Filter
Kurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 33 kurser i Hotell och turism

Om du har en känsla för organisation och kärleksresa, kan du njuta av en kurs i turism och gästfrihet. Att ta en klass kan ge dig en kunskapsbas som hjälper dig att bestämma rätt väg för dig och att utmärka sig inom rese- och gästbranschen.

Vad är en kurs i turism och gästfrihet? Den här klassen utrustar dig med de lednings-, marknadsförings- och operativa färdigheter som krävs för att framgångsrikt kunna uppnå en position inom rese- eller gästfrihetsarenorna. Att båda branscher drar olika aspekter från flera andra områden, kommer att delta i en tvärvetenskaplig studieperiod.

Med sin starka mångsidighet kan du få flera fördelaktiga färdigheter och tillämplig kunskap genom en kurs i resor och gästfrihet. Du kan tillämpa kunskap och förmågor till olika branscher, särskilt inom resor, gästfrihet och kundservice. Du får också en stark kunskap om operativ ledning, som kan hjälpa dig i vilket område du bedriver.

Det finns ingen uppsättning kostnad för en turism och gästfrihet kurs; Priset varierar beroende på några olika faktorer. Din geografiska plats, den specifika institutionen du väljer, och huruvida du studerar på campus eller inte, är alla faktorer som kan påverka kursens kostnad.

Möjligheterna är nästan obegränsade med en kursstudie inom turism och gästfrihet. Naturligtvis bedriver vissa studenter karriär med resebyråer, medan andra tenderar att utmärka sig i ledande befattningar inom livsmedelsindustrin. Med sina nära band till kundservice, marknadsföring och försäljning befinner sig vissa individer i välmående karriärer inom marknadsföring och försäljningsställen för loger, klubbar, restauranger, kasinon och andra stora arenor.

Med möjligheten som öppnas genom en kurs i turism och gästfrihet är det definitivt ett beslut värt att överväga. Du kan hitta några bra alternativ för kursstudie. För att få mer information och att ansöka om en kurs, sök efter programmet nedan och kontakta den behöriga skolans antagningskontor direkt genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

33 Resultat i Hotell och turism

Glion Institute of Higher Education London

Våra sommarupplevelse kurser är utformade för att introducera dig till kärnan i gästfrihet. ... [+]

De mest populära kurserna i Hotell och turism.

Glion Summer Experience erbjuder en förstklassig introduktion till världen av lyxig gästfrihet och en smak av kandidatexamen med ett urval av tre semesterkurser.

London - en vecka kurs. Lär dig vad som krävs för att hantera ett internationellt företag genom workshops och fältresor till världsberömda gästfrihetsföretag, inklusive ett besök på en lyxanläggning och en turné på en främsta sportarena.

Glion - en vecka kurs. Du kommer fram till födelseplatsen för gästfrihet - Schweiz. Här lär du dig praktiska färdigheter inom kök, service och rum, besök lokala sevärdheter och se först hand hur schweizisk choklad görs.... [-]

Storbritannien London
July 2019
Heltid
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Glion Institute of Higher Education

Glion Summer Experience erbjuder en förstklassig introduktion till världen av lyxig gästfrihet. ... [+]

Glion Summer Experience erbjuder en förstklassig introduktion till världen av lyxig gästfrihet och en smak av kandidatexamen med ett urval av tre semesterkurser.

Lär dig vad som krävs för att hantera ett internationellt företag genom workshops och fältresor till världsberömda gästfrihetsföretag, inklusive ett besök på en lyxanläggning och en turné på en främsta sportarena.

Du kommer fram till födelseplatsen för gästfrihet - Schweiz. Här lär du dig praktiska färdigheter inom kök, service och rum, besök lokala sevärdheter och se först hand hur schweizisk choklad görs.... [-]

Schweiz Montreux
July 2019
Heltid
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain

En termin utomlands är mer än ett akademiskt äventyr, det är en upplevelse som kan berika ditt liv och förändra din karriärväg. Många elever, särskilt från Kanada och USA ... [+]

De mest populära kurserna i Hotell och turism. [-]
Spanien Marbella
September 2019
Heltid
20 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Bygg ditt förtroende för engelska på Les Roches! Våra studenter utvecklar en hög grad av flyt i både affärs- och informell engelska under studierna. ... [+]

PROGRAMÖVERSIKT Vårt förberedande program för gästfrihet förbereder dig att tillgodose engelskspråkliga krav för att komma in på ditt doktorand- eller doktorandutbildningsprogram på Les Roches Jin Jiang. Programmet kommer att placera dig på en lämplig programnivå enligt din existerande nivå engelska, och den totala programvaraktigheten beror på din engelska nivå. Kurser är inriktade på intensivt engelska lärande i små grupper och viktiga aspekter av gästfrihet engelska introduceras.

