13 Kurs Program i Grafisk design i Europa for 2024

Kurs Program i Grafisk design i Europa for 2024Filter
    • Prague, Tjeckien

    Heltid

    10 dagar

    På Campus

    Engelsk

    I den här kursen lär du dig allt du behöver för att bli en aspirerande grafisk formgivare.

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 timme

    Distansutbildning

    Engelsk

    En gratis onlinekurs om teorin, Principer och praxis involverade i grafisk design.

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 timme

    Distansutbildning

    Engelsk

    Studera den visuella och grafiska designprocessen såväl som grunderna för grafisk design.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 månader

    På Campus

    Engelsk

    Shillington är en global designskola som skapats av dagens yrkesverksamma för att hjälpa eleverna att utbilda och förändra karriär. På campus i New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne och Brisbane - den snabba, intensiva kursen lär ut de färdigheter som krävs för att lyckas som designer. Den innovativa läroplanen uppmuntrar experiment, kreativt tänkande och problemlösning - allt kopplat till verkliga designöversikter. Shillington behandlar studenter som designers från första dagen och täcker designprinciper, färgteori och typografi grunder. Shillington-studenter utexamineras med en professionell designportfölj och branschrelevant kompetens, som kommer att arbeta för topp kreativa studior, stora varumärken eller lansera sina egna företag - allt inom 3 månader heltid eller 9 månader på deltid (personligt eller online ).

    • Taunton, Storbritannien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med kursen är att hjälpa dig att utveckla den kreativa färdigheter som behövs för att nå framgång i din framtida karriär. Med detta i åtanke, utforskar kursen hur idéer kommuniceras genom språk, bilder och meddelanden.

    • Online

    Heltid, Deltid

    6 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Studera kärnbegreppen grafisk design och lär dig hur du använder professionell designprogramvara i denna gratis onlinekurs.

    • Reykjavík, Island

    På Campus

    Isländska

    Studenterna lär sig att designa och sammanställa material för tryck- och skärmmedier med tonvikt på grafik, grafisk design, multimedia och digital redigering. Eleverna lär sig att använda programvara för bildbehandling, layout och webb.

    • Kastamonu, Turkiet

    Engelsk, Turkiska, Ryska

    Vårt universitet, som syftar till att ha en framstående plats bland nationella och internationella universitet, grundades på grundval av lag nr 5467 den 1 mars 2006.

    • Tekirdağ, Turkiet

    Engelsk, Turkiska

    Grafisk design är en gren av visuell kommunikation som syftar till att lösa problem med visuella element och typografi och effektivt förmedla ett budskap till publiken. Inom de olika visuella kommunikationskanaler som dagens teknik erbjuder har det blivit allt viktigare att förmedla meddelanden till publiken snabbt och tydligt, och det har blivit en nödvändighet i branschen att sticka ut med hjälp av grafisk design.

    • Budapest, Ungern

    Engelsk

    Studenterna lär sig att använda de nödvändiga verktygen för linjär algebra, såsom transformation mellan olika koordinatsystem och några grundläggande resultat i fysik, vissa optiska lagar i synnerhet, tillsammans med principerna för datorgrafik, 2D- och 3D-modellering, animationssystem, etc. i kursen "Datorgrafik"

    • Online United Kingdom

    På Campus

    Engelsk

    De kreativa branscherna är en av Storbritanniens snabbast växande sektorer, och med Highbury får du det stöd du behöver för att få de kunskaper och erfarenheter som krävs för att lyckas.

    • New York, Amerikas förenta stater
    • London, Storbritannien
    • + 1 more

    Deltid

    9 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Design är överallt, så vi trodde att vår kurs borde vara också. Den ursprungliga grafiska designen Bootcamp är nu tillgänglig online - ansluter dig var du än är i världen. Onlinekursen är utformad för att hålla dig engagerad och kopplad till dina klasskamrater och lärare oavsett avstånd. Är du redo att starta din kreativa karriär? Gå med i Global Classroom med Shillingtons nya onlinekurs.

    • Florence, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Ryska

    Programmet är avsett för dem som vill utforma sitt yrke och för dem som syftar till en framgångsrik karriär i en designstudio, reklam eller brandingbyrå ​​och förlag. Man kan också driva en karriär som illustratör eller berättarkonstnär i tecknade film / animationsfilmindustrin.