$close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Industriell design

Vare föreställa utseendet på en sportbil, skissa en ny möbel bit till nåd i vardagsrummen i hemmen runt om i världen, eller konceptualisering utseendet på en revolutionerande produkt, kommer Industrial Design kurser ger de grundläggande kunskaper och färdigheter för att göra dessa planer till verklighet . Industriell design kurser kombinerar tillämpad konst och vetenskap för att lär… Läs mer

Vare föreställa utseendet på en sportbil, skissa en ny möbel bit till nåd i vardagsrummen i hemmen runt om i världen, eller konceptualisering utseendet på en revolutionerande produkt, kommer Industrial Design kurser ger de grundläggande kunskaper och färdigheter för att göra dessa planer till verklighet . Industriell design kurser kombinerar tillämpad konst och vetenskap för att lära eleverna det viktigaste i planeringen strukturen av produkter för säljbarhet, produktion och konsumtion. Begrepp som estetik, ergonomi och användbarhet är framträdande plats i industridesign kurser. Industriell design kurser ibland också kallad produkt design kurser, men kan också kvalificera eleverna för arbete i andra designområden.

Eftersom de arbetar mot examen i tillämpad konst, industriell design kurser har ofta praktiska göromål, som kräver studenterna att tillämpa de lärdomar de lär sig i föreläsningar och seminarier för att lösa problem eller skapa sina egna ursprungliga design.Industriell design kurser fokuserar på att utveckla både tekniska och kreativa uppsättningar skicklighet, inklusive delar av 2D-och 3D-design, mjukvara som CAD, och rita på historien om design för inspiration.

För att ta reda på mer om dessa Industrial Design kurser, klicka nedan och begära att information ska skickas till dig från utvalda institutioner.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Scuola Italiana Design (SID)
Padua, Italien

Den treåriga studieplan i Creative Design av Scuola Italiana Design föddes ur begäran av lokala företag för yrkesverksamma som är specialiserade på produktdesign.

Den treåriga studieplan i Creative Design av Scuola Italiana Design föddes ur begäran av lokala företag för yrkesverksamma som är specialiserade på produktdesign. -
Kurser
Heltid
Engelska, Italienska
Campusstudier