examen beredning, Alpadia tillhandahåller lösningar anpassade till våra studenters behov. Vi är en officiell undersökning centrum för TCF examen och är i närheten till regionala DELF / DALF examen platser. [+]

Lär dig franska med Alpadia

Vi erbjuder ett varierat utbud av franska språkkurser i våra året skolor. Från standard till intensivkurser, från privatlektioner till examen beredning, Alpadia tillhandahåller lösningar anpassade till våra studenters behov. Vi är en officiell undersökning centrum för TCF examen och är i närheten till regionala DELF / DALF examen platser.

Lyon, Frankrike

Vår skola ligger i hjärtat av stadens kulturella och festliga livet i Lyon centrum. Den vackra 19-talsbyggnad ligger på ”Presqu'île” (halvön), med utsikt över Rhône och en kort promenad från Saône.

Montreux, Schweiz

Vår skola i Montreux ligger på huvudgatan i utkanten av Genèvesjön. Den vackra strandpromenaden är omgiven av exotiska växter, som bidrar till att göra detta till en av de mest besökta platserna i fransktalande Schweiz.... [-]