close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Informationsvetenskap

Studenter som tar kurser i sina föredragna studieområden jobbar ofta med att utöka sin kunskap som de förbereder sig för karriärutveckling. Andra tar kurser för att vidareutveckla sin personliga utveckling eller bredda sin kunskap som de förbereder sig för att ta avancerade examenskurser. Vad är en kurs i informationsvetenskap? Dessa kurser är vanligtvis utformade för studenter som… Läs mer

Studenter som tar kurser i sina föredragna studieområden jobbar ofta med att utöka sin kunskap som de förbereder sig för karriärutveckling. Andra tar kurser för att vidareutveckla sin personliga utveckling eller bredda sin kunskap som de förbereder sig för att ta avancerade examenskurser.

Vad är en kurs i informationsvetenskap? Dessa kurser är vanligtvis utformade för studenter som är intresserade av att studera datavetenskap och samhällsvetenskap som de relaterar till hur människor och samhällen interagerar med data och information. Vanliga läroplaner inkluderar programvaruteknik, dataanalys, databashanteringssystem, nätverk, cybersäkerhet, beteendevetenskap, informationsetik, användarupplevelsedesign och interaktiv teknik. Studenter kan också välja kurser som omfattar mänsklig interaktion med nätverk, spelteori och virtuella verklighetsprogram.

Studenter kan lära sig flera praktiska färdigheter i en informationsvetenskaplig kurs. Programmeringsförmåga kan tillämpas genom en doktorand karriär i ett företag, statligt arbete eller frilansande. Med utbredningen av datanätverk installerade för både företag och personligt bruk kan nätverks- och cybersäkerhetskunskap också tillämpas för att hålla datanätverk och data säkert och säkert.

Avgifter och undervisning varierar beroende på hur kurser levereras. Online kurser kan ta veckor eller månader för att slutföra, medan andra typer av kurser kan levereras i intensiva, veckolånga sessioner eller hållas över sommarlovet. Placeringen av universitetet som erbjuder kursen kan också påverka avgiften.

Informationsvetenskaplig utbildning kan leda till många typer av framgångsrika karriärer. Vissa studenter bedriver jobb som nätverksanalytiker, applikationsutvecklare, programmerare, användarupplevelse designers, institutionella säljare, digitala analytiker eller tekniker. Andra typer av jobb kan vara teknisk information specialist, företagsarkitekt, webbinformation specialist, helpdesk tekniker, systemadministratör, IT-försäkringschef, datasäkerhetsanalytiker, informationssystemschef eller teknologisk produktdesigner.

Kurser av olika längder och koncentrationer kan hittas lokalt eller online från universitet runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Haverford College
Haverford, Amerikas förenta stater

Våra studenter utforskar datastrukturer och algoritmer i en dynamisk och samarbetsvillig akademisk miljö.

Våra studenter utforskar datastrukturer och algoritmer i en dynamisk och samarbetsvillig akademisk miljö. -
Kurser
Engelska
Sep 2021
Campusstudier