Kurs i Helikopterutbildning

Jämför 18 kurser i Helikopterutbildning

En kurs kan referera till en serie klasser som krävs för att få en examen eller certifikat, eller det kan referera till en enda klass. Akademiska kurser som består av en serie klasser kan ta en termin att slutföra eller flera år. Singulära kurser är vanligtvis en akademisk termin.

Vad är en kurs i helikopterträning? Oavsett om du har ambitioner att vara en karriärhelikopterpilot eller bara vill flyga en ny hobby, är privata pilothelikopterkurser ofta ett bra ställe att börja. Kurser är vanligtvis en kombination av flyg och grundskola. Elever tränar vanligtvis en-mot-en med sin instruktör. Varje utbildningsnivå kan bygga upp en studerandes förtroende, kunskap och färdighetsbas. Först lär du dig hur och varför helikopterflygningen. Du kan lära dig att styra flygplanet, hur man tar av och landar samt manövrerar i flygning. När du har slutfört din privata pilotkurs måste du uppnå en kommersiell pilotlicens för att göra en karriär ur den.

Att lära sig att flyga utrustar dig med många värdefulla färdigheter. Du får situationsmedvetenhet som gör dig till en tryggare pilot och bilförare. Du lär dig att tänka på dina fötter och reagera snabbt på omväxlande omständigheter, vilket positivt överensstämmer med andra delar av livet.

Kurser kan erbjudas av olika flygplatser stora och små. Beroende på var kursen erbjuds kan kostnaderna variera mycket. Kontakta den organisation som ansvarar för kursen för mer information om kostnader.

Det finns många karriärer tillgängliga som en helikopterpilot. Flyginstruktörer är nästan alltid efterfrågade. Du måste ta en kurs för att få din instruktörslicens. Du kan erbjuda turer för en mängd olika spännande platser. Turister betalar vanligtvis topp dollar för dessa erfarenheter. Många helikopterpiloter går med i militären eller arbetar som entreprenörer för militären.

Vissa helikopterutbildningar gör att du kan ta grundskolor och simuleringar online, men flygträning kräver att du rapporterar till en viss plats. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer

Flyginstruktörkurser - Helikopter

Eurotech Flight School
Campusstudier Heltid October 2018 Italien Caiolo

Flight Instructor Course kommer att leda dig till en Kvalifikation Vilka rättigheter för att träna studenter för ppl och för typbehörighet på flygplansmotorer. [+]

privilegier

Flyginstruktörskursen leder dig till en Kvalifikation som berättigar till träning av eleverna för Ppl och typtypen för flygplan Single Engine. Flyginstruktören kan träna CPL Student Pilots efter att ha flugit 200 träningstimmar och kan också instruera praktikantinstruktörer efter att ha flugit 500 träningstimmar.

Instrumentell betygsinstruktör kan träna för Ifr-delen av modulära kurser, integrerade kurser och för förlängning på en helikopter med flera motorer om han / hon har tri-kraven.

Typ Betygsinstruktör kan träna för Typ Betygskurser på Me Helicopters.

Förutsättningar

För flyginstruktörer Kandidater: Cpl-innehavare måste ha 250 helikopterflygtimmar, varav 100 timmar som Pic; Ppl innehavare måste ha 200 helikopterflygtimmar som bild och måste också ha passerat Cpl eller Atpl Theory Examination.... [-]


Instrumentell betygskurs på helikopter med flera motorer

Eurotech Flight School
Campusstudier Heltid October 2018 Italien Caiolo

Med denna kurs kommer du att kunna flyga enligt reglerna för instrumentflygning på certifierade helikoptrar. [+]

privilegier

Med denna kurs kommer du att kunna flyga enligt reglerna för instrumentflygning på certifierade helikoptrar.

Förutsättningar

Denna rating kan delta i en privat pilot som håller natten betyg med minst 50 timmars längdleder eller en pilot som utbildar sig för en CPL modulär kurs, en integrerad ATPL kurs eller en pilot som redan innehar en CPL-licens.

Teoretisk kurs

Den teoretiska kursen är densamma som ATPL-kursen för specifika ämnen, med en dispensation för vissa lektionstimmar. För piloter med PPL-licens eller de som har deltagit i en CPL eller APTL-kurs i mer än 5 år är det dock lämpligt att upprepa alla ATPL-teoridelarna för att kunna förberedas bättre (utan extra kostnad).... [-]


Privatpilotlicens - Helikopter

Eurotech Flight School
Campusstudier Heltid 4 månader October 2018 Italien Caiolo

Med Privata Pilotlicensen kan du styra helikoptrar för turism. [+]

privilegier

Med Privata Pilotlicensen kan du styra helikoptrar för turism.

Förutsättningar

För att erhålla flyglicenser måste du inte ha kriminalregister eller straffrättsliga förfaranden i väntan på det.

Även om läkarundersökningen (2 ^ klasscertifiering) inte krävs enligt lag för att starta kursen rekommenderar vi våra studenter att utföra det: giltigheten är fem år för piloter under 40 och två år för piloter över 40 år. Du kan kontakta kostnadsfritt planeringskontoret för att boka den medicinska, vilken måste tas i ett Aeromedical Center (se sidan Allmän information).

Det är nödvändigt att vara 16 år för den första soloflygningen och 17 för det slutliga skicklighetstestet.... [-]


Multi-motor helikoptrar typ betyg

Eurotech Flight School
Campusstudier Heltid October 2018 Italien Caiolo

Dessa betyg gör att du kan flyga med fleramotoriga turbinhelikoptrar. Kursen måste upprepas också för dem som behöver förnyas typ rating som har löpt ut med mer än 3 år. [+]

privilegier

Dessa betyg gör att du kan flyga med fleramotoriga turbinhelikoptrar. Kursen måste också upprepas för dem som behöver förnyas typbehörighet som har löpt ut med mer än 3 år.

Förutsättningar

Denna kurs kan delta av privata och kommersiella piloter som har minst 70 flygtimmar som pilot i kommandot eller studentpilot som deltar i hela ATPL-kursen. För IFR-förlängningen av betyget är det nödvändigt att antingen ha slutfört den första delen av IR-kursen eller redan ha ett IR-certifikat på en annan helikopter.

Teoretisk kurs

Den teoretiska kursen organiseras av akademin.

Praktisk kurs

Planeringskontoret organiserar mötena med instruktörerna för bokning av flygtimmar på begäran.... [-]


Commercial Pilot License - Helikopter

Eurotech Flight School
Campusstudier Heltid October 2018 Italien Caiolo

Med kommersiell pilotlicens för helikopter kan du utföra flygarbeten, kollektivtrafik, träningsflyg och räddningstjänst som professionell pilot. [+]

privilegier

Med kommersiell pilotlicens för helikopter kan du utföra flygarbeten, kollektivtrafik, träningsflyg och räddningstjänst som professionell pilot. Modulkursen (steg för steg) låter dig få den professionella licensen närmar sig den privata licensen. Varje steg kan planeras i olika perioder, i sättet att bygga din egen kurs.

Förutsättningar

För att få flyglicenser måste du inte ha kriminalregister eller straffrättsliga förfaranden.

För att ansöka om en CPL-kurs måste du visa grundläggande kunskaper i matematik och fysik och en bra medvetenhet om det engelska språket som kommer att provas genom en inlämningsexamen före anmälan, PPL-licens och 150 timmars flygminimum.... [-]


Commercial Pilot License - Integrerad kurs - Helikopter

Eurotech Flight School
Campusstudier Heltid 9 månader October 2018 Italien Caiolo

Med kommersiell pilotlicens för helikopter kan du utföra flygarbeten, kollektivtrafik, träningsflyg och räddningstjänst som professionell pilot. Den integrerade kursen tillåter studenten att komma in direkt i helikopternas professionella värld, utan någon form av flygförutsättning. [+]

privilegier

Med kommersiell pilotlicens för helikopter kan du utföra flygarbeten, kollektivtrafik, träningsflyg och räddningstjänst som professionell pilot. Den integrerade kursen tillåter studenten att komma in direkt i helikopternas professionella värld, utan någon form av flygförutsättning.

Förutsättningar

För att få flyglicenser måste du inte ha kriminalregister eller straffrättsliga förfaranden.

För att ansöka om en CPL-kurs måste du visa grundläggande kunskaper i matematik och fysik och en god medvetenhet om det engelska språket som kommer att testas genom en inlämningsexamen före anmälan.

Även om läkarundersökningen (1 ^ klasscertifiering) inte krävs enligt lag för att starta kursen rekommenderar vi dig att utföra det. Du kan kontakta gratis vår Akademins planeringskontor för att boka den medicinska, vilken måste tas i ett Aeromedical Center (se sidan Allmän information). Du måste vara minst 18 år för att utföra det slutliga skicklighetstestet.... [-]


Flygledning Pilot ATPL (H) Distansutbildningskurs

Coptering
Online och Campus-kombinerat Deltid 9 - 24 månader September 2018 Spanien Sabadell

Kursen riktar sig till dem med tidigare flygande erfarenhet som vill få den högsta licensierade yrkesnivån som finns idag. [+]

Kursbeskrivning

Det riktar sig till dem med tidigare flygupplevelse som vill få den maximala licensierade yrkesnivån som finns idag. Kursen kan de ta personer som har privat pilot licens PPL (H) eller kommersiell pilot licens CPL (H).

förutsättningarMinst 17 år gammal.Erkännande läkare klass 1.Att ha en PPL (H) eller CPL (H) licens gällande.Kursens längdFrån 9 till 24 månader beroende på studentens tillgänglighet.

Teoretisk fas - distansundervisning

För piloter som har tillståndet PPL (H): 550 timmar teoretiskt.För licensierade piloter CPL (H): 300 timmars teori.

I följande ämnen:

LuftlagstiftningAllmän kännedom om flygplansstrukturer och systemAllmän kännedom om luftfartygsinstrumentVikt och balansFlygplanering och tillsynPerformance HelicopteroMänsklig prestation och begränsningarMeteorologiNavigeringradionavigationDriftsförfarandenFlight Principleskommunikationer... [-]

EASA integrerad CPL (helikopter)

Bristow Academy
Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Amerikas förenta stater Titusville Storbritannien Chesterfield + 2 fler

Bristow Academy s EASA Integrated CPL (CPL-H) program är utformat för studenter som vill få anställning inom den europeiska flygmarknaden. [+]

Bristow Academy s EASA Integrated CPL (CPL-H) program är utformat för studenter som vill få anställning inom den europeiska flygmarknaden.

Detta program uppfyller minimikravet på 135 timmars flygträning för att möta den flygande erfarenhetskrav i EASA Part FCL 1178/2011 Bilaga 1 tilläggen 3 och 4. Lektionerna börjar i januari, maj och september och är begränsade till 14 elever i varje klass.

certifiering

FAA Private Pilot License (PPL) EASA CPL (CPL-H)

VARAKTIGHET

12 månader

Ungefär. flygtimmar

138,5

* Detta är den genomsnittliga löptiden för programmet. Faktiska varaktighet är baserad på enskild elev lämplighet.

[-]

Professionell helikopterpilot program

Bristow Academy
Campusstudier Heltid 10 månader September 2018 Amerikas förenta stater Titusville Storbritannien Chesterfield + 2 fler

Bristow Academy FAA Professional Pilot Program är en omfattande läroplan mark och flygutbildning som syftar till att utveckla eleverna i professionella piloter. Certifierad Flight Instructor (CFI) och Certified Flight Instructor Instrument (CFII) finns som tilläggskomponenter. Detta program, i samband med CFI och CFII kurser, är godkänd för tillämpning av ett år efter avslutad tillval praktik (OPT). [+]

Bristow Academy FAA Professional Pilot Program är en omfattande läroplan mark och flygutbildning som syftar till att utveckla eleverna i professionella piloter. Certifierad Flight Instructor (CFI) och Certified Flight Instructor Instrument (CFII) finns som tilläggskomponenter. Detta program, i samband med CFI och CFII kurser, är godkänd för tillämpning av ett år efter avslutad tillval praktik (OPT).

certifiering

FAA Private Pilot License (PPL) R44 Transition FAA IFR (IR) FAA CPL (CPL)

VARAKTIGHET

10 månader

Ungefär. flygtimmar

151,5

* Detta är den genomsnittliga löptiden för programmet. Faktiska varaktighet är baserad på enskild elev lämplighet. ... [-]


PBN - Prestationsbaserad navigeringskurs

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Campusstudier Heltid 7 dagar September 2018 Jordanien Amman

Kursen ger deltagarna insikter om prestandabaserade navigation (PBN) -koncept och deras tillämpning för planering och design av PBN-luftrummet, i enlighet med ICAO: s Standards and Recommended Practices (SARPs). [+]

PBN - Prestationsbaserad navigeringskurs

ICAO-kod: 059

Varaktighet: 7 dagar

Beskrivning: Kursen ger deltagarna insikter om prestandabaserade navigation (PBN) -koncept och deras tillämpning för planering och design av PBN-luftrummet, i enlighet med ICAO: s Standards and Recommended Practices (SARPs).

[-]

Integrerad Commercial Pilot CPL (H) Course

Coptering
Campusstudier Heltid Deltid 7 - 10 månader September 2018 Spanien Sabadell + 1 fler

Det riktar sig till personer med ingen tidigare flygupplevelse som vill få professionell licens så fort som möjligt. [+]

Kursbeskrivning

Det riktar sig till personer med ingen tidigare flygupplevelse som vill få professionell licens så fort som möjligt.

förutsättningarMinst 17 år gammal.Erkännande läkare klass 1.Att vara i besittning av titeln Bachillerato eller motsvarande, i fallet med att inte ha studenten kommer att inse en granskning av godkännande av skolan.Kursens längdFrån 7 till 10 månader beroende på studentens tillgänglighet

Teoretisk fas

350 teoretiska timmar där följande ämnen lärs ut:

LufträttAllmän kännedom om flygplanFlight Performance och planeringMänsklig prestation och begränsningarMeteorologiNavigeringradionavigationOperativa procedurerFlight Principleskommunikationer... [-]

Kvalificerade militär pilot bro kurs (qmp)

Horizon International Flight Academy
Campusstudier Heltid 21 veckor September 2018 Förenade arabemiraten Abu Dhabi

Syftet med kursen är att utbilda kvalificerade militära piloter för att erhålla en GCAA CPL (H) licens. [+]

Syftet med kursen

Syftet med kursen är att utbilda kvalificerade militära piloter för att erhålla en GCAA CPL (H) licens.

Kursplan Kursens Teoretiska kunskaper: 300 timmar "Extra" Flygutbildning: 15 timmar Längden på utbildningen: 21 veckor

Struktur Kursens

Kursplanen i QMP (H) Kursen omfattar följande ämnen:

Air Law Allmän luftfartygskunskap inkl. Instrumentation Mass & Balance Flygplanets prestanda Färdplanering human Performance Meteorologi Navigering Radio Navigation operativa procedurer Principer för Flight Kommunikation

Behörighet Möt GCAA Class One medicinsk standard Goda kunskaper i engelska är väntat - ICAO Nivå 3 före börjar kursen och ICAO Nivå 4 på certifikatutfärdande En QMP som har varit på aktiva eller icke-aktiva flygande inom de senaste 12 månaderna GCAA medicinskt intyg klass 1 Har framgångsrikt slutfört en kurs i militär / polis marken och flygutbildningen och fått vingar av Försvarsmakten Besitter minst 500 totala antal flygtimmar, varav den flygande erfarenhet registrerats under militär / polisen flygutbildning måste uppfylla följande: 100 flygtimmar måste vara befälhavaren timmar; 20 flygtimmar måste vara längdåkning under ledning; 10 flygtimmar måste vara instrument enligt instruktion eller instrument rating, 40 flygtimmar av instrument enligt instruktion; 5 flygtimmar på natten En militär / polis pilot kommer endast att vara berättigade till ett ATPL om han har mer än 500 flygtimmar på flerpilotsbesättning transportflygplan En militär pilot ska vara skyldiga att uppfylla de luftfartserfarenhetskrav i licensen som de söker. Erfarenheterna ska uppfylla de särskilda timmar som krävs enligt kategori (t.ex. instrument, natt, längdåkning etc.) [-]

Kombinerad faa / EASA professionell pilot program (helikopter)

Bristow Academy
Campusstudier Heltid 20 månader September 2018 Amerikas förenta stater Titusville Storbritannien Chesterfield + 2 fler

Bristow Academy kombinerade FAA / EASA Professional Pilot Program ger fullständig europeisk certifiering genom att kombinera EASA CPL (H) träning med FAA utbildningskomponenter. Denna kurs är godkänd för tillämpning av ett år efter avslutad tillval praktik (OPT). [+]

Bristow Academy kombinerade FAA / EASA Professional Pilot Program ger fullständig europeisk certifiering genom att kombinera EASA CPL (H) träning med FAA utbildningskomponenter. Denna kurs är godkänd för tillämpning av ett år efter avslutad tillval praktik (OPT).

certifiering

FAA Private Pilot License (PPL) FAA CPL (CPL) FAA IFR (IR) EASA CPL (CPL-H) FAA certifierad Flight Instructor (CFI) FAA certifierad Flight Instructor instrumentet (CFII)

VARAKTIGHET

20 månader

Ungefär. flygtimmar

216,2

* Detta är den genomsnittliga löptiden för programmet. Faktiska varaktighet är baserad på enskild elev lämplighet.

[-]

Privat Pilot PPL (H) Kurs

Coptering
Online och Campus-kombinerat Deltid 4 - 6 månader September 2018 Spanien Sabadell

Det riktar sig till personer utan tidigare flygupplevelse som vill flyga för sport eller underhållning. Denna kurs är också en bas för efterföljande förvärv av andra betyg som Commercial Pilot License CPL (H) och andra licenser. [+]

Kursbeskrivning

Det riktar sig till personer utan tidigare flygupplevelse som vill flyga för sport eller underhållning.

Denna kurs är också en bas för efterföljande förvärv av andra betyg som Commercial Pilot License CPL (H) och andra licenser.

förutsättningarVar minst 17 år gammalErkännande medicinska klass 2 uppdateradKursens längdFrån 4 till 6 månader beroende på den tid som studenten spenderar och deras tillgänglighet.

Teoretisk fasdistansundervisning

100 timmars teori där dessa ämnen lärs ut:

Lufträtt och ATC-förfaranden *Allmän kännedom om flygplanFlight Performance och planeringMänskliga faktorer och flygmedicin *Meteorologi*Flight PrinciplesKommunikation och radio *Navigering*Operativa förfaranden... [-]

Flygplan och helikopter privat flygcertifikat PPL (A) (h)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Campusstudier Heltid September 2018 Litauen Vilnius

Syftet med Private Pilot PPL (A) -kursen är att utbilda eleven att flyga på ett säkert och effektivt under visuellflygreglerna. [+]

PPL (A) - Privat flygcertifikat BESKRIVNING

Syftet med Private Pilot PPL (A) -kursen är att utbilda eleven att flyga på ett säkert och effektivt under visuellflygreglerna. Till studenter som framgångsrikt har klarat teori tentor och flygprov Luftfartsverket (CAA) ger privat flygcertifikat. Innehavaren av PPL licens får rätt att flyga som pilot befälhavare eller biträdande pilot på flygplan som är registrerade i ett flygcertifikat.

ÄMNEN Air lag och operativa förfaranden Aircraft General Knowledge Navigation Flyghandboken kommunikation Principer för Flight Meteorologi Prestanda och färdplanering Människans förutsättningar och begränsningar KRAV Minimiålder: En sökande till ett PPL (A) ska vara minst 17 år gammal Medicinsk lämplighet: En sökande till ett PPL (A) ska inneha ett giltigt klass 1 eller klass 2 läkarintyg. PRIVAT CPL - PPL: TIME / TIMMAR Flyg med Cessna 150/152 (41 timmar) 41 Flyg med simulator (4 timmar) 4 Privat pilot teori * 100 Läromedel (Oxford böcker) Flyg examen med CAA inspektör 01:30 ... [-]