ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland de 13 mest populära kurserna i Grekland 2019

Universitet och högskolor fastställa sina egna behörighetskrav för högskolestudier, så de varierar stort. Beroende på kursen, kan doktoranden kunna komma in i högre utbildning med en rad olika kvalifikationer. Om du 're ansöker att göra en kurs Foundation Degree, kanske du upptäcker att arbetslivserfarenhet beaktas tillsammans med några kvalifikationer du har. Vissa högskolor och högskolor erbjuder Foundation år som förberedelse för en viss kurs. De brukar don 't resultat i separata kriterier som de helt enkelt kvalificera dig att ange graden själva programmet. Foundation Years aren 't inom räckhåll för alla utbildningar, dock.

Grekland utvecklat sitt utbildningssystem med högre utbildning i toppen. Över 40% av alla greker bor i Aten och det är också där de bästa möjligheterna att bedriva en högre utbildning är. Gränsar till Albanien, Makedonien, Bulgarien och Turkiet, är Grekland en turist pärla med en av världens 's fantastiska stränder.

Kontakta skolor direkt De mest populära kurserna i Grekland 2019

sökresultat funna Filter

Kommersiell pilotlicens (h)

Superior Air
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 36 månader Öppen antagning Grekland Megara + 1 fler

Syftet med den kommersiella piloten licens (H) modulär kurs är att utbilda PPL (H) eller ICAO / JAA pilotillståndshavare till den nivå av färdighet som krävs för att driva enpilots enmotoriska helikoptrar i kommersiell lufttransport. Du kommer också att kunna få EASA CPL (H).

Atpl integrerad

Superior Air
Campusstudier Heltid 16 - 16 månader Öppen antagning Grekland Megara

Vår ATPL integrerad kurs är utformad för att erbjuda utbildning på hög nivå för studenter som vill bli professionella piloter på bara ett år. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att starta den här kursen. Använda state-of-the-art utrustning och flygplan, kommer Superior Air tillhandahålla utbildning på högsta nivå för att främja din kommande flygkarriär.

Flygtid - timme byggnad kurs

Cretan Eagle Aviation
Campusstudier Heltid 1 - 100 öppettider September 2019 Grekland Heraklion

Vi erbjuder Hour Building på C-172R (Diesel) flygplan. Du kan flyga över vackra Kreta (den sydligaste delen av Grekland) och resten av de grekiska öarna och fastlandet med ett urval av mer än 30 grekiska flygplatser med olika väderförhållanden.

Nattbedömning Flygkurs

Cretan Eagle Aviation
Campusstudier Heltid 5 öppettider September 2019 Grekland Heraklion

Nattvärdskursen inkluderar grundskolan, minst 5 timmars flygträning på natten (3 timmar minst dubbelt och 5 tryck

Kurs: Privata Pilotlicens (PPL)

Cretan Eagle Aviation
Campusstudier Internet Heltid 45 - 100 öppettider September 2019 Grekland Heraklion + 1 fler

Inkluderat är 45 timmar minst flygträning. Du måste också skicka 9 skriftliga tentor och ett färdighetstest vid slutet av kursen. Den kan slutföras om 3 månader, förutsatt att du passerar teoretiska tentor vid första försöket, men det kan också ske i din egen takt.

ICAO-easa cpl / ir / MEP övergångsutbildning

Global Aviation
Campusstudier Heltid 10 dagar September 2019 Grekland Pireas

Syftet med kursen är att utbilda en ICAO CPL / IR / MEP hållaren den kompetensnivå som krävs för att göra det möjligt för honom att fungera som co-pilot på flerpilot, flera motor flygplan i kommersiell luftfart, enligt EASA Part-FCL .

ATPL modulkurs

Global Aviation
Campusstudier Heltid 1 - 2 månader September 2019 Grekland Pireas

0 - ATPL (A) Modular är en kombination av kurser. Kursen börjar med privatflygcertifikat (PPL) kurs.

ATPL-kurs

Global Aviation
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 36 månader September 2019 Grekland Pireas + 1 fler

0-ATPL (A) Integrated är en fullständig kurs syftar till att utbilda eleven från noll upp till ATPL fryst och för att få CPL / IR / MEP.

ICAO till EASA konvertering licens

Skies Aviation Academy
Campusstudier Heltid 2 - 3 veckor September 2019 Grekland Thessaloniki

ICAO CPL / ME / IR Conversion Course är utformad för att konvertera alla ICAO yrkeslicens och betyg till EASA yrkeslicens.

Integrerade ATPL med flera besättning samarbete (MCC)

Skies Aviation Academy
Campusstudier Heltid 12 - 14 månader September 2019 Grekland Thessaloniki

EASA integrerade ATPL kurs är utformad för studenter som flyger erfarenhet upp till en frusen ATPL i ungefär 12 till 14 månader, genom att avsluta detta program kommer du att vara berättigad att fungera som en First Officer med ett flygbolag från noll.

ljud tektonik verkstad aten

Space Under
Campusstudier Heltid 1 vecka September 2019 Grekland Athens

Utrymme under organiserar internationella tvärkulturella konventioner, workshops, och samarbetsprojekt för att ta itu med och förstärka skärningspunkterna mellan kreativa

ICAO till EASA konverteringskurs

Olympus Aviation Academy
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid September 2019 Grekland Thessaloniki

Giltig ICAO CPL / IR / MEP

Integrerad noll till ATPL

Olympus Aviation Academy
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid 12 - 14 månader Öppen antagning Grekland Thessaloniki + 1 fler

Olympus Aviation Academy har utvecklat en grundlig integrerat pilot träningsprogram för att få eleverna fram till kunskaper så att de fungerar som co-piloter på enkla och / eller flermotoriga flygplan i kommersiell flygtransport och fortsätta sin karriär inom flyget.