ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Hotell och turism på deltid i Nordamerika 2021

Universitet och högskolor fastställa sina egna behörighetskrav för högskolestudier, så de varierar stort. Beroende på kursen, kan doktoranden kunna komma in i högre utbildning med en rad olika kvalifikationer. Om du 're ansöker att göra en kurs Foundation Degree, kanske du upptäcker att arbetslivserfarenhet beaktas tillsammans med några kvalifikationer du har. Vissa högskolor och högskolor erbjuder Foundation år som förberedelse för en viss kurs. De brukar don 't resultat i separata kriterier som de helt enkelt kvalificera dig att ange graden själva programmet. Foundation Years aren 't inom räckhåll för alla utbildningar, dock.

En turism och besöksprogram kan vara ett utmärkt tillfälle för eleverna att lära sig mer om hur branschen fungerar som en förberedelse för spännande och givande karriärer. Eleverna kan lära sig om allt från hotel management till reseplanering.

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Hotell och turism på deltid i Nordamerika 2021

4 Resultat i Hotell och turism, Nordamerika Filter

Hotell, restaurang och turism förvaltning certifiering

Northern New Mexico College (NNMC)
Kurser
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Välkommen till Institutionen för hotell-, restaurang- och Tourism Management där vi förbereda studenterna för ledande befattningar inom den snabbt växande gästfrihet och turis ...

Läs mer

Kurs: Hospitality Operations Program

Culinary Tech Center
Kurser
<
Heltid
<
Deltid
<
6&nbsp;-&nbsp;9 månader
Engelska
Campusstudier

Gästfrihetsbranschen omfattar hotell, orter, restauranger, kryssningar, kongresscenter, nöjesparker, privata klubbar och många andra företag inom turistbranschen.

Läs mer

Utbildning av lärare i traditionell och utomhusundervisning

High Mountain Institute
Kurser
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

På High Mountain Institute tror vi djupt på filosofin om utbildning genom erfarenhet. Lärlingar är högskoleexamen som fördjupar sig i en praktisk terminlång lärling med HMI te ...

Läs mer

On-Demand Course Service Essentials: Äger servicemomentet

Disney Institute
Kurser
Sep 2021
Engelska
Internet

På Disney Institute tror vi att ett gemensamt syfte är den grundläggande grunden för en kvalitetsservicestrategi.

Läs mer