Filter
Kurser
Georgien

Sök bland de mest populära kurserna i Georgien 2019

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Georgien är en suverän stat i Kaukasien i Eurasien. Beläget vid kusten av Svarta havet, är det avgränsas i norr och nordost av Ryssland, i söder av Turkiet och Armenien, och i sydöst av Azerbajdzjan.

Kontakta skolor direkt De mest populära kurserna i Georgien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Georgien
Studietyp
Tempo
Georgian Aviation University

Georgian Aviation University initierar utbildningsprocess från oktober 2017 på följande yrkesutbildningar: "Flygutnyttjande av flygplan (kommersiell pilot av helikopter)" ... [+]

Georgian Aviation University initierar utbildningsprocess från oktober 2017 på följande yrkesutbildningar: "Flygutnyttjande av flygplan (kommersiell pilot av helikopter)"; "Underhåll av flygplan (B1.1)" och "Underhåll av flygplan (B.2)

Genomförandet av nämnda yrkesutbildningar blev möjligt efter att Georgian Aviation University blev en tävlande vinnare av Millennium Challenge Account - Georgia (MCA) och Millennium Challenge Corporation (MCC) -projektet Industrial Leased Skills and Workforce Development (ISWD). Inom ramen för projektets genomförande har yrkesutbildningsprogram och utbildningsmaterial utvecklats i enlighet med standarder och krav från Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA)... [-]

Georgien Tbilisi
Augusti 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska