ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland kurser i Ingenjörsstudier på distans 2020

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.

Processen att skapa och upprätthålla nya maskiner, strukturer och att använda matematik samt sociala, ekonomiska och vetenskapliga rön är känd som ingenjörsvetenskap. Det finns många underavdelningar inom ingenjörsvetenskap som handlar om allt från miljö till elektricitet.  

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Be om information Kurser i Ingenjörsstudier på distans 2020

21 Resultat i Ingenjörsstudier, Distansutbildning Filter

Mekanik och el av industriella fordon

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campusstudier Internet September 2020 Spanien madrid

Denna kurs av mekanik och el av industriella fordon följer BOE: s specifikationer för denna utbildning. Våra studenter är kända av de viktigaste företagen inom sektorn, som ber dem om praktikplatser (och i många fall för anställning). Vi uppskattas mycket av de företag som vi har praktikavtal med

Online-kurs: Aeroakustik: Bullerreduceringsstrategier för mekaniska system

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 5 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Lär dig hur du applicerar spetskunskap om aeroakustik på ett enkelt och effektivt sätt. Efter att ha tagit kursen kan du på ett tillförlitligt sätt mäta ljud i olika mekaniska system och utveckla bullerreduceringsstrategier för att förbättra deras aerodynamiska design och prestanda.

Principer för Statisk Utrustning Program

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Internet Deltid 6 månader September 2020 Nederländerna Nederländerna online

Detta är en speciell kurs för studenter som arbetar och studerar samtidigt. Det är en självständig kurs om statisk utrustning. Kursen är lämplig för ingenjörer eller forskare som vill bli bekanta med de tekniska principerna som ingår i utformningen av statisk utrustning.

Rörbelastning (I) Program

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Internet Deltid 12 veckor September 2020 Nederländerna Nederländerna online

Flexibilitetsanalysen av rörsystem utförs av kompetenta personer inom teknikföretag. Kursen är skapad och genomförd av kvalificerade professionella ingenjörer och baseras på års erfarenhet. Syftet med kursen är att utbilda flexibilitetsanalys, till ingenjörer med några års erfarenhet av rörledningsdisciplin.

Pro tools producent online program

Pyramind
Internet 4 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online

Detta tvåklassiga program är fyllt med information om branschstandard multi-tracking DAW, Pro Tools. Oavsett om du vill arbeta i en inspelningsstudio eller spela in din egen musik, kommer vår Pro Tools Producer Online att komma igång.

Ableton live producent online-program

Pyramind
Internet 12 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online

Detta sexklassprogram ger dig den fulla erfarenheten av att producera i Ableton Live. På ett år kommer du att behärska de inbyggda instrumenten och funktionaliteten hos Live. Du lär dig också Musikteori, Ljuddesign, Blandning och Mastering i dedikerade kurser. Flerlagsinlärning inkluderar våra egna exklusiva videolektioner, lättlästa textmaterial och 30 timmars privat handledning med en Pyramind Mentor eller Ableton Certified Trainer.

Online-kurs: Fiberförstärkta polymerer (FRP) Kompositer inom strukturteknik

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 9 veckor September 2020 Nederländerna Nederländerna online

Lär dig hur du konstruerar och bygger med Fiber-förstärkta polymerer (FRP), det nya högpresterande kompositmaterialet för strukturteknik.

Tidig rehabilitering i byggnaden

MADIN USAL
Internet Deltid 20 timmar September 2020 Spanien Salamanca

Extra Kurs: Principer för rehabilitering i byggnader.

Online kurs: vision i produktdesign

TU Delft Open & Online Education
Internet 4 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Hur utformar designers sin personliga vision för framtiden i sina mönster? Gå med i kursen för att flytta bortom människa-centrerad design och lär dig en unik designstrategi där din egen vision spelar en central roll.

Industriell utbildningskurser

TrainUp
Campusstudier Internet Heltid Deltid September 2020 Amerikas förenta stater McKinney + 1 fler

Erbjuder 1501 Industrial Training kurser från 103 utbildningsleverantörer, inklusive Lorman Education, SkillSoft, Trinity Consultants, Inc. Bläddra instruktörledda och virtuella Industrial Training seminarier tillsammans med en mängd självklassiga klasser.

Online-kurs: Projektledning av tekniska projekt: Förberedelser för framgång

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 7 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Är du en (projekt) ingenjör med teknisk bakgrund men saknar ledningskunskap? Är du ivriga att förbättra projektets prestanda och vill utvidga din kunskap?

Online-kurs: Design av lätta strukturer I: Metaller och kompositer

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 7 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Ekonomi och ekologi går hand i hand för flygplan. Så hur får vi strukturer ljus och håller säkerhet, hållbarhet, underhåll och andra aspekter upp till par? Du behöver kunskap om design, basmaterial och tillverkning för att bli framgångsrik.

Online-kurs: Utmattning av strukturer och material

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 7 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Utmattningsfrakturer kan uppstå som en följd av cykliska belastningsstrukturer. I synnerhet inom tekniken för utmattning och skador tolerans certifiering, ingenjörer bör ha kunskap och färdigheter att analysera och utvärdera trötthet liv och trötthet prestanda.

Online kurs: Linjär modellering

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 8 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Kursen ger färdigheter i linjär eller strukturell modellering som krävs för att lösa strukturproblem, från vilka man kan utveckla ändmodeller (FE) modeller för praktiska tillämpningar. Det lär också hur resultaten kan tolkas korrekt.

Arbetsoförmåga förebyggande kurs (del 1 - online)

NIVA Education
Internet Deltid Finland Finland Online

Arbetsoförmåga inträffar när en arbetstagare är oförmögen att återuppta eller ligga kvar på arbetet på grund av hälsoproblem. Dålig anställdas hälsa eller arbetsoförmåga leder till minskad produktivitet och medför stora individuella, sociala och ekonomiska bördor. Det är också en viktig fråga för arbetstagarna, deras familjer, arbetsgivare, beslutsfattare, försäkringsbolag och företagshälsovården.