ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Ingenjörsstudier 2020/2021 i Kansas City i USA

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

Processen att skapa och upprätthålla nya maskiner, strukturer och att använda matematik samt sociala, ekonomiska och vetenskapliga rön är känd som ingenjörsvetenskap. Det finns många underavdelningar inom ingenjörsvetenskap som handlar om allt från miljö till elektricitet.  

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Kansas City, Missouri är den största i staten, spelar värd för mer än två miljoner invånare. Den har mer än 200 fontäner därav smeknamnet "fontänen staden." Med närmare 15 institutioner för högre utbildning, är den stora befolkningen här garanteras utbildning av god kvalitet.

Be om information Kurser i Ingenjörsstudier i Kansas City i USA 2020/2021

1 Resultat i Ingenjörsstudier, Kansas City Filter

Kurs: pre-engineering

Park University
Kurser
<
Heltid
Campusstudier

Den föreslagna läroplanen för Pre-teknik innehåller väsentliga kurser i matematik, fysik och kemi för att ge en solid grund i kärnområden som behövs för något Engineering spec ...

Läs mer