132 Kurs Program i Ingenjörsstudier 2024

Kurs Program i Ingenjörsstudier 2024Filter
    • Haifa, Israel

    Heltid

    1 termin

    På Campus

    Engelsk

    Technions semesterstudier utomlands i teknik och naturvetenskap är utformade för att ge internationella studenter en unik akademisk upplevelse, liksom en chans att lära känna Israel, ”Start-Up Nation.”

    • Southampton, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    • Bali, Indonesien

    Heltid

    15 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    Förutom de klassiska tekniska och konstruktiva uppgifterna måste ingenjörer i Indonesien hantera speciella utmaningar: på grund av sin placering längs den så kallade "Pacific Ring of Fire", är de indonesiska öarna utsatta för frekventa jordrörelser. Termin Abroad Engineering 15-veckors klass "Southeast Asian Engineering" kombinerar föreläsningar, övningar och exkursioner. Den avslöjar de speciella utmaningarna med planering och konstruktion i tropikerna och lär ut hur man utvecklar individuella koncept för dessa specifika krav.

  • Heltid

    2 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    Om du är doktorsexamen forskare och du vill öka dina förmågor och kompetenser i avancerade verktyg för design, implementering, organisation, kvalitetsbedömning och förbättring av intelligenta tillverkningssystem, kan du delta i 2020 Winter School of the EIT Manufacturing (EITM) Doctoral School, fokuserad om datadriven smart tillverkning och innovation (D²SMI).

    • Rome, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Italienska

    • Cape Town, Sydafrika

    Heltid

    1 termin

    På Campus

    Engelsk

    Studerar du mot en karriär inom teknik? Är du intresserad av att vidareutveckla dina datavetenskapliga färdigheter, inklusive förmågan att konstruera och programmera programvara tillsammans med de verktyg som behövs för att bygga videospel? Då är våra terminsstudier utomlandskurser något för dig! Som student kommer du att utveckla färdigheter i programmeringsspråk som är värdefulla i olika branscher idag. Studenterna kommer att vidareutveckla problemlösnings- och programmeringsfärdigheter med identifierad programvara och kommer att introduceras till/eller vidareutveckla färdigheter inom datavetenskap, teknik och/eller speldesigntekniker. Gå med i terminsprogrammet Study Abroad idag! Välj mellan en mängd olika kandidat- och masterkurser, inom ett brett spektrum av discipliner för internationell tillgodoräknande.

    • Bratislava, Slovakien

    Heltid

    1 vecka

    På Campus

    Engelsk

    EIT Manufacturing Spring School som syftar till att "Empowering Entrepreneurs in Building Sustainable Technologies" erbjuder en spännande möjlighet för deltagarna att fördjupa sig i den dynamiska sfären av hållbar byggnadsteknik genom dataanvändningsutmaningen.

    • Binghamton, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Det första året Engineering Design Division-programmet integrerar tekniska grunder och ingenjörskommunikation i ett årslångt program som inkluderar tre praktiska ingenjörsprojekt i kurserna Engineering Design och Engineering Communications.

    • Santa Barbara, Amerikas förenta stater

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    På Campus

    Engelsk

    • Online

    Deltid

    27 timmar

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Dessa mikrolegitimationer innehåller branschens högst efterfrågade kompetensbaserade utbildning, levererad i ett komprimerat format. Denna relevanta utbildning med tillgång till toppmodern utrustning och labb för upplevelsebaserat lärande utvecklad i samarbete med Canadian Fluid Power Association för att förbättra din säljbarhet eller expansion av karriärvägar.

    • Madrid, Spanien
    • Alcorcón, Spanien
    • + 3 more

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning

    Spanska, Engelsk

    Det allmänna målet med denna kurs är att utbilda yrkesverksamma som arbetar i kontakt med minderåriga och deras familjer, oavsett om det är inom det sociosanitära, psykopedagogiska eller pedagogiska området, i verkligheten av konsumtion av våldsam pornografi av minderåriga och dess affektiv-sexuella hälsorisker. , samt förse dem med verktyg för förebyggande och/eller ingripande när ärendets allvar så kräver.

    • Sydney, Australien
    • Moore Park, Australien
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Kursen behandlar många olika aspekter av miljöledning relevanta för yrkesutövare inom ingenjörsvetenskap, planering, arkitektur, lag, lantmäteri, hälsa och byggande. Ingenjörer, forskare, stadsplanerare och andra yrkesgrupper som arbetar inom detta område har en övertygande plikt att se till att de negativa effekterna av utvecklingen på den totala miljön minimeras. De ämnen som erbjuds i den här kursen följer en integrerad strategi för yrkesutövningen genom ett urval av obligatoriska ämnen i professionell teknik, miljöteknik hantering och en elektiv.

    • Santa Barbara, Amerikas förenta stater

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Vår värld förlitar sig alltmer på de resurser och kunskap som erhållits från havet och den marina miljön, vår sista gräns. Denna verklighet kräver att Marine Diving Technologies Program fortsätter att tillhandahålla dykare och marintekniker av högsta kvalitet över hela världen. Programmet är öppet för alla intresserade studenter för både dykning och icke-dykning klasser. Programmet tillgodoser behoven hos nybörjarstudenter, anställda i arbetskraften och studenter som söker personlig berikning. Studenter kan delta deltid eller heltid i både dykning och icke-dykande marinrelaterade klasser. Kandidater kan bedriva flera marina karriärvägar inom marin och undervattensteknik, arbeta över och under vattnet med många typer av sofistikerade marina datainsamlingsinstrument, dykning och livsuppehållande utrustning.

    • Valladolid, Spanien

    1 termin

    På Campus

    Engelsk