ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland de 3 mest populära kurserna i Ghana 2019

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Ghana ger en bra högskoleutbildning särskilt från den förbättrade föreläsare-elev relation. Ghanas system för utbildning har under de senaste åren lockat en internationell skara studenter. Ghana har 20 universitet med universitetet i Accra som toppuniversitet i hela landet.

Kontakta skolor direkt De mest populära kurserna i Ghana 2019

sökresultat funna Filter

Kurs läsåret utvecklingsstudier

Kulturstudier
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2019 Ghana Cape Coast Vietnam Hội An + 2 fler

Studie utvecklingsstudier ett helt läsår kombinerar Vietnam och Ghana! Först studera utvecklingsstudier en i Vietnam. Då du ryggsäck dig igenom Asien och Afrika till Ghana där du studerar Development Studies 2. Efter att ha avslutat läsåret har du möjlighet att fortsätta på det andra året av kandidatexamen program i utvecklingsstudier vid universitetet i Oslo och Akershus.

Kurs i globala miljöstudier

Kulturstudier
Campusstudier Heltid 1 termin September 2019 Ghana Cape Coast

Denna kurs ger en samhällsvetenskaplig introduktion till de viktigaste områdena inom globala miljöstudier i allmänhet och Västafrika i synnerhet. Den gräver sig in orsakerna till och dynamiken hos miljöutmaningar och dynamik, och olika perspektiv på förvaltning av naturresurser.

Företagsspecifika program

CEIBS Africa
Campusstudier Deltid 1 - 5 dagar September 2019 Ghana Accra

Professionella program som syftar till att passa behoven hos varje organisation. Syftet är att ge högsta ledningen / bolagsledningen / mellanledningar med allmän förvaltning perspektiv, systematisk förvaltning kunskap, ramverk för strategiskt tänkande och händer på hanteringsverktyg.