ACADEMICCOURSES

Jämför kurser i Ingenjörsstudier i Colombia 2020/2021

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

Ingenjörsvetenskap handlar om att utforma, uppfinna, bygga och underhålla maskiner, strukturer, verktyg och annat som är en del av vår vardag. Detta görs genom att kombinera kunskap om empiriska bevis, matematik och global medvetenhet.  

Colombia, officiellt Republiken Colombia, är en enhetsstat konstitutionell republik som består av trettiotvå avdelningar.

De mest populära kurserna i Ingenjörsstudier i Colombia 2020/2021

3 Resultat i Ingenjörsstudier, Colombia Filter

Mästarens förberedelseprogram

NCUK
Kurser
Aug 2021
<
Heltid
<
10&nbsp;-&nbsp;30 veckor
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Ett program av exceptionell kvalitet, utformad med och för universitet. Mästarens förberedelsekvalificering är den bästa förberedelsen för framgång på din valda forskarutbildn ...

Läs mer

Produktionsteknik - Virtual

EAN University
Kurser
Jan 2021
Engelska
Internet

Programmet Production Engineering, i virtuell form, är det första program som erbjuds inom ramen för denna stödform i Colombia, syftar det till att utbilda professionella entr ...

Läs mer

Grundutbildning Kurs-Systems Engineering Virtual Academic

EAN University
Kurser
Jan 2021
<
Heltid
Campusstudier

Kompetenser för att utvecklas av studenten: Förstå och hantera effekterna av Systems Engineering i syfte att lösa problem inom ett socialt och globalt sammanhang.

Läs mer