Hospitality Preparatory Program (HPP) syftar också till att introducera studenter till gästfrihet, öka sin kulturella medvetenhet för att förbereda vidare studier på Les Roches Jin Jiang när de går med i huvudprogrammet.... [-]

Kina Shanghai
September 2019
Heltid
9 - 27 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master of Hotel Management är idealisk för båda karriärväxlarna som vill flytta till gästfrihet och för karriärklättrare som redan är på fältet och vill snabbt spåra sin ... [+]

Nyckelfakta

Förutom sitt 60 hp hospitality-business-orienterade akademiska program, erbjuder den en unik professionell induktionsmodul där studenterna spenderar en 4 veckorsperiod i ett praktiskt program på skolans hotell.

Med vår utbildning involverar vi eleverna i att utöva både personlig, teknisk och professionell problemlösning. Vi förbereder dem för det dynamiska ledarskapet som de måste utöva som företagsledare.

Med oss ​​lär de sig självständigt, objektivt och systematiskt. Detta kommer att återspeglas i de slutliga sociala och ekonomiska resultaten av varje år i det företag där de arbetar.

Vårt träningsprogram innehåller industriledningar från kända internationella hotellchefer från utmärkta hotellkedjor, så att våra studenter kan lära sig om de senaste trenderna i gästfrihet.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
8 - 14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kasa High School

Kasa High School är vår sekundära högstadium grundad 1961. Vi accepterar utländska elever från 16 år och upp till 20 år som har slutfört 10: e klassen, gymnasiet i sitt l ... [+]

Hotel Management and Catering Supervision

(för elever)

Utländska elever från 17 och en halv till 21 år kommer att accepteras under Hotel Management and Catering Supervision. Det är ett utmärkt tillfälle för sökande som vill fortsätta sina studier på gästfrihetsområdet och senare utveckla en karriär inom gästbranschen.

Kasa High School är en privat utbildningsinstitution på Cypern med licens för gymnasieutbildning.

Skolförlängare tilldelas ett skola lämnar certifikat och de kan anmäla sig till någon högskola eller universitet för vidare studier.

Inträdet är öppet varje januari, juni och oktober.... [-]

Cypern Nicosia
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
IUBH Fernstudium

Vårt certifikat program i företagsekonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) kan du på bara tre terminer en utmärkt utbildning och Utbildning på univer ... [+]

Vårt certifikat program i företagsekonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) kan du på bara tre terminer en utmärkt utbildning och Utbildning på universitetsnivå. Du kan också branschspecifika valbara moduler dig i önskad ämnesområde att specialisera sig och kommer att utbildas som en specialist i samband med träning i hotel management, event management och turism management.

Hos oss får du studie i bara tre terminer, med stöd av Vodcasts, videoföreläsningar, handledare och tryckta och digitala tränings skript - oavsett var du befinner dig rakt.

Fakta om utbildning i företagsekonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) Examen: Business Administration / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) Träningstid: antingen 3, 4 eller 6 termin Utbildningsmodell: Studera på nätet Språk: Tyska Prövotid: 4 veckor Förlängning: gratis Krav: Utan mottagandet av ECTS punkter: Utan mottagandet av ECTS punkter: min. 2-årig yrkesutbildning eller 3 års yrkeserfarenhet; Vid mottagandet av högskolepoäng (tekniska) gymnasieexamen eller avslutade herres certifikat eller sinne. 2 års studier med tre års yrkeserfarenhet Ackreditering: ZFU (nr 286117:e) Träning Start: helst Certifiering: Certificate 2-stegsmodell ... [-]
Tyskland Bad Honnef
Öppen antagning
Heltid
Deltid
18 - 36 månader
Online
Läs mer på svenska
Culinary Tech Center

