ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland kurser i Ingenjörsstudier på distans Europa 2020

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

Ämnet "teknik" använder både matematik, naturvetenskap och kreativitet på ett sätt som resulterar i uppfinningar som förbättrar människors liv i alla samhällsskikt och i alla yrkesområden.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Ingenjörsstudier på distans Europa 2020

16 Resultat i Ingenjörsstudier, Europa, Distansutbildning Filter

Mekanik och el av industriella fordon

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campusstudier Internet September 2020 Spanien madrid

Denna kurs av mekanik och el av industriella fordon följer BOE: s specifikationer för denna utbildning. Våra studenter är kända av de viktigaste företagen inom sektorn, som ber dem om praktikplatser (och i många fall för anställning). Vi uppskattas mycket av de företag som vi har praktikavtal med

Online-kurs: Aeroakustik: Bullerreduceringsstrategier för mekaniska system

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 5 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Lär dig hur du applicerar spetskunskap om aeroakustik på ett enkelt och effektivt sätt. Efter att ha tagit kursen kan du på ett tillförlitligt sätt mäta ljud i olika mekaniska system och utveckla bullerreduceringsstrategier för att förbättra deras aerodynamiska design och prestanda.

Principer för Statisk Utrustning Program

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Internet Deltid 6 månader September 2020 Nederländerna Nederländerna online

Detta är en speciell kurs för studenter som arbetar och studerar samtidigt. Det är en självständig kurs om statisk utrustning. Kursen är lämplig för ingenjörer eller forskare som vill bli bekanta med de tekniska principerna som ingår i utformningen av statisk utrustning.

Rörbelastning (I) Program

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Internet Deltid 12 veckor September 2020 Nederländerna Nederländerna online

Flexibilitetsanalysen av rörsystem utförs av kompetenta personer inom teknikföretag. Kursen är skapad och genomförd av kvalificerade professionella ingenjörer och baseras på års erfarenhet. Syftet med kursen är att utbilda flexibilitetsanalys, till ingenjörer med några års erfarenhet av rörledningsdisciplin.

Online-kurs: Fiberförstärkta polymerer (FRP) Kompositer inom strukturteknik

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 9 veckor September 2020 Nederländerna Nederländerna online

Lär dig hur du konstruerar och bygger med Fiber-förstärkta polymerer (FRP), det nya högpresterande kompositmaterialet för strukturteknik.

Tidig rehabilitering i byggnaden

MADIN USAL
Internet Deltid 20 timmar September 2020 Spanien Salamanca

Extra Kurs: Principer för rehabilitering i byggnader.

Online kurs: vision i produktdesign

TU Delft Open & Online Education
Internet 4 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Hur utformar designers sin personliga vision för framtiden i sina mönster? Gå med i kursen för att flytta bortom människa-centrerad design och lär dig en unik designstrategi där din egen vision spelar en central roll.

Online-kurs: Projektledning av tekniska projekt: Förberedelser för framgång

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 7 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Är du en (projekt) ingenjör med teknisk bakgrund men saknar ledningskunskap? Är du ivriga att förbättra projektets prestanda och vill utvidga din kunskap?

Online-kurs: Design av lätta strukturer I: Metaller och kompositer

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 7 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Ekonomi och ekologi går hand i hand för flygplan. Så hur får vi strukturer ljus och håller säkerhet, hållbarhet, underhåll och andra aspekter upp till par? Du behöver kunskap om design, basmaterial och tillverkning för att bli framgångsrik.

Online-kurs: Utmattning av strukturer och material

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 7 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Utmattningsfrakturer kan uppstå som en följd av cykliska belastningsstrukturer. I synnerhet inom tekniken för utmattning och skador tolerans certifiering, ingenjörer bör ha kunskap och färdigheter att analysera och utvärdera trötthet liv och trötthet prestanda.

Online kurs: Linjär modellering

TU Delft Open & Online Education
Internet Deltid 8 veckor Kontakt Skolan Nederländerna Nederländerna online

Kursen ger färdigheter i linjär eller strukturell modellering som krävs för att lösa strukturproblem, från vilka man kan utveckla ändmodeller (FE) modeller för praktiska tillämpningar. Det lär också hur resultaten kan tolkas korrekt.

Arbetsoförmåga förebyggande kurs (del 1 - online)

NIVA Education
Internet Deltid Finland Finland Online

Arbetsoförmåga inträffar när en arbetstagare är oförmögen att återuppta eller ligga kvar på arbetet på grund av hälsoproblem. Dålig anställdas hälsa eller arbetsoförmåga leder till minskad produktivitet och medför stora individuella, sociala och ekonomiska bördor. Det är också en viktig fråga för arbetstagarna, deras familjer, arbetsgivare, beslutsfattare, försäkringsbolag och företagshälsovården.

NEBOSH internationella allmänna certifikat

E-Careers
Internet Deltid Öppen antagning Storbritannien UK Online Träsk

Förbered dig på att ta den officiella undersökning för att bli globalt erkänd som en hälso- och professionella i internationell praxis med denna internationella General Certificate från National betygsnämnd i Arbetarskydds (NEBOSH).

NEBOSH internationellt tekniskt certifikat i olja och gas driftsäkerhet

E-Careers
Internet Deltid Öppen antagning Storbritannien UK Online Träsk

Uppnå NEBOSH internationella tekniska certifikat i olja och gas Driftsäkerhet tryggt arbeta i en bransch som är känd för att behöva de bästa riktlinjerna för hälsa och säkerhet.

Ackrediterad iosh - hantera säkert kurs med examen

E-Careers
Internet Deltid Öppen antagning Storbritannien UK Online Träsk

Certifieringen samt kunskap för att skapa en säkrare arbetsmiljö för dina gruppmedlemmar enligt riktlinjer från Institutet för hälsa och säkerhet med denna IOSH Hantera säkert examen.