close

Filter

Visa resultat

Jämför 3 kurser i Gröna studier

En kurs är utformad för att studera ett visst ämne inom ett större område av studien, och det är ett steg på vägen till att tjäna en examen. De flesta kurser består av föreläsningar, tentor och handledning, och sist från ett par dagar till några månader. Du kanske undrar, vad är en kurs i gröna studier? Ett annat namn för kursen är miljöstudier, och den är utformad för att… Läs mer

En kurs är utformad för att studera ett visst ämne inom ett större område av studien, och det är ett steg på vägen till att tjäna en examen. De flesta kurser består av föreläsningar, tentor och handledning, och sist från ett par dagar till några månader.

Du kanske undrar, vad är en kurs i gröna studier? Ett annat namn för kursen är miljöstudier, och den är utformad för att hjälpa eleverna att förstå miljön för att lösa världsproblem. Eleverna lär sig att integrera vetenskap, politik och ekonomi i sin problemlösning för att göra en positiv förändring. Exempel på klass teman är livsmiljön, miljöföroreningar och biologiska resurser och hållbarhet.

Studenter som tar en kurs i gröna studier kommer att få kritiskt tänkande som kommer att gynna många områden i livet. De kommer också att bli engagerade medborgare, och kommer att ha verktygen för effektiv social, ekonomisk och politisk förändring.

För dem som är intresserade i en grön studier Naturligtvis finns det många möjligheter till ett antal internationella universitet. Klasser kan tas personligen eller på nätet, och beroende på programmets löptid, kommer kostnaderna varierar mycket från skola till skola. Det rekommenderas att du forskning ett antal skolor och sedan kontakta varje skola direkt ta reda på vad de specifika kostnaderna kommer att bli.

Studenter som fortsätter på med gröna studier och tjäna sin examen har en uppsjö av karriärmöjligheter framför dem. Vissa möjligheter inkluderar miljöjurister, samhällsplanerare och ideella organisation regissörer. Akademiker kan välja att arbeta i filosofi, politik, utbildning, vetenskap eller kommunikationsfält också. Arbetsgivare inkluderar läroanstalter och federala och statliga myndigheter.

Om du vill utforska de olika kurserna i gröna studier, kan vår omfattande databas hjälpa dig. Det är lätt att tillämpa på nätet för en kurs av intresse.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
School of Sustainability
Milan, Italien

En SOS-certifierad kurs för dem som vill förvärva nödvändiga praktiska färdigheter för att bli Green Buildings-konsulter inom arkitektur och teknik.

En SOS-certifierad kurs för dem som vill förvärva nödvändiga praktiska färdigheter för att bli Green Buildings-konsulter inom arkitektur och teknik. -
Kurser
Heltid
4 veckor
Engelska
Okt 2021
30 Jun 2021
Internet
 
Renewables Academy AG (RENAC)
berlin, Tyskland

Detta tvärvetenskapliga program ger kunskap om olika förnybara energitekniker, utveckling och projektledning, finansiering, stödmekanismer och lönsamhet.

Detta tvärvetenskapliga program ger kunskap om olika förnybara energitekniker, utveckling och projektledning, finansiering, stödmekanismer och lönsamhet. -
Kurser
12 månader
Spansk
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
University Centre of the Westfjords
Ísafjörður, Island

Kursen i Business Incubator kommer att utforska blå / grön ekonomi eller entreprenörskap i marint vattenbruk i arktiska och subarktiska regioner. Studenterna får en inblick i ... +

Kursen i Business Incubator kommer att utforska blå / grön ekonomi eller entreprenörskap i marint vattenbruk i arktiska och subarktiska regioner. Studenterna får en inblick i den senaste tekniken genom föreläsningar och företagsbesök. Läroplanen kommer att fokusera på dagens begränsningar och utmaningar, en introduktion till hållbar resursanvändning och innovativ förvaltning. Deltagarna kommer sedan att arbeta individuellt eller i grupper med en rad idéer, vilket leder till en affärsmodell enligt 'Business Model Canvas' för varje projekt. -
Kurser
Heltid
2 veckor
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här