Gästfrihetsbranschen omfattar hotell, orter, restauranger, kryssningar, kongresscenter, nöjesparker, privata klubbar och många andra företag inom turistbranschen. ... [+]

Översikt

Gästfrihetsbranschen omfattar hotell, orter, restauranger, kryssningar, kongresscenter, nöjesparker, privata klubbar och många andra företag inom turistbranschen. I det här 600-timmarsprogramet lär du dig grundläggande färdigheter som kontorsarbete, hushållsarbete och hantering av lokaler och mat och dryck. Låt oss börja!

Hur mycket kostar detta program mig? *Undervisning och avgifter: $ 11,960Böcker och tillbehör: $ 535På campusrummet

* Mängderna som visas ovan inkluderar kostnader för hela programmet, förutsatt att normal tid är färdig. Observera att denna information kan komma att ändras.

Vilka finansieringsalternativ finns tillgängliga för att hjälpa mig att betala för detta program?... [-]
Amerikas förenta stater New York White Plains
Öppen antagning
Heltid
Deltid
6 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Outward Bound Costa Rica

För att verkligen överleva utomhus behöver du mer än rätt kompetens. Du måste också vara en sann ledare, utrustad med grundläggande utbildning i räddningstjänst och vildm ... [+]

För att verkligen överleva utomhus behöver du mer än rätt kompetens. Du måste också vara en sann ledare, utrustad med grundläggande utbildning i räddningstjänst och vildmarksjukvård. Du kommer att lära dig mer om detta och mer genom en rolig semester med Outward Bound Costa Rica !

Utbilda sig på att bli en utomhusproffs, vilket hjälper dig att förvärva nödvändiga ledarskapsförmåga i naturen. Med vår ledarskapssemester kommer du att lära dig att styra flottar ner rasande floder, organisera räddningar, skapa belysningssystem, ledgrupper genom regnskogen, ge vildmarken vård och dyka i världsklassens fläckar. Engagera med lokalbefolkningen som lär dig att överleva i Costa Rica djungeln.... [-]

Costa Rica Cartago
September 2019
Heltid
1 termin
Campusstudier
Läs mer på svenska
Online Business School

Förbered dig för en spännande karriär inom gästbranschen genom online-kursen Hotel Management. Studenter på vår online Hospitality Management program kommer att genomföra ... [+]

Förbered dig för en spännande karriär inom gästbranschen genom online-kursen Hotel Management.

Studenter på vår online Hospitality Management program kommer att genomföra en nivå 4/5 240-kreditkurs , utformad för att förbereda studenterna med de färdigheter som behövs för att vara en kompetent anställd inom gästfrihetsbranschen. Under hotellledningsprogrammet kommer studenterna att ha möjlighet att få tillgång till handledare och webinars, ett socialt lärandeforum och ytterligare material som hjälper till att slutföra sina examensbevis.

Varje modul består av 40 guidade läromgångar med ytterligare 30-50 timmars valfria valfria material som består av rekommenderade övningar, rekommenderade mätningar, Internetresurser och självtestning.... [-]

Storbritannien Coventry
Öppen antagning
Heltid
Deltid
700 - 1800 öppettider
Online
Läs mer på svenska
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en certifierad specialist, träna i de bästa företagen och arbeta på vad du vill ... [+]

Beskrivning av kursen på Hotel Governor i MadridKänna allt arbete som utförs av en hotellstyrande.Vet hur man styr och hanterar uppgiften för de olika anställda i anläggningen.Få uppfattningar om egenskaperna hos möbler och dekoration.Lär dig renlighet och ordningsteknik både i rummen och i hotellets allmänna utrymmen.Granska och kontrollera allt som direkt påverkar hotellets effektivitet.

Alla de som vill arbeta som hotellchefer och även de som för närvarande håller sådana positioner på hotell, bostäder, lägenheter etc., och vill studera och utöka sin kunskap och erfarenhet inom det professionella området.

PRAKSIS I 4 OCH 5 STAR HOTELL. AKTIV ARBETSSAK

I slutet kommer du att ha titeln Hotel Governor, och motsvarande certifikat. Du har rätt till 160 timmars praktik inom företag inom sektorn, med reella chanser att få jobb.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Läroplanen i denna avdelning är baserad på en nästan uteslutande lärande kök. de mest klassiska teknikerna kommer att studeras och det mest avantgardistiska skapelse. All ... [+]

titrering uppgifterKval: Expert TitelSyftar till att yrkesverksamma som vill återställa öka din karriär med en utbildning på högsta nivåVaraktighet: 3 månader (februari 18 till 18 maj)Totalt timmar: 240HHp: 17 hpPris: 2.200 €Lärde: måndag och tisdagErbjuds i: SpanskaDet lärs ut i: Castellón (Spanien)presentation

Gräver i den tekniska

Läroplanen i denna avdelning är baserad på en nästan uteslutande lärande kök. de mest klassiska teknikerna kommer att studeras och det mest avantgardistiska skapelse. Allt detta för en perfekt behandling av råmaterialet från pre-utveckling till färdigställande av en maträtt. Programmet kommer att pågå i 3 månader.

Ett team av de bästa... [-]

Spanien Castellón de la Plana
February 2020
Deltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
ESNECA

Den här dubbla graden riktar sig till företagare, chefer, företagare, arbetstagare inom gästbranschen, turism och catering, turismstekniker, kockar, kockar, andra kockar, ... [+]

mottagare

Den här dubbla graden riktar sig till företagare, chefer, företagare, arbetstagare inom gästbranschen, turism och catering, turismstekniker, kockar, kockar, andra kockar, konditorar, bakverkare, ... och alla som avser att förvärva Den tekniska kunskapen och färdigheter som krävs för att kunna arbeta som hotellresistent.

modalitet

Master-läget är on-line och Tutorizada

När inskrivna ska studenten få koder inom 24 arbetstimmar.Vårt team av lärare och handledare kommer att kontakta eleven upp till 48 timmar efter inskrivning för att vägleda eleven följa med honom i början och längs banan, och svara på alla frågor som kan uppstå.varaktighet

Kurslängden är 600 timmar.... [-]

Spanien Spain Online
Öppen antagning
Deltid
600 öppettider
Campusstudier
Läs mer på svenska
International Open Academy

Sätt ditt folk och dina organisatoriska färdigheter till stor nytta genom att lära dig från A till Z hur du startar en spännande karriär som en evenemangsplanerare. ... [+]

Sätt ditt folk och dina organisatoriska färdigheter till stor nytta genom att lära dig från A till Z hur du startar en spännande karriär som en evenemangsplanerare

Händelseledning - en blomstrande bransch

Evenemangshanteringsbranschen blomstrar. Vi är i en ny era där marknadsbranschen har ökat och utvidgats till en aldrig tidigare skådad nivå och evenemangshantering är en blomstrande del av denna sektor.

Välplanerade och stiliserade händelser är inte längre begränsade till näringslivet. Välgörenhetsorganisationer, idrottssektorn, den politiska världen, underhållningsvärlden och individer använder nu händelser för att främja och fira en rad frågor, tillfällen och teman. Det är effektivitet i ökad medvetenhet, insamling av pengar, fira prestationer, marknadsföring av personliga höjdpunkter, allmänt accepterad.... [-]

Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
OSTELEA | Distancia

Det överlägsna programmet för organisering av evenemang, protokoll och affärsturism är ett innovativt program med en metod som är anpassad till näringslivet, vilket uppst ... [+]

Det högre programmet i organisering av evenemang, protokoll och företags turism är ett innovativt program med en metod som är anpassad till näringslivet, som uppstår som svar på utmaningar och behov inom sektorn, både offentliga och privata företag.

Programmet är indelat i 30 gemensamma krediter med en färdplan som syftar till specialisering och förvaltning med en grundläggande praktisk känsla, där kunskap kombineras med den personliga och professionella utvecklingen hos studenten.

Programmet, som utvecklats på distans online eller blandad metodik, kan slutföras på 9 månader tack vare den flexibla inlärningsmodellen som anpassar sig till deltagarnas behov.

... [-]
Spanien Madrid Barcelona Spain Online
September 2019
Deltid
Online
Läs mer på svenska