$close

Filter

Visa resultat

Sök bland kurser i Hantering av mat och dryck 2022 i Porto i Portugal

Kurser i juridik är avsedda för dem som vill främja sin personliga utveckling. Oavsett om du tar kurser i ett klassrum eller på nätet finns det en mängd olika specialiserade studieområden. Några av dessa inkluderar reglerande teori, handelsrätt och immaterialrätt.De som vill arbeta i ledande befattningar inom livsmedels- och dryckesindustrin, bland annat i restauranger, hotell, sjukhus o… Läs mer

Kurser i juridik är avsedda för dem som vill främja sin personliga utveckling. Oavsett om du tar kurser i ett klassrum eller på nätet finns det en mängd olika specialiserade studieområden. Några av dessa inkluderar reglerande teori, handelsrätt och immaterialrätt.

De som vill arbeta i ledande befattningar inom livsmedels- och dryckesindustrin, bland annat i restauranger, hotell, sjukhus och andra inrättningar kommer att gynnas av en mat och dryck förvaltning kurs.

Portugal är ett av de varmaste europeiska länder. Högskoleutbildningar är mycket prisvärd. I själva verket Portugal har en av de lägsta levnadskostnader för studenter. Njut av de fantastiska stränderna i Algarve eller de gamla historiens vingslag i huvudstaden Lissabon.

Porto är den näst folkrikaste staden i Portugal efter Lissabon med en befolkning på cirka 1,3 miljoner personer. Universitetet i Porto är toppuniversitet i Portugal som det tjänar studenter från hela Europa och världen i allmänhet. Det finns många andra tekniska högskolor i Porto också.

Be om information Kurser i Hantering av mat och dryck i Porto i Portugal 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Portugal
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Kursen syftar till att utbilda specialiserade seniortekniker för att styra, samordna och kontrollera verksamheten och verksamheten för mat- och dryckstjänster i catering- och ... +

Kursen syftar till att utbilda specialiserade seniortekniker för att styra, samordna och kontrollera verksamheten och verksamheten för mat- och dryckstjänster i catering- och dryckesanläggningar, integrerade eller inte i hotellenheter, vilket säkerställer servicekvalitet, optimeringsresurser och maximerar företagets lönsamhet. -
Kurser
Heltid
2 år
Engelska, Portuguese (Portugal)
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet