Filter
Kurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 29 kurser i Hotell och turism

Om du har en känsla för organisation och kärleksresa, kan du njuta av en kurs i turism och gästfrihet. Att ta en klass kan ge dig en kunskapsbas som hjälper dig att bestämma rätt väg för dig och att utmärka sig inom rese- och gästbranschen.

Vad är en kurs i turism och gästfrihet? Den här klassen utrustar dig med de lednings-, marknadsförings- och operativa färdigheter som krävs för att framgångsrikt kunna uppnå en position inom rese- eller gästfrihetsarenorna. Att båda branscher drar olika aspekter från flera andra områden, kommer att delta i en tvärvetenskaplig studieperiod.

Med sin starka mångsidighet kan du få flera fördelaktiga färdigheter och tillämplig kunskap genom en kurs i resor och gästfrihet. Du kan tillämpa kunskap och förmågor till olika branscher, särskilt inom resor, gästfrihet och kundservice. Du får också en stark kunskap om operativ ledning, som kan hjälpa dig i vilket område du bedriver.

Det finns ingen uppsättning kostnad för en turism och gästfrihet kurs; Priset varierar beroende på några olika faktorer. Din geografiska plats, den specifika institutionen du väljer, och huruvida du studerar på campus eller inte, är alla faktorer som kan påverka kursens kostnad.

Möjligheterna är nästan obegränsade med en kursstudie inom turism och gästfrihet. Naturligtvis bedriver vissa studenter karriär med resebyråer, medan andra tenderar att utmärka sig i ledande befattningar inom livsmedelsindustrin. Med sina nära band till kundservice, marknadsföring och försäljning befinner sig vissa individer i välmående karriärer inom marknadsföring och försäljningsställen för loger, klubbar, restauranger, kasinon och andra stora arenor.

Med möjligheten som öppnas genom en kurs i turism och gästfrihet är det definitivt ett beslut värt att överväga. Du kan hitta några bra alternativ för kursstudie. För att få mer information och att ansöka om en kurs, sök efter programmet nedan och kontakta den behöriga skolans antagningskontor direkt genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

29 Resultat i Hotell och turism

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain

En termin utomlands är mer än ett akademiskt äventyr, det är en upplevelse som kan berika ditt liv och förändra din karriärväg. Många elever, särskilt från Kanada och USA ... [+]

De mest populära kurserna i Hotell och turism. [-]
Spanien Marbella
September 2019
Heltid
20 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Glion Institute of Higher Education

Glion Summer Experience erbjuder en förstklassig introduktion till världen av lyxig gästfrihet. ... [+]

Glion Summer Experience erbjuder en förstklassig introduktion till världen av lyxig gästfrihet och en smak av kandidatexamen med ett urval av tre semesterkurser.

Lär dig vad som krävs för att hantera ett internationellt företag genom workshops och fältresor till världsberömda gästfrihetsföretag, inklusive ett besök på en lyxanläggning och en turné på en främsta sportarena.

Du kommer fram till födelseplatsen för gästfrihet - Schweiz. Här lär du dig praktiska färdigheter inom kök, service och rum, besök lokala sevärdheter och se först hand hur schweizisk choklad görs.... [-]

Schweiz Montreux
Juli 2019
Engelska
Heltid
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Glion Institute of Higher Education London

Våra sommarupplevelse kurser är utformade för att introducera dig till kärnan i gästfrihet. ... [+]

De mest populära kurserna i Hotell och turism.

Glion Summer Experience erbjuder en förstklassig introduktion till världen av lyxig gästfrihet och en smak av kandidatexamen med ett urval av tre semesterkurser.

London - en vecka kurs. Lär dig vad som krävs för att hantera ett internationellt företag genom workshops och fältresor till världsberömda gästfrihetsföretag, inklusive ett besök på en lyxanläggning och en turné på en främsta sportarena.

Glion - en vecka kurs. Du kommer fram till födelseplatsen för gästfrihet - Schweiz. Här lär du dig praktiska färdigheter inom kök, service och rum, besök lokala sevärdheter och se först hand hur schweizisk choklad görs.... [-]

Storbritannien London
Juli 2019
Engelska
Heltid
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Bygg ditt förtroende för engelska på Les Roches! Våra studenter utvecklar en hög grad av flyt i både affärs- och informell engelska under studierna. ... [+]

PROGRAMÖVERSIKT Vårt förberedande program för gästfrihet förbereder dig att tillgodose engelskspråkliga krav för att komma in på ditt doktorand- eller doktorandutbildningsprogram på Les Roches Jin Jiang. Programmet kommer att placera dig på en lämplig programnivå enligt din existerande nivå engelska, och den totala programvaraktigheten beror på din engelska nivå. Kurser är inriktade på intensivt engelska lärande i små grupper och viktiga aspekter av gästfrihet engelska introduceras.

Hospitality Preparatory Program (HPP) syftar också till att introducera studenter till gästfrihet, öka sin kulturella medvetenhet för att förbereda vidare studier på Les Roches Jin Jiang när de går med i huvudprogrammet.... [-]

Kina Shanghai
September 2019
Engelska
Heltid
9 - 27 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Tech Center

Gästfrihetsbranschen omfattar hotell, orter, restauranger, kryssningar, kongresscenter, nöjesparker, privata klubbar och många andra företag inom turistbranschen. ... [+]

Översikt

Gästfrihetsbranschen omfattar hotell, orter, restauranger, kryssningar, kongresscenter, nöjesparker, privata klubbar och många andra företag inom turistbranschen. I det här 600-timmarsprogramet lär du dig grundläggande färdigheter som kontorsarbete, hushållsarbete och hantering av lokaler och mat och dryck. Låt oss börja!

Hur mycket kostar detta program mig? *Undervisning och avgifter: $ 11,960Böcker och tillbehör: $ 535På campusrummet

* Mängderna som visas ovan inkluderar kostnader för hela programmet, förutsatt att normal tid är färdig. Observera att denna information kan komma att ändras.

Vilka finansieringsalternativ finns tillgängliga för att hjälpa mig att betala för detta program?... [-]
Amerikas förenta stater New York White Plains
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
6 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
European School of Economics

Det professionella programmet inom gästfrihet och turismsledning vid European School of Economics ger en stark grund i kunskapen och verktygen i affärer och ledning som ä ... [+]

Det professionella programmet inom gästfrihet och turismsledning vid European School of Economics ger en stark grund i kunskapen och verktygen i affärer och ledning som är nödvändiga för att utmärka sig i detta främsta tillväxtområde. Deltagarna kommer att utforska turismens och gästfrihetens ekonomiska inverkan i en rad internationella sammanhang och överväga de sociala, kulturella, ekonomiska och politiska faktorer som påverkar industrin.

Detta program kommer att undersöka djupt rollen som Customer Service, Personal Management, Hospitality Management och International Marketing and Tourism. Deltagarna kommer att kunna analysera och utvärdera de policyer och principer som bäst främjar en kundfokuserad kultur och lär sig hur man framgångsrikt kan hantera ett lag för att uppnå detta mål. Deltagarna kommer också att utveckla de färdigheter som gör det möjligt för dem att förutsäga potentiella trender och fallgropar inom branschen och utforma och utveckla effektiva strategier för att anpassa sina marknadsföringsstrategier i enlighet därmed.... [-]

Italien Rome Spanien Madrid Storbritannien London Milan Florence  + 4 Mer
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kasa High School

Kasa High School är vår sekundära högstadium grundad 1961. Vi accepterar utländska elever från 16 år och upp till 20 år som har slutfört 10: e klassen, gymnasiet i sitt l ... [+]

De mest populära kurserna i Hotell och turism. Hotel Management and Catering Supervision

(för elever)

Utländska elever från 17 och en halv till 21 år kommer att accepteras under Hotel Management and Catering Supervision. Det är ett utmärkt tillfälle för sökande som vill fortsätta sina studier på gästfrihetsområdet och senare utveckla en karriär inom gästbranschen.

Kasa High School är en privat utbildningsinstitution på Cypern med licens för gymnasieutbildning.

Skolförlängare tilldelas ett skola lämnar certifikat och de kan anmäla sig till någon högskola eller universitet för vidare studier.

Inträdet är öppet varje januari, juni och oktober.... [-]

Cypern Nicosia
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
IUBH Fernstudium

Vårt certifikat program i företagsekonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) kan du på bara tre terminer en utmärkt utbildning och Utbildning på univer ... [+]

Vårt certifikat program i företagsekonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) kan du på bara tre terminer en utmärkt utbildning och Utbildning på universitetsnivå. Du kan också branschspecifika valbara moduler dig i önskad ämnesområde att specialisera sig och kommer att utbildas som en specialist i samband med träning i hotel management, event management och turism management.

Hos oss får du studie i bara tre terminer, med stöd av Vodcasts, videoföreläsningar, handledare och tryckta och digitala tränings skript - oavsett var du befinner dig rakt.

Fakta om utbildning i företagsekonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) Examen: Business Administration / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) Träningstid: antingen 3, 4 eller 6 termin Utbildningsmodell: Studera på nätet Språk: Tyska Prövotid: 4 veckor Förlängning: gratis Krav: Utan mottagandet av ECTS punkter: Utan mottagandet av ECTS punkter: min. 2-årig yrkesutbildning eller 3 års yrkeserfarenhet; Vid mottagandet av högskolepoäng (tekniska) gymnasieexamen eller avslutade herres certifikat eller sinne. 2 års studier med tre års yrkeserfarenhet Ackreditering: ZFU (nr 286117:e) Träning Start: helst Certifiering: Certificate 2-stegsmodell ... [-]
Tyskland Bad Honnef
Öppen antagning
Tysk
Heltid
Deltid
18 - 36 månader
Internet
Läs mer på svenska
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Läroplanen i denna avdelning är baserad på en nästan uteslutande lärande kök. de mest klassiska teknikerna kommer att studeras och det mest avantgardistiska skapelse. All ... [+]

titrering uppgifterKval: Expert TitelSyftar till att yrkesverksamma som vill återställa öka din karriär med en utbildning på högsta nivåVaraktighet: 3 månader (februari 18 till 18 maj)Totalt timmar: 240HHp: 17 hpPris: 2.200 €Lärde: måndag och tisdagErbjuds i: SpanskaDet lärs ut i: Castellón (Spanien)presentation

Gräver i den tekniska

Läroplanen i denna avdelning är baserad på en nästan uteslutande lärande kök. de mest klassiska teknikerna kommer att studeras och det mest avantgardistiska skapelse. Allt detta för en perfekt behandling av råmaterialet från pre-utveckling till färdigställande av en maträtt. Programmet kommer att pågå i 3 månader.

Ett team av de bästa... [-]

Spanien Castellón de la Plana
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
MISS - Marbella International Spanish School

Kursen riktar sig till företagare, arbetstagare inom gästbranschen, turism, catering och alla som söker arbete i gästbranschen som avser att skaffa sig den nödvändiga kun ... [+]

Engelska Kurs för turism Catering och gästfrihet

Kursen är 40 timmar och är uppdelad i 4 timmar i veckan över 2 dagar.

Mottagare: Kursen riktar sig till företagare, arbetstagare inom gästbranschen, turism, catering och alla som söker arbete i gästbranschen som avser att skaffa sig den nödvändiga kunskapen för engelska färdigheter.

Kursbeskrivning och prisVaraktighet

Tränare: Sofía Montes López-Menchero

Studier och utbildning: Diplom i affärs- och turistaktiviteter

Professionell erfarenhet: Lärare specialiserad på hotell, turism och restaurering. Med mer än 20 års erfarenhet inom hotellbranschen och erfarenhet i stora hotellkedjor utomlands.

Engelska och spanska lärare vid MISS Språkakademin.Trainer av engelska och turism seminarier.Trainer på HEC Marbella för studenter av diplom och BBA (den amerikanska hotellets globala akademiska partnerInnehållet i vår kurs... [-]
Spanien Marbella
Öppen antagning
Engelska
Heltid
40 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master of Hotel Management är idealisk för båda karriärväxlarna som vill flytta till gästfrihet och för karriärklättrare som redan är på fältet och vill snabbt spåra sin ... [+]

Nyckelfakta

Förutom sitt 60 hp hospitality-business-orienterade akademiska program, erbjuder den en unik professionell induktionsmodul där studenterna spenderar en 4 veckorsperiod i ett praktiskt program på skolans hotell.

Med vår utbildning involverar vi eleverna i att utöva både personlig, teknisk och professionell problemlösning. Vi förbereder dem för det dynamiska ledarskapet som de måste utöva som företagsledare.

Med oss ​​lär de sig självständigt, objektivt och systematiskt. Detta kommer att återspeglas i de slutliga sociala och ekonomiska resultaten av varje år i det företag där de arbetar.

Vårt träningsprogram innehåller industriledningar från kända internationella hotellchefer från utmärkta hotellkedjor, så att våra studenter kan lära sig om de senaste trenderna i gästfrihet.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
8 - 14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en certifierad specialist, träna i de bästa företagen och arbeta på vad du vill ... [+]

Beskrivning av kursen på Hotel Governor i MadridKänna allt arbete som utförs av en hotellstyrande.Vet hur man styr och hanterar uppgiften för de olika anställda i anläggningen.Få uppfattningar om egenskaperna hos möbler och dekoration.Lär dig renlighet och ordningsteknik både i rummen och i hotellets allmänna utrymmen.Granska och kontrollera allt som direkt påverkar hotellets effektivitet.

Alla de som vill arbeta som hotellchefer och även de som för närvarande håller sådana positioner på hotell, bostäder, lägenheter etc., och vill studera och utöka sin kunskap och erfarenhet inom det professionella området.

PRAKSIS I 4 OCH 5 STAR HOTELL. AKTIV ARBETSSAK

I slutet kommer du att ha titeln Hotel Governor, och motsvarande certifikat. Du har rätt till 160 timmars praktik inom företag inom sektorn, med reella chanser att få jobb.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Online Business School

Förbered dig för en spännande karriär inom gästbranschen genom online-kursen Hotel Management. Studenter på vår online Hospitality Management program kommer att genomföra ... [+]

Förbered dig för en spännande karriär inom gästbranschen genom online-kursen Hotel Management.

Studenter på vår online Hospitality Management program kommer att genomföra en nivå 4/5 240-kreditkurs , utformad för att förbereda studenterna med de färdigheter som behövs för att vara en kompetent anställd inom gästfrihetsbranschen. Under hotellledningsprogrammet kommer studenterna att ha möjlighet att få tillgång till handledare och webinars, ett socialt lärandeforum och ytterligare material som hjälper till att slutföra sina examensbevis.

Varje modul består av 40 guidade läromgångar med ytterligare 30-50 timmars valfria valfria material som består av rekommenderade övningar, rekommenderade mätningar, Internetresurser och självtestning.... [-]

Storbritannien Coventry
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
700 - 1800 timmar
Internet
Läs mer på svenska
OSTELEA | Distancia

Turistföretagets överordnade program svarar på detta sätt på ett sätt som deltagarna kan känna till de viktigaste områdena i turistsektorn och dess nuvarande trender. ... [+]

Turismsektorn är en av huvudmotorerna för ekonomisk utveckling och sysselsättning, både företag som är direkt kopplade till sektorn och andra företag som förstår att deras verksamhet eller en del av den kan kopplas till turismsektorn och turisten som en möjlig kund .

Turistföretagets överordnade program svarar på detta sätt på ett sätt som deltagarna kan känna till de viktigaste områdena i turistsektorn och dess nuvarande trender.

Genom att gå igenom de olika funktionella områdena i företaget, men alltid med hänsyn till sektorn och den möjliga kunden som den adresseras till, kommer deltagarna i det högre programmet att utveckla färdigheter för förvaltning och förvaltning av företag som fokuserar på sektorn.... [-]

Spanien Madrid Barcelona Spain Online
September 2019
Spansk
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
International Career Institute

Gästfrihet och hotel management kurs av ICI utmärker bland annat när det gäller att tillhandahålla utbildning av hög kvalitet på ett snabbt och bekvämt sätt. Få de kunska ... [+]

Gästfrihet och hotel management kurs av ICI utmärker bland annat när det gäller att tillhandahålla utbildning av hög kvalitet på ett snabbt och bekvämt sätt. Få de kunskaper du behöver för att starta en karriär inom detta mördande industrin utan att sprita ut massor och väntar i flera år tills du får en certifiering.

Kursupplägg

Vi är stolta över vår gästfrihet och hotell management kurs. Den är utvecklad av ledare i branschen och uppdateras regelbundet för att ge den mest up-to-date information.

Inledning Organisationen av Hotel arbetsplatsen Personalhantering i hotell Control Systems Front Desk Management (mottagning) Service rum och allmänna rengöring Byggnad och Facility Management Aktiviteter Hantering Mat Service Karriärmöjligheter ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska