ACADEMICCOURSES

Jämför kurser i Industriell design i Italien 2020

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Industriell design är ett område av studien som är inriktad på att förbättra form och funktion av massproducerade föremål. Individer som tycker ritning, konstruktion, styling, marknadsföring och tillverkning kan vara intresserad av att studera industridesign.

 

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära kurserna i Industriell design i Italien 2020

1 Resultat i Industriell design, Italien Filter

Italienska Samtida Design och Trender - Vårterminen

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Kurser
Feb 2021
<
Heltid
<
4 månader
18 Jan 2021
Engelska
Campusstudier

Den italienska moderna designen och trenderna Vårterminen fokuserar på de kulturella aspekterna av design och erbjuder deltagarna en praktisk studie av det italienska designsy ...

Läs mer